5800 ve N97 Dokunmatik Ekranının Hassaslığını %90'a Kadar Arttıran Muhteşem Program

Sponsorlu Bağlantılar

omerynd

omerynd

Üye
teşekkürler

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
bişey degil..

AYNA

AYNA

Üye
sen kesin sonuç istiyosun benden bu senın yapişina baglı sen ıyı yaparsan eksik yapmassan olur ama telde versiyonda yada yukledgin pyton bunları çok degiştirir hatalı yaparsan benim yapabilecegim bişey degil

ama bir türlü python bulamadım satio ya uygun yükleniyor sorun yok ama programı yüklerken pythonu görmüyor gene eksik diyor başka python sürümleride denedim gene olmadı.satioya uygun bildiğin python sürümü var mı?
program yükleniyor ama açılmıyor pythpon yüzünden hatta xpressalarm programındada yaptı..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ama bir türlü python bulamadım satio ya uygun yükleniyor sorun yok ama programı yüklerken pythonu görmüyor gene eksik diyor başka python sürümleride denedim gene olmadı.satioya uygun bildiğin python sürümü var mı?
program yükleniyor ama açılmıyor pythpon yüzünden hatta xpressalarm programındada yaptı..
kardeşim bak şoyle bir durum satıo teli yenı tl vala ben hiç anlamam tamam hanı işletim sistemi syimbian ama ona göre pyton desen tam anlamıyla bulamssın bence ama ben sana araştırırım bildigim pyton sitelerine istek yaprım bakalım sonuç ne oluyor hem sen eger bu hızlandirmayı satıoda yapmana hiç gerek yok onun o dokunmatıgı şahanedir benım duydugum

pytonu buldum sana bi bunu denesen bakalım sonuç nasıl oluyor inşalah olur

not: pyton satıo*nundur

Ferzan

Ferzan

Üye
teşekkürler deneyelim bakalım nasıl olacak

SilentOne

SilentOne

Üye
paylaşım için saolun

mangdaşire

mangdaşire

Üye
harbi harbi farkedilir bi hassaslaşma oldu.ama iyi oldu sagolun.teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...
teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...
teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...

emr-erock

emr-erock

Üye
:oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyelim bakalım nasıl olacak
iyi olcak
paylaşım için saolun
bişey degil..
harbi harbi farkedilir bi hassaslaşma oldu.ama iyi oldu sagolun.teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...
bişey degil iyi günlerde kullan

demiralp_47

Üye
cok tsekurler arkadaslarr

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi

AYNA

AYNA

Üye
kardeşim bak şoyle bir durum satıo teli yenı tl vala ben hiç anlamam tamam hanı işletim sistemi syimbian ama ona göre pyton desen tam anlamıyla bulamssın bence ama ben sana araştırırım bildigim pyton sitelerine istek yaprım bakalım sonuç ne oluyor hem sen eger bu hızlandirmayı satıoda yapmana hiç gerek yok onun o dokunmatıgı şahanedir benım duydugum

pytonu buldum sana bi bunu denesen bakalım sonuç nasıl oluyor inşalah olur

not: pyton satıo*nundur

çok teşekkür ederim deniyorum haber vericem..
bu arada eğer sationun dokunmatiği iyiyse 5800 düşünemiyorum :D 5800 kullanmadım o yüzden durumu bilmiyorum yani :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle satıonunkı dokunmatıgı 5800 *dan daha iyidir dene olmassa başka ararız sana ama bence satı için kullnmana gerek yok yaı daha dogrusu o telfonun ihtiyacı yok ama senın görün neyse onu bilemem

AYNA

AYNA

Üye
rarın içerisindeki tüm sis dosyalarını yüklemeyi denedim yüklenemiyor hatası aldım.üstüne sertifikalama denedim ondada hata verdi.tel hackli değil hellox2 satioyu hackliyemiyor bendeki sürümünü o yüzden.ihtiyaç yok diyorsan sorun değil kardeşim.bazı python isteyen programlardada aynısını yapıyor o yüzden dedim.örnek: expressalarm.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
oldu ama hani %90 degil bi %30-40 gibi az hassaslaştı...:naughty:

! Hasan !

! Hasan !

Üye
hiçbir fark yok geri sildim(:

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
saol

raduradu

Üye
:bye2::bye2:Ben bi fark göremedim görenler varmı

scarface--

scarface--

Üye
teşekkürler ama çok karışık geldi boş vaktim olduğunda ilk yorumlara bakarım sonrada denerim ve eğerki samsung telefonlarınki gibi dokounmatik manyak olursa ayrıca dua alırsın :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama çok karışık geldi boş vaktim olduğunda ilk yorumlara bakarım sonrada denerim ve eğerki samsung telefonlarınki gibi dokounmatik manyak olursa ayrıca dua alırsın :D
güzel yorumun için ben sana teşşekür ederim :D

Üst Alt