sen kesin sonuç istiyosun benden bu senın yapişina baglı sen ıyı yaparsan eksik yapmassan olur ama telde versiyonda yada yukledgin pyton bunları çok degiştirir hatalı yaparsan benim yapabilecegim bişey degil
kardeşim bak şoyle bir durum satıo teli yenı tl vala ben hiç anlamam tamam hanı işletim sistemi syimbian ama ona göre pyton desen tam anlamıyla bulamssın bence ama ben sana araştırırım bildigim pyton sitelerine istek yaprım bakalım sonuç ne oluyor hem sen eger bu hızlandirmayı satıoda yapmana hiç gerek yok onun o dokunmatıgı şahanedir benım duydugumama bir türlü python bulamadım satio ya uygun yükleniyor sorun yok ama programı yüklerken pythonu görmüyor gene eksik diyor başka python sürümleride denedim gene olmadı.satioya uygun bildiğin python sürümü var mı?
program yükleniyor ama açılmıyor pythpon yüzünden hatta xpressalarm programındada yaptı..
iyi olcakteşekkürler deneyelim bakalım nasıl olacak
bişey degil..paylaşım için saolun
bişey degil iyi günlerde kullanharbi harbi farkedilir bi hassaslaşma oldu.ama iyi oldu sagolun.teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...
teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...
teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...teşekkürler...

kardeşim bak şoyle bir durum satıo teli yenı tl vala ben hiç anlamam tamam hanı işletim sistemi syimbian ama ona göre pyton desen tam anlamıyla bulamssın bence ama ben sana araştırırım bildigim pyton sitelerine istek yaprım bakalım sonuç ne oluyor hem sen eger bu hızlandirmayı satıoda yapmana hiç gerek yok onun o dokunmatıgı şahanedir benım duydugum
pytonu buldum sana bi bunu denesen bakalım sonuç nasıl oluyor inşalah olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
not: pyton satıo*nundur
5800 kullanmadım o yüzden durumu bilmiyorum yani 
güzel yorumun için ben sana teşşekür ederimteşekkürler ama çok karışık geldi boş vaktim olduğunda ilk yorumlara bakarım sonrada denerim ve eğerki samsung telefonlarınki gibi dokounmatik manyak olursa ayrıca dua alırsın![]()