Bu bana yapılırmı? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Bu bana yapılırmı? :(
Merhablar arkadaşlar :ağlarım:

3 senedir çıktıgım kızla ufacık nedenden dolayı kavga ettik ve ayrıldık

Kız daha aradan 1 saat geçmeden kendisine sevgili yapmış..

Kızı 3 senedir aralıksız seviyorum ve halada aşıgım! :(

Bu bana yapılırmı ayrılırken beni sevdigini söledi :(

çıktıgı çocuk benim tanıdıgım bir zamanlr ters düştügüm çocuktu

O çocugu allah karşıma çıkarır :)

ama 3 senelik sevdigim kız bnaa bunu yaptı bende artık birşey bilmiyorum

gerçkten sinirden ellerim titriyor.! :vur

Bu bana yapılırmıydı?
3 sene boşmuydu yani herşey bu kadarmıydı...
Ama giden pişman olup elbet geri döner,dönmesinede onu kim affedecek.

OFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF

fnldstntn

Üye
Seni kıskandırmak için yapmiştir sende yap onun sevmediği bir kızı ayarla kendine

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim gözlerim dolmuşş Ölücem yaa az önce 10 dk içinde 10 yılım gitti ya ölüp ölüp dirildim yaaa
Çok kötüyüm kıskandırma mevzusu yok *****

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Kardeşim gözlerim dolmuşş Ölücem yaa az önce 10 dk içinde 10 yılım gitti ya ölüp ölüp dirildim yaaa
Çok kötüyüm kıskandırma mevzusu yok ,,,,,,,,,

Biraz Sakin Ol İstersen Şuan Konuyu Herkes Okuyor......

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
O kız bunu hakediyor !! YILLAR UTANSIN

Soneday

Soneday

Üye
Durumuna üzüldüm,gerçekten hak etmeyen bir kıza vermişsin ömrünün 3 yılını.Ama bu konularda acemi olduğun açıkca ortada...

Aklında geçen şeyleri tahmin edebiliyorum,intikam,guru yedirememe gibi şeyler.Benimde başıma geldi...Ama zamanla geçiyor deselerde geçmiyor...Kapanmaz o yara...
Senin yapman gereken tek şy,yeni sevgilisine bunları anlatmak olacak,ben olsam böyle yapardım.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
"1" kisi haric Tekmeyi basan hep ben oLdum.o yuzden beLkide fazLa aci cekmedim.TarTismak kdr sacma bisy oLdugnu dusnmem.biri bnm icin kupesi eTegi icin TarTisacaksa basarim Tekmeyi gider baska yerde zirLar.

gecmis oLsun kardesim.o aciyi 1 sefer yasadim ama senin ki kdr agir oLmadi.yarin yeni bigun deyp Tekrar ayaga kaLkmak zorundasin.bu senin iyiLigin icin

Caresizseniz, Care"SİZ"siniz. :oke:

konyarapp

Üye
:( yapma yaa :( bi an kendimi senin yerine koydum arkadaşım demekki sana ve sevgine hiç saygısı yokmuş o kızın :( Seni can evinden vurmuş gerçekten bende sinirlendim şimdi...

Burak

Üye
sevmek çok zormuş,sevmemek çok zor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Başıma gelmişti ve çok kötü bir duygudur bilirim ...

Ama senin yaptığını yapdım asla, ne küfür ettim ne de üzgün olduğumu belli ettim ...
Göz yaşlarımı tuttum ve sevgimi nefretimle bastırdım :oke:

Karşılaştığımızda hiçbir zarar görmemiş gibi dimdik ve güçlü bir şekilde durdum . Hiçbir zaman üzüntümü belli etmedim çünkü bu onu sevindirmeye yarardı.

He, yanımdan geçip gittikten sonra gözlerim doldu mu, doldu ... Ama o görmedi, hissetmedi .

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Başıma gelmişti ve çok kötü bir duygudur bilirim ...

Ama senin yaptığını yapdım asla, ne küfür ettim ne de üzgün olduğumu belli ettim ...
Göz yaşlarımı tuttum ve sevgimi nefretimle bastırdım :oke:

Karşılaştığımızda hiçbir zarar görmemiş gibi dimdik ve güçlü bir şekilde durdum . Hiçbir zaman üzüntümü belli etmedim çünkü bu onu sevindirmeye yarardı.

He, yanımdan geçip gittikten sonra gözlerim doldu mu, doldu ... Ama o görmedi, hissetmedi .

Evet Benim Başımada Geldi Ve Enesin Dediği Gibi Hiç Bir Şekilde Ona Üzüldüğümü Hissettirmedim

Şimdi Yeni Olduğu İçin Canın Yanıyordur Ama Bu Da Gelir Geçer Kafaya Takma Zaman Unutturur....

Burak

Üye
zaman herseyin ilacı...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
aman ya giden kız olsun daha kız mı yok neden üzlüyorsun ki bi kavgadan bile ayrıldıysaniz o kız ozmn sana yakısan bir kız değildir.Ben kız arkadaslarıma neler söylüyorum hic bisi demiolar.Bi kız icin değmez üzülmek

ouSahin

ouSahin

Üye
ulan birde derler erkek milleti öle böle .. kel kendi kelini hiç görmez kız milleti işte ...

böyle kıza napcaksın biliyomusun birader ... kafana bile takmıcaksın ...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
ulan birde derler erkek milleti öle böle .. kel kendi kelini hiç görmez kız milleti işte ...

böyle kıza napcaksın biliyomusun birader ... kafana bile takmıcaksın ...
Seviorum bilader napayım :( tekmadan da oluyormu

Revengeful

Emekli Yönetici
şimdi sen :birak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt