Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
malesef imkansız unutmak.. unuttuğunu sanıyosun zaman iyi geldi toparlandım diyosun ama ufacık birşey yetiyo paramparça olman icin
kıskandırma falan olcağını sanmıyorum eer gercekten bir saat sonrasında bir sevgilisi olduysa zaten öncedende vardır bu ve senden ayrılması icin bi bahane gerekiyodu bunu da incir çekirdeğini doldurmıcak bişeyden kavga çıkararak yapabilirdi bunuda yapmış.. ( yanılıyoda olabilirim tabi ama bunu son zamanlarda ki hareketlerini düşünerek sen daha iyi anlayabilirsin neyse yanlış bişi söylediysem kusura bakma... )
gerektiğinde ağlıcaksın üzülüceksin ama bunu ona belli etmiceksin bu onu sevindirmekten başka bişi yapmaz sadece biyerlerini kaldırır benim arkamdan nasıl da ağlıyo diye bırak gitsin ne yapıyosa yapsın inan değmediğini bir süre sonra anlıcaksın.. ama unutucaksın yada nefret ediceksin demiyorum çünkü gercekten seviyosan eğer ne unutabilirsin ne de nefret edersin...
benden de uzun bir oooofffffffffffffffffffff