YA ARKADAŞLAR SACMA SAPAN KONUŞMAYI BIRAKIN UYDUNUZ BI KACTANE SIZINLE DALGA GECEN SIZINLE KAFA BULAN V60 CIKICAK DIYE HABER SALAN INSANLARIN LAFLARINA NASILDA UYUYOSUNUZ V50DE V60 CIKICAK DEDINIZ V51 CIKTI BU SEFERDE EYLULDE CIKICAK DEDINIZ EYLUL AYININ SONUNA GELDIK NOKİA V60 HAKKINDA HIC BI HABER HIC BI BILGI YOKKEN KAFANIZA GÖRE UYDURMAYIN DERİM V60 CIKSA BİLE ILK ÖNCE TURKIYEDE DEİL FIRLANDA DA AMERICADA YADA BAŞKA YABANCI ŞEHİRLERDE CIKAR 3 -4 GUN SONRA TURKIYEYE GELİR ÖYLE KAFANIZA GÖRE HAREKET ETMEYIN KENDINIZI SEVINDIRMEYIN..GUNCELLEMENIN NE ANLAMA GELDIGINI BILMIYOSUNUZ BILE İŞLEMCİ DEİŞMEDEN İŞLEMCININ PERFORMANSI 369 iken nasıl 510 cıkar akıl var mantık varya sacmalıga bak ya sen bılgısar işlemcını update guncelleme yaparak 2.3 iken 3.0 cıkarta bılırmısın şu işlemcının 510 cıkan kişiye söyluyorum sallama bıraz yavaş salla guncelleme demek telefondaki bazı uygulamaları bazı eksıkleri ıyleştirme yapıyolar daha cok özelık katıyolar daha cok performans saglıyolar flahs playet arıyolar dokunmatikde ıyeltirme yapıyolar vs vs guncelleme cıkartarak işlemcının performansı 369 iken 510 cıkartmıyolar işlemcıyı guncelleme sırasında deiştirmıyolar ayıp yaa gulup gecıyorum yarın fılan cıkmaz nokianın yabancı forum sıtesıne bakıyorum ne varsa orda haberler var mılelt umiti kesmiş gibi ama beklıyolar yınede cıksa ılk önce yurt dışında sonra turkıyeye yayınlanıcaktır hem v60 cıkıp cıkmadıgını youtubeden ögrene bılırsınız orda telefon hakkında bazı uygulamalar temalar yukluyola okmi had,i bye bye