5800 v.60 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Doğru söylüyon Ama Fw Galba bu özellikleri süper aratınbi ben Türkçeye fazla Çeviremedim Siz çevirebilirseniz lütfen bilgilendirin tşkkr :D

Barbo2

Barbo2

Üye
tv öyle çin mallarındaki gibi değil dvb olur nokia yeni bir sistem geliştirdi kulaklık alıcılı tv basıt yanı kolay gelir merak etmeyin ama o yeni kulaklık şart onsuz zor izlenir hatta izlenmez yani yine nerden baksanız enaz 150 kayme ödemek zorundayız kulaklığa nokiadan bize kıyak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ne gelmez bişiymiş şu v60,umarım beklentileri karşılar,gerçi beklentilerde çok yüksek.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Symbian ^ 3 olamaz
Çünkü OPENGL istio 5800 da yok yani mümkün deil
+
Birisi Televizyon olmasını istemiş
- abi buzdolabıda olsun mu ?
xd

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
ne gelmez yazılımmış

ocak.1907

Üye
Bu sayılan özelliklerin hepsinin gelmesi sizce de biraz hayal değil mi? Tamam telefonda eksiklikler var fakat bu özellikler gelmez.(Keşke gelse) Sanırım v60 gelene kadar daha çok şeyler yazılacak.
Özellikleri okuyunca gelirse söylendiği gibi tel çağ atlar....Pazartesi çıkacak diyolar bakalım...
Forumda öyle okudum.

baya1994

baya1994

Üye
bence nokia ya meil atalım ilk menüdeki özelliklei yazalım bence

SilentOne

SilentOne

Üye
tv olmalı yha inş.. pazartesi güncelleme geldqinde olursa dehset olur

mesutkaya28

Üye
vay be o kadar özellik geliyomuşki nerdeyse zeki müren de bizi görecek

manialog

manialog

Üye
:kop:

americanboy

americanboy

Üye
PHP:
konuyu beğendiyseniz lütfen teşkkür et butonuna basın

Nokia'dan resmi bir açıklama geldi. Bunlardan biri artık N serisi telefonlarda Symbian yerine Lunix işletim sistemi kullanacağı ve N8 ile artık Symbian'a son nokta koyduğunu açıkladı. Bir diğeri ise, Nokia'nın şimdiye kadar ki en gözde telefonu olan 5800xm için geldi :)

" En geç Eylül ayı veya Eylül'ün sonunda v60 çıkacak ! " denildi. Sonunada Nokia, " Artık bu son yazılım güncelleştirmesi olacak " Notunu eklesede v40da son sürümdü... :D

İnternette geziniken 5800 için v.60ın geleceğini öğrendim.V.60 ile birlikte gelecek önemli özellikler var.Telefon resmen çağ atlayacak gibi fakat bu özelliklerden hepsinin olacağı kesin değil kullancılar nokiayı mail yağmuruna tutmuş üreticilerde bu önemli telefonun son güncellemesinde köklü değişiklikler yapacak ve güncellemeleri bitirecek tekrar söylüyorum hepsi kesin değil fakat olma ihtimali var özelliklerden bahsedelim:​

-Sensörler hızlancak ve daha hassas olacak

-Dokunmatik hassasiyeti artacak

-Menü geçişleri hızlanıcak

-Wlan performansı v.30dakinden bile daha iyi olacak

-Kinetic scroll artık her yerde olacak

-Nokia bir program gönderecek ve telefondan televizyon izlenebilecek üstelik tamamen ücretsiz

-Şarj daha uzun süre gidecek

-N97 benzeri ev ekranı geliyor

-Ev ekranında otomatik rotasyon olacak(ne demek bilmiyorum)

-Yeni arama sekmesi

-Menü kullanımı ve düzenleme arttırılıcak

-Artık pdf,doc,exel formatındaki dosyalar hiç bir program olmadan açılacak ve düzenlenebilecek

-Ekran ışığı ve görüntüsü iyileştirilecek amolede yaklaşıcak(x6daki gibi olacak)

-Müzik çalar ve radyo tamamen baştan yazılcak

-İşlemci 510 mhzye yükseltilecek

-Flash player güncellenecek

-Animasyonlu duvar kağıtları olacak

-dıvx filmleri oynatılacak yani hd filmleri tam kaliteyle olmasada yüksek çözünürlükte izleyebileceğiz

-real player güncellenecek

-Kamerada ciddi iyileştirmeler olacak

-youtube ile ilgili şeyler var fakat biz giremiyoruz

-telefon hafızası yükselecek

-Flash lite 4 gelecek(bu özellik sadece n8de var)

-Yeni bir programla elimizi ekrana değdirmeden bazı işler yapabileceğiz(müzik değiştirmek vb.)

-Sallama versiyonu 1den 2ye yükseliyo

-internet tarayıcı geliştiriliyor

-telefon çalarken ekranda çıkan tuşlar değiştirilcek ve gelişecek

-zor olsa da telefonun formatlanacağı ve symbian 3ün yükleneceği söyleniyor en düşük ihtimal bunda var

Her ne olursa olsun bu güncelleme büyük yenilikler getirecek.
BU SÖYLEDİKLERİNE SADECE:kop::ehe:aha::d::kop::kop::kop::kop:SYMBİAN 3 VE 5800 HA :kop::kop::kop::kop::kop::kop: AMOLEDE YAKIN RENK HA:kop::kop::kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

vay be o kadar özellik geliyomuşki nerdeyse zeki müren de bizi görecek
helal be kardeş iyi espri patlattın bu özellikler gelirse zeki müren değil görmek siznle çay bile içer

mm_mm

mm_mm

Üye
Helal be 5800 sen bunları kaldıramazsın
biri atmış (: Bini tutmuş (: Işte normal bi güncelleme olacak tv izleme olayına gelince tuner gerekli onu bizmi takcazda izlicez kesinlikle imkanı yok (: Altı üstü bi güncellme hem öyle olsa nokia tlf. üretmesin özellik üretsin daha masrafsız olur aynı makinada bukadar değişiklik olabilme ihtimali varmı sizce?

khytr89

khytr89

Üye
TV izleme olayının 3G ya da wi-fi le bi alakası yok.Nokia nın bi kulaklığı var o kulaklığı takınca tv sinyallerini alıyor cihaz.Ayrı aksesuar olarak satılıyor ve sanırım fiyatı 30£

Symbian 3 yüklemeye gelince, olabilir ama nokia tarafından değil yazılımcı arkadaşlar tarafından gelir bu destek. xda sitesi mevcut. win5 li makinaya win 6.5 yüklenebiliyor. android ve macos da güncel sürümlere pc ler gibi geçiş yapılabiliyor. bu symbian tarafında da gerçekleşebilir.

Ama en saçması

telefon hafızası yükselecek

buydu :D . Bu imkansız.Hafıza ürünlerini frimware ile yükseltemezsiniz.512 mb lik kartı 8 gb yapmak imkansız.bunu idda eden saçma prolar ise hiçbir halta yaramamaktadır.
kastın yer açılması konusundaysa bu da imkansız o kadar yeni pro ve güncellemelerle bu iş çok zor.

americanboy

americanboy

Üye
TV izleme olayının 3G ya da wi-fi le bi alakası yok.Nokia nın bi kulaklığı var o kulaklığı takınca tv sinyallerini alıyor cihaz.Ayrı aksesuar olarak satılıyor ve sanırım fiyatı 30£

Symbian 3 yüklemeye gelince, olabilir ama nokia tarafından değil yazılımcı arkadaşlar tarafından gelir bu destek. xda sitesi mevcut. win5 li makinaya win 6.5 yüklenebiliyor. android ve macos da güncel sürümlere pc ler gibi geçiş yapılabiliyor. bu symbian tarafında da gerçekleşebilir.
arkadaş win 5 li makinaya win 6 yüklemekle symbian 1 den 3 geçmek aynı şey değil bunuda anlamıyosan dah ne diğim sana

khytr89

khytr89

Üye
arkadaş win 5 li makinaya win 6 yüklemekle symbian 1 den 3 geçmek aynı şey değil bunuda anlamıyosan dah ne diğim sana

gerçekleşir demedim gerçekleşebilir dedim

-----------

:megafon: 5800 adam olmaz.Ne yaparsanız yapın neticede symbian :aha:nokiaların hepsini satıyorum htc ye tekrar geçicem :naughty:. nokia nın symbianı bırakmasıda isabet olmuş :op:. samsung da bi bada diye bişey salladı o da tutulmayacak :ah. windows 2-3 yıl içinde bitecek :bye2:. microsoft yine bi haltlar yemezse tabiki :ehe .sadece macos ve android kalacak çünkü bunlar kullanıcı isteklerini daha iyi ve daha çabuk yerine getiriyor :oke:.Biri demiş 5800 alıcam, o ve onun türevlerine sakın bulaşma derim :box.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
inş dediğin gibi olur telefon harbiden çağ atlar

americanboy

americanboy

Üye
gerçekleşir demedim gerçekleşebilir dedim

-----------

:megafon: 5800 adam olmaz.Ne yaparsanız yapın neticede symbian :aha:nokiaların hepsini satıyorum htc ye tekrar geçicem :naughty:. nokia nın symbianı bırakmasıda isabet olmuş :op:. samsung da bi bada diye bişey salladı o da tutulmayacak :ah. windows 2-3 yıl içinde bitecek :bye2:. microsoft yine bi haltlar yemezse tabiki :ehe .sadece macos ve android kalacak çünkü bunlar kullanıcı isteklerini daha iyi ve daha çabuk yerine getiriyor :oke:.Biri demiş 5800 alıcam, o ve onun türevlerine sakın bulaşma derim :box.
evet android çok şey vaad ediyor geleceği olan bir yazılım ama bada os da ilerleryeceğinden emin olabilirsin ios 1.0 dayken badanın yaptığının yarısını zor yapıyodu ama şimdi ios 4.02 ios nerelere geldi böle düşünmemek lazım bada os u da çok iyi yerlerde göreceğimizi umuyorum

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
ne güzel sallamışsın symbian 3 yüklenecek ? 510 mhz işlemci diyorsun symbian 3 en az 600 mhz işlemci istiyor.
Telefon hafızası artacak bu zaten sallamanın alası olmuş
Dokunmatik hassasiyeti artacak tamam artar ama çokda arttıramazlar.
Büyük beklentilerle beklemeyin sonucunda çok üzülürsünüz haberiniz olsun konuyu açan arkadaş telefonunu övmek istemiş ama çelişliki özellikler yazmış.

Üst Alt