Hayırlı olsun iphone ios 4.1 jailbreak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Cixim hallettin oylemi 3g oldugunu soyleseydin ilk once ilk basta yapmistin ama bi tesekkur bile etmedin

cixim_1905

cixim_1905

Üye
arkadaşlar bilgisayarınızda net framework 2.0 yüklü olsun ireb'i indirin ve snowbreez v2.0.1 kullanın sorunsuz jb oluyor benim telefonum 3g 8gb genpa garantili....

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
snowbreeze 2.0 37 hatasını ve diğer hataları verdiği için snowbreeze 2.0.1 ile güncellendi 2.0 devre dışı net frework ta snowbreezenin doğru çalışmasını sağlıyor

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ya 3gs var bende 3gs olrmu peki birde snowu felan nasıl kullanıcaz tam anlatrısanız sevinrim

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
tüm 3gs lerde olmuyor 3.1.2 versiyonda jailbreak yaptıysan olur 3.1.2 yi jailbreaklı kullanmadıysan olmaz bir kaç güne yeni jailbreak çıkacak onla yapacaksın denemekten zarar gelmez videoyu izle sen ireb programını kullanmayacaksın snowbreeze işlemi bitirdikten sonra masaüstüne snowbreeze restore dosyası gelir itunesten direk yükleme yapacaksın hata verirse bildir hata kodunu

sezarTR

sezarTR

Üye
arkadaşlar ben 4.0 dan 4.1 e yükledim. fakat recovery moddan çıkaramadım. kablo ve itunes yazı ekranda kaldı bi türlü düzeltemedim. recbootu deniyorum. limusb diye bi hata veriyor. yardımcı olan ulursa sevinirim.
yapmaya calışan arkadaşlar konu başlığındaki yazıyı aynen uygulayın oluyor.
konu ile uğraşan arkadaşlara çok teşekkürler, saygılar.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefonun modeli ne nerden aldın telefonu onları belirt cevap verelim

kuwaie

kuwaie

Üye
Ya hiç uğraşamam 4.1'e yükseltmeye. 4.0.1 'de kalsın benim telefon. Memnunum halimden.

cixim_1905

cixim_1905

Üye
abicim memnunsan zaten yükseltme ama 4.1 4.0.1 göre çok daha hızlı far o bide gamecenter var içinde

kuwaie

kuwaie

Üye
Yok demek istediğim, şimdi yükseltmeye kalkacam, bişi olcak, düzeltemicem, sonra pişman olacam. Ben memnunum şu an.

mozaik05

Üye
hakankurban arkadaşım tel ile görüşmem mümkün mü senle

Iphone 4 konusunda görüşmek istiyorum.

[email protected] bu adrese tel bilgini veya msn bilgini verirsen sevinirim

GunahkarTV

Üye
tüm 3gs lerde olmuyor 3.1.2 versiyonda jailbreak yaptıysan olur 3.1.2 yi jailbreaklı kullanmadıysan olmaz bir kaç güne yeni jailbreak çıkacak onla yapacaksın denemekten zarar gelmez videoyu izle sen ireb programını kullanmayacaksın snowbreeze işlemi bitirdikten sonra masaüstüne snowbreeze restore dosyası gelir itunesten direk yükleme yapacaksın hata verirse bildir hata kodunu
bende 3gs var daha once 3.1.2 snowla custom fw olarak kullanmistim. daha sonra direk 4.0.1 versiyona yuksettim oda jailbrekliydi (safariden yapmistim) . 4.1 jailbreak cikti deyince hemen atladik haliyle fakat olmadi. custom fw yi yemiyor yapmadigim sey kalmadi. snow un enson versiyonuyla 2.0.2 ile bile denedim olmadi . host yaptim olmadi . itunes lerin 9.2 den sonraki tum versiyonlarini denedim yine nadile . DFU recover hapsini denedim sonuc ayni.yanlis yaptigim biyermi var artik anlamadim.versiyonu dusurmeye calistim artik o hic olmadi.olmuyo:vurolmuyo:vurolmuyooor:vur

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
3.1.2 ye düşeceksin öyle yap

--------------- Ekleme ---------------

birde yeni mi eski mi bootrom onu söyle

Tknloji hastasi

Üye
Satılık temiz garantınlı iphone 3gs 16GB Telefon alınır !

enstrumant

Üye
arkadaşım 4.1 jailbreakmı kaldı siz hala onlamı uğraşıorsunuz ya üstüne yeni fwler ve jailbreaklar çıktı .alın size 4.1 bir için yöntem safariyi açın iphoneden www. jailbreakme.com yazın gelen pencerede answer gibi bir buton olması lazım ondan sonra bar dolana kadar karışmayın iphone repressing yapıcak açıldığında cydiayı göreceksiniz alın size hayırlı olsun.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt