kol@j
Üye
hayvanlara işkenceden hoşlanıyor...
bizim bir arkadaş var...
denk getirdimmiydi ister böcek olsun, ister köpek hırpalamaktan çok hoşlanıyor...
bir gün küçük bir kertenkelenin boynuna ip bağlayıp gezdiirdiğini görenler olmuş...
cevabı
-bağlamazsam kaçıyor, sevemiyorum...
arının iğnesini kopartıp ayağına ip bağlayıp uçuruyor...
cevabı
-beni sokmaya kalktı...
bunlar daha bir şey değil...
daha on yaşlarındayken evde canı sıkılır... eniklikten yeni çıkma bir köpekleri vardır... onunla oynarken köpekle oynadığı oyunları pek beğenmez ve daha eğlenceli bir şey yapmak ister...
köpeğin boynuna ip bağlar (normal) balkona götürür (normal) balkon demirine köpeğin ipinin ucunu bağlar (normal)
bundan çok hoşalnmıştır... iyide burada gariplik nerede?
hoşlandığı şey köpeğin ipi balkon demirine bağlıyken köpeği aşağıya atmasıdır...
zavallı boyundan asılı vaziyette balkondan sarkar... sonrası daha gün göremeden köpek ölmüştür...
bir de arkasından köpeğin ağzıyla intihar mektubu yazmış
"Ölümümden kimse sorumlu değildir."
hayırlı maxicepler...
denk getirdimmiydi ister böcek olsun, ister köpek hırpalamaktan çok hoşlanıyor...
bir gün küçük bir kertenkelenin boynuna ip bağlayıp gezdiirdiğini görenler olmuş...
cevabı
-bağlamazsam kaçıyor, sevemiyorum...
arının iğnesini kopartıp ayağına ip bağlayıp uçuruyor...
cevabı
-beni sokmaya kalktı...
bunlar daha bir şey değil...
daha on yaşlarındayken evde canı sıkılır... eniklikten yeni çıkma bir köpekleri vardır... onunla oynarken köpekle oynadığı oyunları pek beğenmez ve daha eğlenceli bir şey yapmak ister...
köpeğin boynuna ip bağlar (normal) balkona götürür (normal) balkon demirine köpeğin ipinin ucunu bağlar (normal)
bundan çok hoşalnmıştır... iyide burada gariplik nerede?
hoşlandığı şey köpeğin ipi balkon demirine bağlıyken köpeği aşağıya atmasıdır...
zavallı boyundan asılı vaziyette balkondan sarkar... sonrası daha gün göremeden köpek ölmüştür...
bir de arkasından köpeğin ağzıyla intihar mektubu yazmış
"Ölümümden kimse sorumlu değildir."
hayırlı maxicepler...

Bunun hayvanlara yaptıgını o adam buna yapar