:off:
futbol123 Üye emr-erock' Alıntı: Gerçekmi acaba.Çok komik.Gerçekse (değil) Genişletmek için tıkla ... neresi komik çocuk köpeği öldürmüş ah bi ben o çocuğu bulsam bak hayvanlara eziyet yapabilirmi?
emr-erock' Alıntı: Gerçekmi acaba.Çok komik.Gerçekse (değil) Genişletmek için tıkla ... neresi komik çocuk köpeği öldürmüş ah bi ben o çocuğu bulsam bak hayvanlara eziyet yapabilirmi?
emr-erock Üye Berke' Alıntı: neresi komik çocuk köpeği öldürmüş ah bi ben o çocuğu bulsam bak hayvanlara eziyet yapabilirmi? Genişletmek için tıkla ... Sen neyden bashsediyon ya
Berke' Alıntı: neresi komik çocuk köpeği öldürmüş ah bi ben o çocuğu bulsam bak hayvanlara eziyet yapabilirmi? Genişletmek için tıkla ... Sen neyden bashsediyon ya
futbol123 Üye emr-erock' Alıntı: Sen neyden bashsediyon ya Genişletmek için tıkla ... çocuk köpeği öldürmüş sen gülerek yorum yazıyosun neden bahsettimi hatırladınmı?
emr-erock' Alıntı: Sen neyden bashsediyon ya Genişletmek için tıkla ... çocuk köpeği öldürmüş sen gülerek yorum yazıyosun neden bahsettimi hatırladınmı?
emr-erock Üye Berke' Alıntı: çocuk köpeği öldürmüş sen gülerek yorum yazıyosun neden bahsettimi hatırladınmı? Genişletmek için tıkla ... O Güldüğüm mesaja Bir daha bak...
Berke' Alıntı: çocuk köpeği öldürmüş sen gülerek yorum yazıyosun neden bahsettimi hatırladınmı? Genişletmek için tıkla ... O Güldüğüm mesaja Bir daha bak...
futbol123 Üye emr-erock' Alıntı: O Güldüğüm mesaja Bir daha bak... Genişletmek için tıkla ... alıntı ile cevaplamadığın için çelişkili bundan sonra alıntı yaparak cevapla bende dedim köpeği öldürdüğü için gülüyo herhalde
emr-erock' Alıntı: O Güldüğüm mesaja Bir daha bak... Genişletmek için tıkla ... alıntı ile cevaplamadığın için çelişkili bundan sonra alıntı yaparak cevapla bende dedim köpeği öldürdüğü için gülüyo herhalde
emr-erock Üye Berke' Alıntı: alıntı ile cevaplamadığın için çelişkili bundan sonra alıntı yaparak cevapla bende dedim köpeği öldürdüğü için gülüyo herhalde Genişletmek için tıkla ... Bütün cevaplarımı alıntı olrak yaptım istersen onlarda bir bak kardeş
Berke' Alıntı: alıntı ile cevaplamadığın için çelişkili bundan sonra alıntı yaparak cevapla bende dedim köpeği öldürdüğü için gülüyo herhalde Genişletmek için tıkla ... Bütün cevaplarımı alıntı olrak yaptım istersen onlarda bir bak kardeş