Nokia 5800 Ana Menu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xcore

xcore

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Ana Menu sorunu
arkadaşlar telefonu yeni aldığım için daha acemiyim,sormak istediğim şey,telefonda menu tuşu dokunmatik olarak bulunmuyor,menu tuşunu rehber ve keypad tuşlarının yanına dokunmatik ekrana getirmenin bir yolu varmı?

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat

musa_emir_2008

Üye
yok. saddece ortadaki tuşla oluyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
war

xcore

xcore

Üye
    Konu Sahibi

hack yapmadan yolu var mı dostum,eğer varsa nasıl yapıldığını da söylesen bi zahmet.
bir de handy shell diye bir program varmış,ev akranı kısayollarını falan artırabiliyomuşuz tavsiye edermisiniz?

burakfbz

Üye
v51 de ekrandaki 4tane uygulama kısayolu rehber çubuğu açıkken ekranın aşağısına indi. Menü/ayarlar/kişisel/ev ekranı/kısayollar/uygulama ya girip 1. Kısayolu çıkan listeden MENÜ olarak seçmen ana menüye dokunmatik ekrandan girmene yardımcı olabilir.

xcore

xcore

Üye
    Konu Sahibi
v51 de ekrandaki 4tane uygulama kısayolu rehber çubuğu açıkken ekranın aşağısına indi. Menü/ayarlar/kişisel/ev ekranı/kısayollar/uygulama ya girip 1. Kısayolu çıkan listeden MENÜ olarak seçmen ana menüye dokunmatik ekrandan girmene yardımcı olabilir.

gercekten bu yöntemle yapılabiliyormuş hiç aklıma gelmemişti,teşekkürler:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bn war dedim ama hack daha süper gosteriyor :D ama bnde hack kurmadım v60 ı bekliyom istediqm gibi bir güncellme olmassa basıcam hack i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt