silinebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acu540

Üye
    Konu Sahibi
silinebilir
silinebilir

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar. Kurallarımız gereği ilanınıza fiyat belirtmeniz gerekiyor. 24 saat içerisinde lütfen fiyat belirtiniz. Aksi halde ilan yayından kaldırılacaktır...

Emre-45

Emre-45

Üye
İyi satışlar.

acu540

Üye
    Konu Sahibi
E71 E72 tarzı telefonlarla takas etmek istiyorum biraz araştırdım

mertcanbodrum

Üye
nokia E72 kullanıyorum
mesajla dönüş yapabilirsiniz.

acu540

Üye
    Konu Sahibi
dönüş yap demişsiniz ama takasa istinaden mi bilemedim yapayım dedim özel mesaj atamıyorum

prick

Üye
Satılık Veya Takaslık E90 Genpa Çıkışlı fakat faturası elimde deüil Üretim tarihi nisan 2009 olduğuna göre daha epey bi garantisi var demektir demiştim yanılmışım meğerse o yaılım tarihi imiş garanti sürei dolmuş bu nedenle fiyatta aşşa iner biraz. Telefon çiziksiz Herşeyi sağlam çalışıyo.*#92702689# yaptığımda ömür sayacında 43,37 yazıyo ne demekse.Aldığım kişi önemli bir şirketin genel müdürü staj yaptığım zamanda ondan satın almıştım. Fiyat aralığı nedir bilmediğimden birşey söyleyemeyeceğim İstanbuldayım elden verilir zira takasda elden yapılır demektir. Telefonu satmak veya takas etmek için acelem yok o yüzden teklifleri görmek isterim. Hoşuma giden veya gitmeyen bişi olursa cevaplarım. İsterseniz Daha Sonra Fotoda koyarım(nasıl koyulacağını öğrendiğim vakit.). fiyat vermek zorunda kaldığım için 550 diyorum ama hala fiyat araştırmam devam ediyor kesin bu diye bişey yok
Fotolar burda var ama onları da 5610dan çektim ne kadar kaliteli oldu bilemiyorum.

Nokia e71 im var. kutulu garantili faturalı kabloları kulaklığı şarjı herşeyi ile genpa dan orijinal alındı 2 aylık telefon. ne düşünürsün ?

acu540

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e71 im var. kutulu garantili faturalı kabloları kulaklığı şarjı herşeyi ile genpa dan orijinal alındı 2 aylık telefon. ne düşünürsün ?

hocam bi e72 teklifi geldi onunla grüşüyoruz sonra dönsem ben sana olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...