Trident wt-3 wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hope96

Üye
    Konu Sahibi
Trident wt-3 wifi sorunu
Slm

ben trident wt3 aldım.evdeki wirelessden bağlanmaya çalışıyorum.konularda bahsedilen tüm ayarları yaptım sim card felan.ama bağlanamıyorum ağ araya tıklıyorum.araması bitmiyo saatlercew denedim.lütfen biri yardım etsin.
saolun.

onurcamlica

Üye
ağ arıcaksın ardından bulduğun ağ'yı seçenekler diyip bağlan diceksin bu kadar basit şifreni giriceksin anında bağlanıyor zaten

gaffurchar

gaffurchar

Üye
modemdeki güvenlik duvarını wep işarettli ise wpa yap

furkantel

Üye
bende allahtaan öyle sorun yokk

salihcan_par

Üye
Menü ye gel>wlan>wap>ayarlar>sim seçin sonra>hesabı düzenle >wlan etkinlestir>sonra ayarlar>java ayarları>java sim 1 (veya 2 senin hangisiyse artık;))>onu wlan yapınız bu kdr dır sonra wlan koblosuzinternet olan bir yerde bağlanabilsiniz agı arattırıp bağlana bilirisin kardeşş ;=)

gaffurchar

gaffurchar

Üye
donanımsal bir sorunda olabilir tridentle temasa geçmenizde fayda görüyorum

k_cngz35

Üye
bnde viless ten baplanıyor fakt konturden düşüyor neden acabaa..S:

gaffurchar

gaffurchar

Üye
bnde viless ten baplanıyor fakt konturden düşüyor neden acabaa..S:

menu---ayarlar--hesap düzenle -- sim 1 -- Wlan yapın daha sonra
menu---ayarlar--hesap düzenle -- sim 2 -- Wlan yapın artık kontör gitmeyecektir

bendenkacarmı

Üye
Teşekkürler bu arada ben de öğrenmiş oldum...

enerjix16

enerjix16

Üye
benimkisi ağ aramaya geçtimi kapanıp acılıyor başlarda çok uğraştım bir çözüm bulamadım :D

d.caan

d.caan

Üye
kardes bende de w-t3 var bn avealıyım face gırmek ıstıorum ama bırturlu ayarlarnı yapamadım bana yardımcı olursanız sevınırm

knıght01

Üye
bende wlan ag buluyor ama ınternete gırmıor bılınmeyen anasıstem dıyo

ope

Üye
wlana giremiyorum '' yalnız gsm modunda aktif değil '' diye bir yazı çıkıyor yardım edin

ope

Üye
wlana giremiyorum '' yalnız gsm modunda aktif değil '' diye bir yazı çıkıyor yardım edin

gs li

Üye
arkadaşlar merhaba ben samsung wifi telefonumdan üstelik şifresiz bir modeme balanıyorum ama kablosuz ağda güvenlik için şifreleme istiyo zaten şifresiz nasıl balancam..

--------------- Ekleme ---------------

benimkisi ağ aramaya geçtimi kapanıp acılıyor başlarda çok uğraştım bir çözüm bulamadım :D
benn wifili telefondan şifresiz bi modem buldu balanmak istiyorum ama bana gelen hata şu şifreleme istiyor şifresiz neden böle bişe istiyor anlamıyorum şifresiz ama giremiyom napcam..

Takipçi Satın Al

Üst Alt