Arkadaşlar telefonumu servise verdim gelmeme durumunda ne yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wonderwol

wonderwol

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonumu servise verdim gelmeme durumunda ne yapabilirim?
Arkadaşlar tahmini olarak 13 eylül 2010 günü cep telefon açılmamasından dolayı servise gönderdim,bu gönderdiğim telefonun gelmeme ve ya bozuk gelme ihtimali varmı birde içinde hafıza kartı vardı çıkaramadığımız için cep telefonuyla birlikte gitt bununda kaybolabilme ihtimali varmış? :bye2: :bye2: :bye2:

OğuzcanAbi

Üye
her şey kayıt altına alınıo galiba
numarası felan işte
gelmeme gibi bi durum olmaz en fazla yenisini göndeririler

wonderwol

wonderwol

Üye
    Konu Sahibi
Peki hafıza kartı filan kaybolur diyolar o doğrumu

kol@j

kol@j

Üye
nokia müşteri hizmetlerine şikayet ettiğin taktdirde servis çok sıkıntıya girebilir...
ilk yapılacak iş bu... telefon arıszalı ya da eksik gelirse nokia müşteri hizmetlerine şikayet et...
servis o zaman sana döner... isterse dönmesin...

ondan sonra tüketici hakları hakem heyeti...
kaymakamlıklarda oluyor...

oda olmazsa mahkeme...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
3110c da hafıza kartını unutmustum servise verirken kaybolmus orada ama gelmeme durumu olamaz ama nedense basit bi hata bile olsa 25 günden asagı vermiyorlar telefonu.30 günü gecerse tamir süresi yenisini gönderirler

OğuzcanAbi

Üye
hocam deseydin
hafıza kartı war die
herşey olabilir
inş güvenilir insanlara gelirsinde kaptırmassın hafıza kartını bu arada tel neydi hafıza
kartı kaçlıktı

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
1 gb. zaten aldığım yer 0 verdi ama içindeki müziklerim falan gitmisti

wonderwol

wonderwol

Üye
    Konu Sahibi
tel nokia 5230 du içinden çıkartamadık 1GB hafıza kartıyla birlikte verdik ya bide içinden bi sürü uygulama atmıştım ona yanarım kaybolursa

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bnm servisim dandikti belki sennkinde sorun cıkmaz

wonderwol

wonderwol

Üye
    Konu Sahibi
Ama telefonun üzerine yazdılar hafıza kartı vardır diye zaten

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ozmn tamm bişi olmaz hem onun derdine düşeceğine telefonun kac günde gelecek onu düşün yedek tel varmı bari?:D

wonderwol

wonderwol

Üye
    Konu Sahibi
Var ama sarmıyo pek fazla

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
mesaj la arama olsun yeter ya benm önceden 3110c servise gittiğinde 15 gün hiç kimseyle mesajlaşamadım sonra allahtan biri ödünç tel verdi:D

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
telefonu onlar alınca pilini hafıza kartını söküyolar ustlerine numara yazıp kaldırıyolar telefonada aynı numara veriliyo telefon geri gönderilceği zaman pilini hafıza kartını takıyolar (nokia nın orjinal servisi için geçerli)

zaza

zaza

Üye
nokianın servisinden korkma ama eğer başka bilinmedik biryerse:islik bizim urfada teknik servis yok hep telefoncular bu işi yapıyor hoş bi durum değil keşke servis olsada 1 ay gelmese razıyım en azından sağlam olarak döneceğinden eminim:oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
telefon gelmedimi hala kardeş merakımdan sordum bende 12 eylülde telefonumu servise verdimde hala ses yok allahtan hafıza kartını sim kartı falan aldım :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
telefon gelmedimi hala kardeş merakımdan sordum bende 12 eylülde telefonumu servise verdimde hala ses yok allahtan hafıza kartını sim kartı falan aldım :D
10 gün olmus vereli bir aydan önce vermezler teli

5800 cı

5800 cı

Üye
ben dün aradım adamı ya bu hafta sonu yada bidahaki haftabaşı gelir dedi büyük bir umutla bekliyorum telefonumu :sarıl:

'Davut

'Davut

Üye
Gelmeme gibi birşey olur mu yahu...

Bende Telefonugöndermiştim haşat olmuştu dedilerki %90 ihtimalle garantiye girmez dediler adamlar 1 haftada telefonunu ilk günkü gibi verdilerdi...:) Ben verdiğimde hafıza kartı içinde değildi 1 gblıkmış 10 lira filan... Canın sağolsun vermeselerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt