15-16 yaşlarında öğrenciyken... dergilerden kestiğim resimleri birleştirip yapıştırarak... melez resimler oluşturuyordum...
ders dtresinden beni uzaklaştıran ve hiç kimsenin yapmamı mecbur kılmadığı hobimdi...
ayrıca dergilerde kesilecek resimleri ararken "dikkat" kabiliyetimde gelişmişti...
el işi kabileyitim kesim açısından da hassaslaştı...
bu iki yeteneğim hayatımda çok işe yaradı...
ben yıllar sonra yaptığım bu işin kolaj olduğunu öğrenmiştim...
memleketimde pek sık duramadığımdan dolayı... sevdiğim sanat dalını ve özlediğim memleketimi beraber kullanmak için
"kolaj06" yı kullanıyorum...
açtığın bu güzel konu içinse çok teşekkür ederim...
biraz nostalji yaptırdın... duygulandım...

ya da Minom der..
elin eric'i varsa bizimde erol'umuz var dedim. Öyle yaptım. Sonra baktım orjinal oldu. Sadace bana ait
sadece benim kullanabileceğim bir isim olması hoşuma gitti ve değşitirmedim bu güne kadar.
vayyyıldız tilbeyle tanıştınmı bari
konserden sonra otelde muhabbet ettik işte başbaşa 2-3 saat kadarcık 
diyo işte birileriMinomm'u kimler der ?
benimkisi ise;
Sonyericsson k750i marka telefonuma içerik indirmek için bu siteye üye olmak istemiştim. ericsson markasının sahibi Eric olduğu için ericsson.
Bende burdan yola çıkarak, çok saçma bir düşünceyle sonyEROLsson yaptım nickimielin eric'i varsa bizimde erol'umuz var dedim. Öyle yaptım. Sonra baktım orjinal oldu. Sadace bana ait
sadece benim kullanabileceğim bir isim olması hoşuma gitti ve değşitirmedim bu güne kadar.

konuyu okumadan cevap yazan üye sendromugüzel ..

vay beee ...15-16 yaşlarında öğrenciyken... dergilerden kestiğim resimleri birleştirip yapıştırarak... melez resimler oluşturuyordum...
ders dtresinden beni uzaklaştıran ve hiç kimsenin yapmamı mecbur kılmadığı hobimdi...
ayrıca dergilerde kesilecek resimleri ararken "dikkat" kabiliyetimde gelişmişti...
el işi kabileyitim kesim açısından da hassaslaştı...
bu iki yeteneğim hayatımda çok işe yaradı...
ben yıllar sonra yaptığım bu işin kolaj olduğunu öğrenmiştim...
memleketimde pek sık duramadığımdan dolayı... sevdiğim sanat dalını ve özlediğim memleketimi beraber kullanmak için
"kolaj06" yı kullanıyorum...
açtığın bu güzel konu içinse çok teşekkür ederim...
biraz nostalji yaptırdın... duygulandım...
guzel konu oldu bu![]()
evet abimiz güzel bir konuya el atmış..
güzel konu olmus.. benim nickimin macerası ben doğunca başlamışadım ve soyadımın birleşmiş hali
![]()
ahmetyavuz![]()
güzel ..
Benim Maxicebe ilk Üye oldugum zaman Nick Tragedie İdi fransızca bir kelime e nin üstünde Normalde Şapka olması Lazım ben Şapka takmayı sevmediğim için şapkasız Çıktım sevdiğim bir grup Şarkıları vs hoşuma gidiyordu ordan nick Yaptım daha sonraları İntidafa Olarak Değiştirdim
İntifada (okunuşu: intifadah), sözlük anlamı silkinmek, ayağa kalkmak, baş kaldırmak demektir. Genelde Filistinliler´in İsrail işgaline karşı başlattıkları direnişin adı olarak kullanılır
sözlük Anlamı olarak bana bir Çok konuda hitap eden bir içeriği var
(zibidi) arkadaşı Kendi rumuzuna Başkaldırıp böyle faydalı ve bilgilendirici bir konu açtığı için teşekkür etmek lazım
benimde nickimi arkadaşim buldu ..
dedim bana yeni bir msn açalım ama iddialı bir msn olsun..
düşündü taşındı memati'yi yaptı necmati..
mahalede bile arkadaşlar necmati diyoorrr....
ve ben çok memnunum.
Konu İçin Teşekkürler...
yakaladık desene..konuyu okumadan cevap yazan üye sendromu![]()
![]()

yakaladık desene..![]()

İng bilince böle oluyor kardeşimarkadas yurt disina aciLmishadi germanya ingiLTere neyse de hongkong
![]()