maxicep teki nickiniz nerden gelıyor?anısı ,hatırası,gecmısı nedır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
maxicep teki nickiniz nerden gelıyor?anısı ,hatırası,gecmısı nedır?
evet arkadaslar kullandıgnız nıckler neden gelıyor anısı hatırası bı gecmısı varmı

benımkıgencken arkadsların taktıgı bı ısımdı bırazcık hayta oldugumdan dolayı zibidi derlerdı 39 da buludnugum sehrın plaka kodu oldugu ıcın zibidi 39 oldu

ya sızınkı_?

• Beğen
Tepkiler: Tuba, punqermojo, Perfect! ve 4 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
benim gerçek nickim
MaviAteş di:
mavi saflıgı dürüstlügü,sadeliği,
Ateş ise çılgınlıgı aktifligi simgeliyordu.
Daha sonra bu nickli ne kadar üyeligim ve mailim varsa bir hacker tarafından paralı olarak hacklendi.
Sebebide 2000 yılında kimsede bu kadar mobil flash dosyaları box sistem programları, uygulama oyun vs yoktu bende vardı bende bunları parayla çeşitli telefonculara satıyordum.

Ozaman babamın işi nedeniyle Adıyamandaydık.Telefoncular benden programları istediler bende fiyatlarını söyledim.Çok alan oldu tabi fiyat Yüksek geldigi için alamayanlar düşman kesildiler.
Daha sonra araştırmalarım dahilinde 5 telefoncu istanbuldan bir pc uzmanı ile anlaşıp benim pcdeki bilgileri çalacaklardı.İşe yaramadı da degil.
Bu kişi pcme girmeyi başardı ancak ozaman lar interet telefon hattından idi bendede ixir vardı.Yaşı büyük olanlar bilir.Ozamnlar modaydı (Kestaneci ile kokoreççci diye reklamları vardı)işte ixirden bir foto.Yani inetrnet hizmeti yeni gençliğe açıklayım dedim.:ehe.Neyse konuya dönelim;
Benim ixir upload süresi birden dolmaya başalyınca jeton düştü sonra bir baktıkki benim tüm bilgiler alınmış.Ama dosyaları alamadı çünkü 2000 ylı için yaklaşık 1,5gb veri vardı.Bİliyorum bu zamana göre az ama 2000 yılında 1,5gb dosya demek bulunmaz hint kumaşı idi, hddlerin 40gb oldugu zamanlar arkadaşlar.

Bu olaylardan sonra nickimi ""anl"" yapmaya karar verdim, Türkiyeminde simgesini istedigim için
anl_tr oldu.
Tüm herşeyim sanal alemde anl_tr dir. yada aNL şeklinde isimde görebilirsiniz.(N ve L harfleri büyükse benimdir.)

Film gibi hikaye demi?

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
benim gerçek nickim
MaviAteş di:
mavi saflıgı dürüstlügü,sadeliği,
Ateş ise çılgınlıgı aktifligi simgeliyordu.
Daha sonra bu nickli ne kadar üyeligim ve mailim varsa bir hackir tarafından paralı olarak hacklendi.
Sebebide 2000 yılında kimsede bu kadar mobil uygulama oyun vs yoktu bende vardı bende bunları parayla çeşitli telefonculara satıyordum.
Ozaman babamın işi nedeniyle Adıyamandaydık.Telefoncular benden programları istedigiler bende fiyatlarını söyledim.Yüksek geldigi için almadılar düşman kesildiler.Daha sonra araştırmalarım dahlinde 5 telefoncu istanbuldan bir pc uzmanı ile anlaşıp benim pcdeki bilgileri çalacaklardı.İşe yaramadı da degil.
Bu kişi pcme girmeyi başardı ancak ozaman lar interet telefon hattından idi bendede ixir vardı.Yaşı büyük olanlar bilir.Benim ixir upload süresi birden dolmaya başalyınca jeton düştü sonra bir baktıkki benim tüm bilgiler alınmış.Ama dosyaları alamadı çünkü 2000 ylı içiçn yaklaşık 1,5gb veri vardı.Bİliyorum bu zamana az ama 2000 yılında 1,5gb dosya demek bulunmaz hint kumaşı hddlerin 40gb oldugu zamanlar arkadaşlar.

Bu olaylardan sonra nickimi ""anl"" yapmaya karar verdim, Türkiyeminde simgesini istedigim için
anl_tr oldu.
Tüm herşeyim sanal alemde anl_tr dir. yada aNL şeklinde isimde görebilirsiniz.

Film gibi oldu demi
tesekkurler anıl cok gusel bı acıklama.5 kisi benım bıldıgım kurbanda dabaya gırerler bunlar pc uzmanına gırmısler:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Benim Maxicebe ilk Üye oldugum zaman Nick Tragedie İdi fransızca bir kelime e nin üstünde Normalde Şapka olması Lazım ben Şapka takmayı sevmediğim için şapkasız Çıktım sevdiğim bir grup Şarkıları vs hoşuma gidiyordu ordan nick Yaptım daha sonraları İntidafa Olarak Değiştirdim

İntifada (okunuşu: intifadah), sözlük anlamı silkinmek, ayağa kalkmak, baş kaldırmak demektir. Genelde Filistinliler´in İsrail işgaline karşı başlattıkları direnişin adı olarak kullanılır

sözlük Anlamı olarak bana bir Çok konuda hitap eden bir içeriği var

(zibidi) arkadaşı Kendi rumuzuna Başkaldırıp böyle faydalı ve bilgilendirici bir konu açtığı için teşekkür etmek lazım

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
-kenzabrkn
-xanax
ve son oLarak berkan ((:

kenza=kenza farah adLi bi sarkicidan geLiyor.brkn de adimdaki unsuz harfLer (:
xanax forumdan bi arkadasin Tavsiyesiydi.bi iLac adi.yesiL receTeyLe saTiLirmis.bunu da minoo ogreTTi :ehe

ve ondan da vazgecip ismimi yazmaya karar verdim ((:

minoo

minoo

Üye
Vay be ne hikayeler varmis.hele aNL'inki olay zaten :D
benim nick de soyle ortaya ckti.bizim bi komsu var.akraba sayilabilir.ailece cok yakinz.tek bi aile gbiyiz.2cocugu var .2si de elimde buyudu veletler :ehe bi tanesi bna Pınar diyemiyodu bebekken.Mino diyodu.Mino asagi,Mino yukari bi baktim bi sure sonra bna kimse Pınar demiyo :hmmm
hala herkes bana Mino ya da Minom der..cok da hosuma gtti ben de Minoo yaptim nickmi.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Vay be ne hikayeler varmis.hele aNL'inki olay zaten :D
benim nick de soyle ortaya ckti.bizim bi komsu var.akraba sayilabilir.ailece cok yakinz.tek bi aile gbiyiz.2cocugu var .2si de elimde buyudu veletler :ehe bi tanesi bna Pınar diyemiyodu bebekken.Mino diyodu.Mino asagi,Mino yukari bi baktim bi sure sonra bna kimse Pınar demiyo :hmmm
hala herkes bana Mino ya da Minom der..cok da hosuma gtti ben de Minoo yaptim nickmi.
minoo ha hiç çocugun söyledigi kelimenin nick olacagı aklıma gelmezdi.
İyi bulmuş aferim ona:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Arslansem Semih Arslan olan ismimin soy ismi başa ismimin ise ilk üç harfi sona gelerek oluştu :)
Forum sitelerinden ilk olarak yaklaşık 12-13 yaşlarında Yıldız Tilbe fan clup a giriyordum.Nickim buydu.Sonra Elazığ da bi halk konserinde Yıldız Tilbe sahneden binlerce kişi arasında 'arslansem burda mısın?' diye beni çağırınca sonraki bütün sitelerde,forumlarda bu nicki kullandım :)

Love Prince

Love Prince

Üye
Arslansem Semih Arslan olan ismimin soy ismi başa ismimin ise ilk üç harfi sona gelerek oluştu :)
Forum sitelerinden ilk olarak yaklaşık 12-13 yaşlarında Yıldız Tilbe fan clup a giriyordum.Nickim buydu.Sonra Elazığ da bi halk konserinde Yıldız Tilbe sahneden binlerce kişi arasında 'arslansem burda mısın?' diye beni çağırınca sonraki bütün sitelerde,forumlarda bu nicki kullandım :)

vayy :D yıldız tilbeyle tanıştınmı bari

Perfect!

Üye
ismim ve plaka kodu
Çokta bi macerası yok aslında

Ama bitürlü sadece halil olarak giremeyince böyle bişey oldu

Revengeful

Emekli Yönetici
Basta maniac123 tu sonra revengeful yaptım xd
Aklıma nerden geldiler bilmem

OğuzcanAbi

Üye
benimkide
benim eski telefona internet gelmişti bedava çok önceden
ama benim msn şifresini kaldırmıodu ama bayaa zordu
bende ölesine bi hesap aldım
5 dk da oguzcankral
die
kısa ama zor bi şifre oluşturdum
ondan sonra baktım facebook felan oguzcankral
yazıodu
bende karar wardim
oguzcankral oldu ama değiştirmeyi düşünüom

Necmati

Necmati

Üye
benimde nickimi arkadaşim buldu ..
dedim bana yeni bir msn açalım ama iddialı bir msn olsun.. :naughty:
düşündü taşındı memati'yi yaptı necmati..
mahalede bile arkadaşlar necmati diyoorrr....
ve ben çok memnunum.
Konu İçin Teşekkürler...

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Bende msn de Hong Kong'lu birisiyle tanışmıştım.Kızın ismi miandı.Bnde foruma üye olurken düşündüm taşındım bu ismi koymaya karar verdim..

minoo

minoo

Üye
guzel konu oldu bu :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Bende msn de Hong Kong'lu birisiyle tanışmıştım.Kızın ismi miandı.Bnde foruma üye olurken düşündüm taşındım bu ismi koymaya karar verdim..

arkadas yurt disina aciLmis :D hadi germanya ingiLTere neyse de hongkong :kop:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
İlk önce sghd900isefa'ydı
şimdi ise sefaa55

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt