Menü Geçiş Animasyonu...

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Menü Geçiş Animasyonu...
Merhaba arkadaşlar, şimdi N900' e menü geçiş animasyonu ekleyeceğiz. bakabilirsiniz.

Öncelikle ekteki dosyayı RAR' dan çıkartınız. ''transitions.ini'' dosyasını "MyDocs" klasörünün içine atınız.

X-Terminal' i açıp aşağıdaki kodları yazınız. (Her koddan sonra Enter tuşuna basınız. Büyük, küçük harfe duyarlıdır. Aralardaki boşlıklara dikkat ediniz.)

Kod:
sudo gainroot
cp /home/user/MyDocs/transitions.ini /usr/share/hildon-desktop/transitions.ini
İşlemi gerçekleştirdikten sonra telefonunuzu kapatık açtığınıza farkı göreceksiniz...

Not : En son kopyalamayı yapmadan önce
Kod:
cp /usr/share/hildon-desktop/transitions.ini /usr/share/hildon-desktop/transitions.bak
yaparsanız, orjinal halini de daha sonra düzeltmek için saklayabilirsiniz...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kutukak, encafalon, anl_tr ve 6 diğerleri

NR6630

NR6630

Üye
hocam gene bir güzel hareket daha senden ÇGH :ehe çok harika sağol sayende gelişytiriyoruz n900 müzü valla. bu arada adam gibi bir msn nezaman gelecek ya bu n900 e amsn saçma pidgin saçma yaa. bilginiz olursa belirtin teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende N900' ü yeni aldım :) Yavaş yavaş donatıyorum :) Yakında o da çıkar. Çıkar çıkmaz paylaşırım... :)

время

время

Üye
Teşekkürler. Sağolun.

NR6630

NR6630

Üye
sağol hocam teşekkürle sizi takip edicez:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke:

loko34

loko34

Üye
Kardeş home/user/MyDocs# sonrasında ne yaptıysam beceremedim.. Tekrar anlatabilir misin..?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş home/user/MyDocs# sonrasında ne yaptıysam beceremedim.. Tekrar anlatabilir misin..?

Herşey yukarıda yazılandan ibaret. Başka anlatım yönü yada taktiği yok. Takıldığınız nokta nedir ?

loko34

loko34

Üye
Herşey yukarıda yazılandan ibaret. Başka anlatım yönü yada taktiği yok. Takıldığınız nokta nedir ?

O komuttan ileriye gidemedim demek istiyorum.. MyDocs sekmesinde kaldım..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sizi anlamakta zorlanıyorum. Ya problem bende yada siz anlatamıyorsunuz...

Gördüğünüzü yazamıyormusunuz ? Problem bu mu ?

loko34

loko34

Üye
Dosyayı Rar'dan çıkarıp MyDocs klasörüne bıraktım..
Sonra X terminal ile sudo gainroot komutunu verdim.. /home/user # sekmesinde cd MyDocs komutunu verdim..
Şimdi /home/user/MyDocs # sekmesinde kaldım..
İnşallah anlatabilmişimdir..
Bundan sonraki komut sırasını beceremiyorum sanırım..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım alt tarafı iki tane komut yazacaksın. Nesini yapamadın açıkcası anlamadım.

• X-Terminal' i aç

• sudo gainroot (komutunu yaz ve Enter tuşuna bas.)

• cp /home/user/MyDocs/transitions.ini /usr/share/hildon-desktop/transitions.ini (komutunu yaz ve Enter tuşuna bas.)

• X-Terminal' i Kapat

• Telefonunu kapat / aç

Daha nasıl anlatılır bilemiyorum...

niksarli1979

niksarli1979

Üye
arkadaşım bendede olmuyo,dosyayı rar dan çıkarıp mydocs un içine attım yazdığın 2 satır komut dizininide eksiksiz yapıyorum ama ''no such file or directory'' uyarısını veriyo

asidj

asidj

Üye
arkadaşım bendede olmuyo,dosyayı rar dan çıkarıp mydocs un içine attım yazdığın 2 satır komut dizininide eksiksiz yapıyorum ama ''no such file or directory'' uyarısını veriyo
rootsh pro su yuklu olup olmadigina dikkat edin;)

kaan dean

kaan dean

Üye
arkadaslar ilk bastaki "" cp /home " buraya dikkat edin cp den sonra bosluk var tek seferde girdim kodu gayet kolay

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke:

niksarli1979

niksarli1979

Üye
[sıze=4]arkadaşım roots da yüklü komutları çok dikkatlide giriyorum ama olmuyo ..[/sıze]

--------------- Ekleme ---------------

Oldu ama hala nerde yanlışlık var anlamadım.Dosyayı hem N900 ün direk ana klasörüne hemde N900 içindeki dosyalardan MyDocs klasörüne attım..

NR6630

NR6630

Üye
HOCAM ANCAK SEN YARDIM EDERSİN şu reboot adlı konu var şuanda orda görmüşsünüzdür ben onu yaptım e.term ile fakat herşey gitti reboot özelliği atalım derken power tuşuna ötekilerde gitti yani şuan basınca sadece telefon yazıyo kapat yada diğerler yazmıyo eski komutu girdim olmadı sanırım orda boşlık yarattım x.termde... onuda alamadım xtermde boşluk nasıl alınır yaa bi yardım lütfen:ağlarım:

akyzmn

akyzmn

Üye
filebox dosya yoneticisini yukleyin
ayarlardan root ve gizli dosyalari gosteri aktif edin
ilgili dosyayi istediginiz sistem dosyasi ile degistirin yada kopyalayin

Takipçi Satın Al

Üst Alt