Menü Geçiş Animasyonu...

Sponsorlu Bağlantılar

rey3112

Üye
komutlari bu siraile yapin ve her satirdan sonra enter
sudo gainroot
cp
/home/user/MyDocs/transitions.ini
/usr/share/hildon-desktop/transitions.ini
ve bundan sonra telefonu restart yapin

NR6630

NR6630

Üye
Abi geri tekrar eski haline nasıl getirriz ya komutlar nelerdir yazarsan sevinirim sağol:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaş bende bunu anlamıyorum ya :) Birşeyi yapıyorsan hoşuna gitmiştir ve yapmışsındır. Geri dönüş nedir ? Geri döneceksen neden yapıyorsun ? Anlamıyorum ya...

Neyse şimdi eve gidiyorum. Gittiğimde incelerim...

NR6630

NR6630

Üye
ya hoca kusura bakma düz olursa daha hızlı oluyor diye eski haline dönmek istedim ondan sordum eski haline dönüşü.. sonuçta orjinal halide lazım öy değilmi:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birinci mesaja yazdım yapılması gerekeni. Fakat anladığım kadarı ile animasyonu devreye sokmadan önce orjinal transitions.bak dosyasının yedeği alınması gerekiyormuş. Sanırım yazdığım işlem şuan senin bir işine yaramaz. Menü geçiş animasyonunu değiştirmeyen birisinden orjinal transitions.bak dosyasını isteyip modifiye kodlarını kullanarak eski haline çevrilebilir diye düşünüyorum. Yada kökten flash.

NR6630

NR6630

Üye
kökten flash gözüküyo bize :ehe MODERATÖRÜM senin canın sağolsun ya NSU İLE ZATEN BİR DAHA YÜKLEYECEKTİM ZATEN BUGÜNLERDE YAVAŞLIK HİSSEDİYORUM. tabiki sadece tekrar proları kurmak zaman alıyor yoksa bir sıkıntı yok.. bu arada sen geldin maemo bölümü COŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTUU takipediyorum sizi ne bulursanız paylaşalım çok teşekkürler ue-gazi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim. Daha coşacak :aha:

ziya68

ziya68

Üye
X-Terminalden bi pro kurdum tabi sayende eyvallh kardes

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
sayin moderatorum paylasim cok guzel yeniden tesekkurler. baska animasyonu nasil hazirlariz acaba bilgin varmi..?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke: Yeni animasyonlar keşfedildikçe paylaşırım...

qksl

qksl

Üye
transitions.ini indiremiyorum...

whophoper

Üye
dostum cok teşekkürler güzel olmuş ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke: