5800 ve N97 Dokunmatik Ekranının Hassaslığını %90'a Kadar Arttıran Muhteşem Program

Sponsorlu Bağlantılar

Méc~

Méc~

Üye
tüm işlemleri sırasıyla takip edin 2.yoldan gidin gerçi ikiside aynı şeyin farklı dile getirilişi ama olsun.:D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
VALA BEN TAHMINIMLE GİTİİM YAPAN DOGRU YAPMİŞ BENİM DEDİKLERİME GÖRE SADECe ama yapamayan direk konu eleştir olmaz oyle

forkos

Üye
vala benım bildgim ben güvenılır bir yerden aldigim ama sen yine biligini yap daha
bide 5800 da tüş olmadıgı için dokunmatıgı çok onem verilmişitr bence sorun olmaz

Valla paylaşım için tşk. Biraz telefon hızlandı o kadar :D Çünkü tele ne kurarsak kuralım sonuçta telefon yapılırken o yetenek verilmemiş ;) Pek bi işe yaramadı doğrusu:bilmm

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
olabilir benım anlamadıgım bazısı diyo faydasını gördum bazısı diyo pek işme yaramadı şimdi kim dögruy soyluyor kim yalana anlamadım:hmmm

forkos

Üye
olabilir benım anlamadıgım bazısı diyo faydasını gördum bazısı diyo pek işme yaramadı şimdi kim dögruy soyluyor kim yalana anlamadım:hmmm

Faydası oluyo aslında mesaj yazarken yanlış harflere basıyodum. Artık onlara basmam biraz daha azaldı telefon da delay konusunda gayet iyi oldu. :tşk:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum saolasın

Dersimtas

Üye
x-plore de not defterine kaydettiğim touchcomic.py uzantılı dosyayı bulamıyorum acaba not defterine kayıtlı ekler hangi klasörde saklanıyor yardımcı olursan sevinirim.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
yaw bunu yapan bi arkadaş yardımcı olurmu vala benım tel 5800 degil tam net bilmiyorum

Dersimtas

Üye
ya telefon 5800 olmasada x-plore de not lar uygulamasının içindekilerinin adresi sabittir. mesela tel hafızasındamı yoksa hafıza kar4tındamı?

--------------- Ekleme ---------------

yaw bunu yapan bi arkadaş yardımcı olurmu vala benım tel 5800 degil tam net bilmiyorum
hocam bi msn filan verip msn de yardımcı olabilirmisin 2 dk?

cabirihsan

Üye
şukrann

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
bişey degil...

katates

katates

Üye
bi anket yapında çalışmışmı çalışmamışmı görelim karışık bi şeye benziyor

AYNA

AYNA

Üye
python yükledim genede python runtime eksik diyor niye olabilir acaba?
hatta touchcomic v1.81 i bile denedim ondada aynısını dedi yükleme anında..

Dersimtas

Üye
adam yükleme anında hata verir o problem değil diyo. ben şu exploreden notlar da ki kayıtlı dosyayı nasıl pyton klasörüne atıcamızı anlamadım. notlar dosyasında ki ekler explore de hangi dosyanın içinde acaba.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
konu başlangicinda birisi konu alinti yaptıgım yer digeri benim anlatmamdir dostum yapamam benim sorunum degilki bak sen pytonu kurunca onu aç açtıktan sonra krdugun t-yerde yanı hafiza jkartımı telefonmu oraya git bak pyton adlı klasor vardır on py uzantılı dosyayı at sönra x plreden yaparsın ggersini en başta açıklmada var dikkatlıce yaparsan olur

AYNA

AYNA

Üye
konu başlangicinda birisi konu alinti yaptıgım yer digeri benim anlatmamdir dostum yapamam benim sorunum degilki bak sen pytonu kurunca onu aç açtıktan sonra krdugun t-yerde yanı hafiza jkartımı telefonmu oraya git bak pyton adlı klasor vardır on py uzantılı dosyayı at sönra x plreden yaparsın ggersini en başta açıklmada var dikkatlıce yaparsan olur

bu işlemi yaptıktan sonra py uzantılı dosya not defterine kaydediliyor oyle değil mi?

adam yükleme anında hata verir o problem değil diyo. ben şu exploreden notlar da ki kayıtlı dosyayı nasıl pyton klasörüne atıcamızı anlamadım. notlar dosyasında ki ekler explore de hangi dosyanın içinde acaba.

yükleme sırasında hata verir demiş ama bu hata yüzünde yüklediğim bir program çalışmadı bu touchcomic'inde çalışacağinı nerden bileyim yükledim çünkü hem bir etki görmedim hemde programın simgesi var açılmıyor bu hata sebep oluyor olabilir o yüzden yazdım denedim yani..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi yaptıktan sonra py uzantılı dosya not defterine kaydediliyor oyle değil mi?

evet kayd olmassa neden boyle bir işlem yazalım

yükleme sırasında hata verir demiş ama bu hata yüzünde yüklediğim bir program çalışmadı bu touchcomic'inde çalışacağinı nerden bileyim yükledim çünkü hem bir etki görmedim hemde programın simgesi var açılmıyor bu hata sebep oluyor olabilir o yüzden yazdım denedim yani..

sen kesin sonuç istiyosun benden bu senın yapişina baglı sen ıyı yaparsan eksik yapmassan olur ama telde versiyonda yada yukledgin pyton bunları çok degiştirir hatalı yaparsan benim yapabilecegim bişey degil

royan_367

royan_367

Üye
teşekkürler

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

Üst Alt