olciay
Üye
Yanlış bölümdesin 9.1-9.2-9.3 için olan uygulamalar bölümüne bakıcaksın ..çok tşkür ama n95 de çalışıyomu acaba ona göre indiriym arkadaşlar
--------------- Ekleme ---------------
linki bulamadım bi yardımcı olurmusunuz
Yanlış bölümdesin 9.1-9.2-9.3 için olan uygulamalar bölümüne bakıcaksın ..çok tşkür ama n95 de çalışıyomu acaba ona göre indiriym arkadaşlar
--------------- Ekleme ---------------
linki bulamadım bi yardımcı olurmusunuz
Rica Ederim ...teşekürler
Konu başlığında ücretsiz yazdığım halde bu sorunun ne kadar cevaplanması gerek bilemiyorum kaldıki 18-19 sayfa yorum yazanlardan en azından bir kaçını okumakla soru sormadan önce cevapları bulabileceğiniz yorumlara ulaşabilirsiniz ...ya ben programı telefona yükledim scan virüs dediğimde internet sayfası çıkıyor ücretlimi acaba bu program
Rica ederim güle güle kullanın ...5800 kullanıyorum kurdum ve sorunsuz çalısıyor emeğe saygı teşekkürler![]()
Rica ederim güle güle kullanın ...teşşürler ...........
Estağfurullah , güle güle kullan ...Muhteşemsin Muhterem,Programda muhteşem, birde Türkçe olsaydın Fevkaladenin Fevkinde olurmuş, eyvallah![]()
İşine yaraması hoş bir durum güle güle kullan ...tesekkur ederim yeni aldim 5800 i hersey kuruyorum risk aliorm hep bu isime yarayacak)
Bilemiyorum ...bunun satio için olanı var mı?
Settings (ayarlar) kısmından ayarlanmazsa direk bağlantı yapabilir...paylaştığın için çok teşekkür ederim tek bir sorum olacak:
Program otomatik internete bağlanıyor mu?_?
Rica ederim ...teşekkürler..
Rica ederim güle güle kullan ...teşekkürler