aa öyle deme önce eğitim :D :emzik::emzik:
greenmile Üye loss_pain' Alıntı: aa öyle deme önce eğitim Genişletmek için tıkla ... gözlerim yaşardı sizin gibi eğitim gönüllülerini görünce
loss_pain' Alıntı: aa öyle deme önce eğitim Genişletmek için tıkla ... gözlerim yaşardı sizin gibi eğitim gönüllülerini görünce
greenmile Üye Berkan (:' Alıntı: lanet olsun şu beşiktaşı elimizden kaçırdık yoksa bi 8-0 faciası daha geliyordu Genişletmek için tıkla ... deşme yaramı dostum şoktan yeni çıkıyorum daha
Berkan (:' Alıntı: lanet olsun şu beşiktaşı elimizden kaçırdık yoksa bi 8-0 faciası daha geliyordu Genişletmek için tıkla ... deşme yaramı dostum şoktan yeni çıkıyorum daha
loss_pain Üye rOcK4ever!' Alıntı: gözlerim yaşardı sizin gibi eğitim gönüllülerini görünce Genişletmek için tıkla ... kahretsin çok ilgiliyim bu konulara
rOcK4ever!' Alıntı: gözlerim yaşardı sizin gibi eğitim gönüllülerini görünce Genişletmek için tıkla ... kahretsin çok ilgiliyim bu konulara
greenmile Üye Berkan (:' Alıntı: bide beşiktaşlılar çıkıp hakem diye ağlamaz mı Genişletmek için tıkla ... cidden diyom bak bende ayar oluyorum hasta fenerliyim kafamı dağıtmam lazım kapayalım şu konuyu (: loss_pain' Alıntı: kahretsin çok ilgiliyim bu konulara Genişletmek için tıkla ... oku oku nereye kadar söylermisin
Berkan (:' Alıntı: bide beşiktaşlılar çıkıp hakem diye ağlamaz mı Genişletmek için tıkla ... cidden diyom bak bende ayar oluyorum hasta fenerliyim kafamı dağıtmam lazım kapayalım şu konuyu (: loss_pain' Alıntı: kahretsin çok ilgiliyim bu konulara Genişletmek için tıkla ... oku oku nereye kadar söylermisin
Burak Üye rOcK4ever!' Alıntı: cidden diyom bak bende ayar oluyorum hasta fenerliyim kafamı dağıtmam lazım kapayalım şu konuyu (: oku oku nereye kadar söylermisin Genişletmek için tıkla ... yanlış düşünce.söz dinleyelim ablalarımızdan.
rOcK4ever!' Alıntı: cidden diyom bak bende ayar oluyorum hasta fenerliyim kafamı dağıtmam lazım kapayalım şu konuyu (: oku oku nereye kadar söylermisin Genişletmek için tıkla ... yanlış düşünce.söz dinleyelim ablalarımızdan.
loss_pain Üye rOcK4ever!' Alıntı: oku oku nereye kadar söylermisin Genişletmek için tıkla ... ben de öyle düşünüyodum da bu sene değişti herşey.. gerçi sen kazanmışsın rahatsın şuan
rOcK4ever!' Alıntı: oku oku nereye kadar söylermisin Genişletmek için tıkla ... ben de öyle düşünüyodum da bu sene değişti herşey.. gerçi sen kazanmışsın rahatsın şuan