Eklenti Ekleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cnsn2676

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti Ekleyemiyorum
Sayın admin, forumda tlf için program ve oyun paylaşacam ama eklenti ekleyemiyorum, yardımcı olurmusunuz.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eklenti eklemek için eklenti yetkinizin olması gerekiyor ... Kaliteli paylaşımlar yaparak buna ihtiyacınız olduğu düşünülürse verilir ...

Şimdilik paylasimlarınızi Rapidshare, 4shared vb. upload sitelerinden yapıp link olarak ekleyebilirsiniz ... Zaten paylaşım güzel ise o bölümün yöneticileri linki eklenti yapar :oke:
Konuyu Site Hakkında bölümüne alıyorum ...

! Hasan !

! Hasan !

Üye
Biraz Bilgi Eksikliği Var Sanırım :) Eksikleride Ben Ekliyim....
500 Mesaj Sayısına Ulaşınca
>>>>>Profiliniz
>>>> Üyesi Olduğu Gruplar
>>>>DosyaEkleyenUye Yanında Tik var onu işaretle üye grubuna gir butonuna bas

Eğer uygun görülürsen ( büyük ihtimalle verirler yetkiyi ) alırsın dosya ekleme yetkisini.......

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mesaj sayısına gerek yok, kaliteli paylaşım yapıyorsa ve paylaşım sayısı fazla ise alır ...

Ben grupta değilim ama 14 aydır eklenti yetkisi kullanıyorum :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
[/COLOR][/FONT]
>>Profiliniz
[/COLOR][/FONT][/B]> Üyesi Olduğu Gruplar
[/COLOR][/FONT][/B]>DosyaEkleyenUye Yanında Tik var onu işaretle üye grubuna gir butonuna bas

Eğer uygun görülürsen ( büyük ihtimalle verirler yetkiyi ) alırsın dosya ekleme yetkisini.......[/B]
Mesaj sayısıyla eklenti yetkisi vermiyoruz. Lütfen yanlış yönlendirme yapmayınız.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
>>Profiliniz
> Üyesi Olduğu Gruplar
>DosyaEkleyenUye Yanında Tik var onu işaretle üye grubuna gir butonuna bas

Eğer uygun görülürsen ( büyük ihtimalle verirler yetkiyi ) alırsın dosya ekleme yetkisini.......

Mesaj sayısı sınırlaması öncedendi, aslında hala var ancak bu sınır 500 değil. 100 de olabilir, 200 de. Asıl gereken paylaşımların kaliteli, benzersiz ( daha önce paylaşılmamış olması ) ve düzenli olması..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt