windows 7'yi xp ye çevirme yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi
windows 7'yi xp ye çevirme yardım lütfen
slm arkadaşlar ben windows7 yi kaldırıp xp yi kurmak istiyorum daha önce xp ye çok format attım win7 yide xp ye çevirmek için aynı yöntemi uyguladım ama işlem başarısız format işlemi yarım kalıyo
Xp cd sindeki dosyaları kopyaliyo yüklemek için rest atıyo ve öle kalıyo yüklemeye başlamıyo anlamadım bi türlü yardım edin lütfen:bilmm

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
slm arkadaşlar ben windows7 yi kaldırıp xp yi kurmak istiyorum daha önce xp ye çok format attım win7 yide xp ye çevirmek için aynı yöntemi uyguladım ama işlem başarısız format işlemi yarım kalıyo
Xp cd sindeki dosyaları kopyaliyo yüklemek için rest atıyo ve öle kalıyo yüklemeye başlamıyo anlamadım bi türlü yardım edin lütfen:bilmm
Kardeşim bilgisayarın laptop mu , masaütü mü?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Farklı bir CD ile denedin mi ?

omerynd

omerynd

Üye
kardeş şöyle yapman gerekiyor önce win7 cd yi tak bilgisayara c yi biçimlendir kuruluma başlamadan yeniden başlat xp cd si ile başlat normal formatını at. Win 7 kendisi için partıtion ayırıyor xp ile de uyumsuz oluyor bu yüzden sorun oluyor.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şöyle yapman gerekiyor önce win7 cd yi tak bilgisayara c yi biçimlendir kuruluma başlamadan yeniden başlat xp cd si ile başlat normal formatını at. Win 7 kendisi için partıtion ayırıyor xp ile de uyumsuz oluyor bu yüzden sorun oluyor.

Tmm arkadaşım çok saol akşam deniycem inşallah olur sonucu yazarım :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım windows 7 cd si bende yokmuş onun için biraz araştırma sata xp die cd oluşturmak gerekiyomuş çok basit yaptım şimdi xp oldu bilgisayar isteyen olursa google da sata xp die aratın
iyi forumlar cevaplar için teşekkürler:oke:

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
bnde bunu diyecektim eğer pc laptopa sata xp yapacaktın.Nese sorun çözülmü :)

HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi

Tmacgrady

Üye
kardeşim bulduğun bilgiyi bizle paylaşman ço güzel oldu aynı sorunu yaşıyodum hallettim şimdi çok teşekkür ederim :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bişeyi yok aslında cd e boot gömüyorsun.Yada ahci mode yi sataya ceviriyorsun.Googleden arastırın sata xp die mutlaka bulursunuz bisi.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bulduğun bilgiyi bizle paylaşman ço güzel oldu aynı sorunu yaşıyodum hallettim şimdi çok teşekkür ederim :)

bende zamanında çok aramıştım bi faydası olur die yazdım. Bilgisayarı Hallettiysen sevindim.
Aslında sata xp cd'si oluşturmayıda paylaşmak lazım forumda. Bu aralar meşgulum en kısa zamanda konuyu acarım resimli anlatım ile çok faydalı olur

bilojan

Üye

Bu Sitede Hiç Bir Zaman Hiç Birşeye Cevap Vermedim Ama Sana Veriyorum Kardeşim 3 Saattir Win 7 Xp Çevirme Çabasındayım Xp Cd Görmüyor Ama Win 7 Goruyordu Başka Cd Gormuyordu Windows Bir Üst Sürümünde Diğer Alt Sürümün Yasaklarını Tasarlamış Bes Belli Ama Biçimlendirme Oluşulduktan Sonra Win 7 Alakadarı Kalmıyor Pc nin Ve Xp Yükleme Fırsatıda Burda Başlıyor Bu Güzel Zekan Ve Cevabın İçin Sana Saygılarımı Ve Teşekkürlerimi Sunuyorum :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt