Real Soccer 2011 Become a Legend-Transfer Failed

Sponsorlu Bağlantılar

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Real Soccer 2011 Become a Legend-Transfer Failed
Real Soccer 2011 de career modeda sectiğim bi takımda ilk sezonu tamamladım.daha sonra transfer olmak için onume bi pecere geldi.manchester citye tıkladım.transfer dailed dedi.daha önce rf10 da da hangi takıma denediysemm yenie transfer failed verdi.RS de sorun halldedilmiştir dedim ama hayal kırkılığı.Bilen biri varmı???:vur:vur:vur:vur:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: enes275, lanet_56_56, derdo1990 ve 2 diğerleri

e1b1

e1b1

Üye
telefonunun hafızası kaç arkadaşım 1gb olur benim tel 6300 her şeyi yapıyorum m.city ile 3 sezon geçtim tüm yıldızları tansfer ettim sıkıldım interle devem ben internetten kadrolara da baktım neredeyse bütün oyuncuların ismi düzeltildi bu yazı yazmadan önce hamburg ve wolssburu hallettim ...

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
karıyer modundan bahsedyrm krdsm.become a legend.tek oyuncu oluosun.sezon btnce transfer olmak ıcn takmlar aclyr ama tıkladgmzda ,transfer faıled. Yazyr.

volkan1497

volkan1497

Üye
daha küçük takımları tercih edersen transfer gerçekleşiyor.

Anußis

Anußis

Üye
Oyunlar bölümüne taşınmalı ...

e1b1

e1b1

Üye
ha haah haa o mu 5 go atıp real madrid e mi transfer olacan ben 50-60 golle rahat istediğim takıma gidiyorum bende clup master transfer etmeyi diyon sandım

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Tamam o zaman.yazık ya.öyle bi oyuncu ben bidaha bulamam.çok güzel bi oyuncu denk getirmiştim.yazık olacak

e1b1

e1b1

Üye
doğru kardeim ben 85 golle intere trans oldum bremenden bide tarnsfer için ilk 11 de olacan ikinci yarı seni oyundan çıkarmıyacak drektör dikkat et bu konuda cup maçlarını es geçme forma bulamassın sonra

benimde bi sorunum var benim tel 6300 çok arada sırada uygulama hatası veriyo oyunda bursa fener galata besikytas vs takımlar yapytım oyunun buyukluğu değişti ilk önce 1mb dı sonra 1.7 oldu bide bende rs ligi görünmüyo sadece yazızı görünmüyogo to 211 wc ile game modenin arasında imleç görünmüyo tıklayınca geliyo ama 6300 a tamm uygun bulursan paylaş
bende maç başlarken soruda sormuyor

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
bnde de soru sorulmuyor.oyunun orjînallıgınden dolayı.wap gameloft com a baktm.oyunun turkcesı ve rs degl.real football 2011 20tl ucretı.

GEOE

GEOE

Üye
bn o oyunu bulamdım arkaslar . bulabilirseniz linki koyarmısınz . . ltfen

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Sitede Arama yap kardeşim.

lance0

Üye
bir türlü indiremedim

bir dost

Üye
Abi BEn RScorcer de Karier oynuyom Fakat kendi oyuncularimi satamiyom.. sadece oyuncu transfer edebiliyom.. bi yardim ede bilirmiiniz..Kendi oyuncularimida sata bilmek istiyorum öbürtürlü satmak istedigim Oyunculari sadece fre Tranfere gönderebiliyom..

KingSuphi

KingSuphi

Üye
Arkadaşlar bendede bütün oyuncuların isimleri karışık (((mesela pique quipo die geçiyo ))) vede become legendde en kötü takıma bile transfer olamıyorum lütfen biri şu sorun hakkında cevap yazsın.(((((((((( 250 GOL ATSAM BİLE)))))))

askero

Üye
ha haah haa o mu 5 go atıp real madrid e mi transfer olacan ben 50-60 golle rahat istediğim takıma gidiyorum bende clup master transfer etmeyi diyon sandım
ben normalde modda 150 den az gol atmıyorum ama 99 gol attın dıyor

1 sezonda

wildtiger223

wildtiger223

Üye
Bi sezonda en az 50gol atacan ki istedigin kadroya gir ben ilk Getafe ile basladim 2010 da 170gol attım Barcelonaya gittim mac süresini biraz uzun yap cok gol atarsın 3 dk yapınca 4gol 5dk yapınca 7gol falan atılıo en azından

charisma boy

charisma boy

Üye
ben sunderland de 6 sezon kaldım son sezonda 85 gol attım sonra barçaya gittim anca öyle transfer oldu.o sezon 45 gol attım chelsea ye geçtim şimdi chelsea deyim

--------------- Ekleme ---------------

hayalet kral 2011 de ispanya liginin lisansı yok ama 2010da var 2011 de de sadece david villa nın lisansı var o da kapak yıldızı olduğu için

lionel264

Üye
büyük takımlara transfer olabilmek için ilk 11 de forma giyebilir olman gerekiyor.