çözemediğim bi sorun!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burock54

Üye
    Konu Sahibi
çözemediğim bi sorun!!!
arkadaşlar iphone a tema indirdiğimizde falan aynı zamanda tuşlar kilitli haliylede o temanın görüntüsü oraya geçiyo
fakat benim derdim temayı ekrana koymak değil temma olsun ama ekrandada kızarkadaşımın resmi olsun:)
bunu nasıl yapabilirim:)

cptalperen

cptalperen

Üye
resmi slide to unlock yerine mi koymak istiyorsun ?

kol@j

kol@j

Üye
bu konu bana yabancı anlayan arkadaşların linklerine yönlendirmeye çalışıyorum...
icap ederse arkadaşlara PM at

hayırlı maxicepler

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Ekran koruucusu + tuş kilidi:))

burock54

Üye
    Konu Sahibi
versyonum 3.1.3

burock54

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu anlamda sıkıntım yok duvar kağıdı zaten yapıyorum:)ama mesela yeni bi tema yüklediğimde temanın kendi belirlediği resim kilidi aç(silide unlock)bölümünde çıkıyo.benim istediğim şey yeni indirdiğim farklı bi temayı kullanıp ama kilitli moddaykende kendi belirlediğim resmi kullanmak:)
yani mesela nokyada tema yüklersin ama ekrana kendi istediğin bi resmi koyarsın ya bundan bahsediyorum:)

cptalperen

cptalperen

Üye
hocam bu anlamda sıkıntım yok duvar kağıdı zaten yapıyorum:)ama mesela yeni bi tema yüklediğimde temanın kendi belirlediği resim kilidi aç(silide unlock)bölümünde çıkıyo.benim istediğim şey yeni indirdiğim farklı bi temayı kullanıp ama kilitli moddaykende kendi belirlediğim resmi kullanmak:)
yani mesela nokyada tema yüklersin ama ekrana kendi istediğin bi resmi koyarsın ya bundan bahsediyorum:)

temayı yükledikten sonra yapınca olmuyormu ??? yani aynısını yapınca olması lazım tema yükledikten sonra ??? (yada ben seni anlamadım :D )

burock54

Üye
    Konu Sahibi
temayı yükledikten sonra deniyorum ama malesef olmuyo:S

cptalperen

cptalperen

Üye

burock54

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için teşekkür ederim dostum

--------------- Ekleme ---------------

bide aynı başlık altında sorayım bi sor daha telefonu aldığımdan beri youtub a giriş yapamıyorum...tam giriyorum youtube a bağlanılamıyor diyo ve cıkıyo sebebi ne olabilrir

cptalperen

cptalperen

Üye
rica ederim . beklemede kal sen :D

ilgin için teşekkür ederim dostum

bide aynı başlık altında sorayım bi sor daha telefonu aldığımdan beri youtub a giriş yapamıyorum...tam giriyorum youtube a bağlanılamıyor diyo ve cıkıyo sebebi ne olabilrir

dns değiştirip dene bi belki olur: 4.2.2.1 veya 208.67.222.222

burock54

Üye
    Konu Sahibi
aynen hocam bunlarıda denedim olmadı:)

cptalperen

cptalperen

Üye
forumda birkaç konu var onlara bakmayı dene ;) fazlabi bilgim yok okonuda

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bana istedigin temayı ve nereye hangi resmi koymak istedigini (örnegin menu arka resmi ayrı tüş kilidi ayrı resim )mail atarak yaz gönder ben temayı istedigin şekilde yapayım

burock54

Üye
    Konu Sahibi
bana şu ios4 teki tema lazım sadece onu istiyorum mevcutmu o tema şu baloncuklu olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt