Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 2. El fiyat acil !
Sponsorlu Bağlantılar
Antisentimental
Üye
Konu Sahibi
N73 2. El fiyat acil !
arkadaşlar ben 2. El n73 almak istiyorum.. Fiyatı ne kadardır sizce ??
Mehmet
Emekli Yönetici
200 300 arası
BktsBcr
Üye
2. el N73 alacaksan eğer; kutusu ve garantisi mutlaka olsun, telefon hasarsız olsun derim. bende 2. el çok az kullanılmış bi N73 aldım ve hayran kaldım..
haa fiyat konusunda ise maksimum 300-350 gibi bi fiyatı vardır tabi telefon temizse*
Nadir
Emekli Yönetici
200-250 arası 300 falan verme..birde arkadaşın dediği gibi garantili ve kutulu bulursan al..
Lacoste
Üye
arkadaşım bence 300 tl verip 2.el n73 alacağına az daha para biriktirip başka 0 veya 2. el telefonlara yönelmelisin çünkü n73 te gps ve wifi yok ve işlemcisi 200mhz ramide düşük bu günden sonra alınacak telefon deil yani ama sen bilirsin
OGUZHAN432
Üye
bende 7-8 ay kullanılmış kvk grantili made in china olmayan made in finlandiya yani jelatini çıkarılmamamış var ama music edition iyi bi fiyat verirsen satarım ama 2.el değil sayılır nerdeyse kocaeli de misin
--------------- Ekleme ---------------
eklemeyi unuttum kutusu kulaklığı ad41 dönüştürücüsü orjinal sarj aleti cd si felan herşeyi duruyo
Antisentimental
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim .. Bi arkadaşın n73ünü bir iki gün kullandım ve bana göre bi telefon olmadığını anladım
Emperian
Üye
ben gezmeye çıktıgımda (daha bir hafta olmadı) adam 250-260 dedi,
bende yuh filan dedim en son 220'ye çekti.
Bu arada g.antep'te oldu bu olay.
Ya bu antepliler çok kazıkçı yada bu telefon fiyatından hiç kaybetmemiş
ALBERT DE SALVO
Üye
la gardasım ben aldım 320 9 ay garantısı vardıı kutusunda alayı var
sagozanCAN
Üye
benim abim bi arkadaşından 250 tl ye almış
mlh19
Üye
bu saATten sonra n73 fLn aLınmaZ.. ! 4 yıL önceYdi qeçti.. aRtk 150 tLye ßulursanz şu zamanda kaçırmayın yada 120 fLn xD tmizdiR yani.