Aşk mı Saygı mı...?

Sponsorlu Bağlantılar

Aşk mı saygı mı

• Aşk mı

Kullanılan: 10 38.5%
  • Saygı mı

Kullanılan: 16 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    26
-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
Aşk mı Saygı mı...?
Arkadaşlar sizce bir ilişki de önce aşk mı gelir yoksa saygı mı?

Bence saygı, çünkü ilişkiler saygı çerçevesi içersin de büyür gelişir.Bir ilişkide sadece Aşk yeterli değildir.aşk da saygı da karşılıklıdır.Sadece sevmek veya ilgi göstermek yetmez.
Zaten ilişkide saygı varsa mutlaka aşkda vardır:hmmm

• Beğen
Tepkiler: CoDeYs ve Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
saygı...
cunku saygı olmadan ilişki gittikçe karsılıklı olarak çirkef bir hal alır..
ilişkiden cıkar ve sonunda bıter...
aşk bir yere kadar olduguna ınananlardanım..çiftler bırbırını tanıdıkca aşkın yerını sevgı alır,
sevgi ya büyür zaman içinde yada biter...
sevdiği kişiye karsı saygısı olmadıktan sonra sevdıgıne de ınanmayan kişilerdenim şahsi fikrim
güzel konu:op:

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
saygı...
aşk bir yere kadar olduguna ınananlardanım..çiftler bırbırını tanıdıkca aşkın yerını sevgı alır,
sevgi ya büyür zaman içinde yada biter...
sevdiği kişiye karsı saygısı olmadıktan sonra sevdıgıne de ınanmayan kişilerdenim şahsi fikrim
güzel konu:op:
Sonuna kadar haklıyım saygı varsa aşk da vardır demektir.
saygıda yoksa aşkda yoktur zaten:)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
saygı...
aşk bir yere kadar olduguna ınananlardanım..

+++

bu durumu yaşayarak görenlerden biri de benim.
aşk vardı ama saygımız kalmayınca ilişkimizn altına bomba koymuş olduk zamanı geldiğinde de patladı ikimiz de zararını fazlasıyla gördük.

ama maddi manevi...

bekârlık sultanlıktır :biggrin:

arslansem

arslansem

Üye
Önce saygı sonra aşk..Yeterli mi Rabia :ehe

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Bence ikiside birbirini besleyen kavramlar..ikisinden birinin yokluğu ne yazık ki diğerininde bitimine sebep olabilir..mesela sadece bir ilişkide aşk olması ilerde çiftlerden birinin tercihlerine saygı olmadığından dolayı kısa sürede ilişkinin sona ermesine sebep olabilir aynı şekilde arada bir aşk muhabbet yoksa saygıda tek başına birşey ifade etmez..dolayısıyla birbirinden ayrılmaması gereken bir bütün bence "aşk ve saygı".. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Saygı olmadan ask olmaz..

konyarapp

Üye
tabikide saygı.Saygının olmadıgı yerde aşk'ta olmaz ilişkide biter ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Saygı...

içinde saygı olan bi sevgi sonsuza kdr sürer...ama tek başına aşk bi süre sonra söner...hayat kavgası herşeyi öldürebilir ama saygıyı asla...diye düşünüyorum...

Nazy

Nazy

Üye
Tabiki Aşk

Kimselere, çok saygılı diye aşık olamassınız
Ama aşık olduğunuz kişiye, siz istemeseniz bile zorla saygılıdır kalbiniz:)

Saygı, zaten insanı insan yapan özelliklerden biri, yani normal şartlarda her insanda bulunması gereken birşey
ama Aşk her insana nasip olmayan ve saygınnın da en mükemmelini içinde barındıran bir ... bir... nedirr.... bilmem
sığmaz işte kelimelere aşk:)

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki Aşk

Kimselere, çok saygılı diye aşık olamassınız
Ama aşık olduğunuz kişiye, siz istemeseniz bile zorla saygılıdır kalbiniz:)

Saygı, zaten insanı insan yapan özelliklerden biri, yani normal şartlarda her insanda bulunması gereken birşey
ama Aşk her insana nasip olmayan ve saygınnın da en mükemmelini içinde barındıran bir ... bir... nedirr.... bilmem
sığmaz işte kelimelere aşk:)
Saygı herkese duyulur ama ilişkiler arası saygı aşk'ın doğmasına yol açar. :hmmm kanımca böyledir

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Aşk yoksa yada ikinci plandaysa zaten ilişki yoktur.İlişki varsa bile patron-işçi,öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi birşey olur.Bence,önce aşk sonra saygı.:D

Nazy

Nazy

Üye
Saygı herkese duyulur ama ilişkiler arası saygı aşk'ın doğmasına yol açar. :hmmm kanımca böyledir
saygı olmadan ne ticaret, ne iş hayatı, ne maxicep, nede aklına gelen herhangi bir sosyal ilişki zaten varlık göstermez
ama Aşk, sevgi ve saygı gibi aynı kefeye koyulamaz ve kıyaslanmaz segmentlerde birşeydir.
Unutmaki, bitecek olan ikili ilişki arasında önce aşk çok çok sonra saygı yok olur
yani öncelik herzaman aşk

--------------- Ekleme ---------------

Aşk yoksa yada ikinci plandaysa zaten ilişki yoktur.İlişki varsa bile patron-işçi,öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi birşey olur.Bence,önce aşk sonra saygı.:D
aynen dostum:oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bence aşk almaktır sevgi vermektir..aşk bencillik sevgi paylaşım...aşk,ben seviyorum,bnm olsun,ben mutlu oliym,özledim göriym,hep yanımda olsun,hep bana hep bana dır...sevgi,ben seviyorum,mutlu olsun,gönlü olsun,olabiliyosa hep bnmle olsun ama olamıyosa da olduğu yerde mutlu olsun dur...

aşk "hevestir" sevgi "Saygı"

heves geçer saygı kalır... :)

Nazy

Nazy

Üye
Bence aşk almaktır sevgi vermektir..aşk bencillik sevgi paylaşım...aşk,ben seviyorum,bnm olsun,ben mutlu oliym,özledim göriym,hep yanımda olsun,hep bana hep bana dır...sevgi,ben seviyorum,mutlu olsun,gönlü olsun,olabiliyosa hep bnmle olsun ama olamıyosa da olduğu yerde mutlu olsun dur...

aşk "hevestir" sevgi "Saygı"

heves geçer saygı kalır... :)
öyle diyosun ama ben ısrar ediyorum:D
kimse kimse ile hayatını saygı yüzünden birleştirmedi

Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

( A )Ferhat dağları delmiş neden?
Şirin çok saygılıymış:ehe
( B ) Mecnun Neden Ölmüş Aşkından

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ya işte tek başına aşk olmaz (içinde saygı olmayan) ama tek başına saygı ile ilişki olur (zamanla o sevgiye ya da alışkanlığa döner adını sen koy ama olur işte) :)

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
    Konu Sahibi
öyle diyosun ama ben ısrar ediyorum:D
kimse kimse ile hayatını saygı yüzünden birleştirmedi

Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

( A )Ferhat dağları delmiş neden?
Şirin çok saygılıymış:ehe
( B ) Mecnun Neden Ölmüş Aşkından
abi dediğin doğru aşksız ilişki olmasın daha iyi ama bir ilşkinin saygı boyutu olmalı kişiler istediği gibi birbirne hakaret ve aşşalayıcı sözler söylememeli bunu yapmakda ilişkide saygı gerektirir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt