Telefon Önerisii

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisii
arkadaşlar elimdeki star wifiyi en az 250 tlye satıp üstüne yaklaşık 200 tl koyup bi 5800 veya C6 almak istiyorum (ben de nokiaya kurban gittim samsungcular:d:) sizce 5800 mı C6 mı C6 henüz gelmedi türkiyeye bildiğim kadarıyla bi de bu fiyat aralığında (400 - 500) yeni gelecek bi telefon varmı yani yeni bir telefon için beklemelimiyim ?:allalla:

YsF_90

YsF_90

Üye
c6 TÜrkiye piyasasına gireli çok oldu. fakat fiyatı 700 lira. şu an hepsiburada.com da kampanyada olan sıfırı normalde 750 lira olup indirimden dolayı 480 liraya satılan samsung'un android işletim sistemli i5700 telefonu var. öneririm

daniel_23

daniel_23

Üye
imkanın varsa para biriktirip android li bir telefon al bence

YsF_90

YsF_90

Üye

para biriktirmesine gerek yok. işte bu telefon 480 lira...​

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
telefon güzel android 2.1e de yükseltiliyormuş sanırım bunu alabilirim bir de bilginiz varsa yine aynı fiyatlarda yeni gelecek bi telefon varmı ? :hmmm

YsF_90

YsF_90

Üye
normalde bu fiyata androidli bi telefon asla bulamazsın. yenisi olsun eskisi olsun sıfır bulamazsın ama baya bi indirim var bu telefon için o sitede. bence elini çabuk tut. yinede karar senin. yani yeni telefon olsa da bu fiyata çok zor

JayJayyy

Üye
5800 tavsiye ederim çok harika bir tlf.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
c6 eletroworld de satılıyo 700 tl

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
C6 700tl mi hmm 5800 iyi ama eskidi biraz abi X6 8GB fiyatları ne kadar bilgisi olan varmı?

YsF_90

YsF_90

Üye
x6 8gb ne kadar bilmiyorum ama x6 16 gb 800 lira. diğeri de düşse düşse yüz elli lira düşer

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
sanırım ya 5800 yada C6 alıcam :pro:

YsF_90

YsF_90

Üye
karar senin saygı duyarız :) hayırlı bi karar verirsin umarım :)

YsF_90

YsF_90

Üye
ne demek yardımcı olabildimse ne mutlu bana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt