Corby Kullananlar Bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
Corby Kullananlar Bakabilir mi ?
Mesaj yazarken bazen benim dokunduğum yer ile çıkan karakter çok farklı oluyor mesela 6 ya basıyorum 5 ten bi karakter çıkıyor bu sorunla karşılaşanlar var mı ve ya çözümü nedir yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

papyruss

papyruss

Üye
kalibrasyon ayarı yapmayı dene

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
Bu Telefonda Nasıl Yapılıyor ? Baska bi Konuda Yazmışsınız Ama Ayarlarda Yok

invaLid

Üye
Aynı sorun bende de var ama ilgilenen yok sanırım

#kan

Üye
Telefon Ayarlarından Kalibrasyona gir hanqi parmaqınla kullanıyosan teli kalibrasyon yap düzelir yoksa eger formatını yenile !!

--------------- Ekleme ---------------

Ayarlar - Telefon Ayarları - Kalibrasyon Ordan Yapılıyor Düzelmiyorsa Telefonun Fabrika Ayarlarına Düzelt ozaman beLki olur Eger olmuyorsa Garantiye Gönder kardeşim ;) Teşkkürler ....

brehoverd

Üye
arkadaşlar eğer telefonunuzda bu sorunu yaşıosanız telefonu çok kurcalamışsınız ve telefon yavaşlamışır yada telefonun üstüne su veya eliniz terliyken dokunmuşsunuzdur bunun çözümüde telefonun bataryasın çıkarın ve 15 dakika dinlendirin sonra rahat rahat kullanırsınız ve kesinlikle telefonu şarzdayken kullanmayın bu sorunları bende yaşadım çözüm olarak bunu buldum

Dark Magic

Üye
benim kuzenimde var bu telefon ama hiçbir sorunu yok çünkü kalibrasyon ayarlarını yapmış...

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için teşekkür ederim ama dediğiniz gibi telefonda kalibrasyon ayarı yok bulamadın gibi seyler söylemeyin telefon kullanmayı biliyorum ezbere yorum yapmışsınız corby lerde kalibrasyon ayarı yok

#kan

Üye
cevaplar için teşekkür ederim ama dediğiniz gibi telefonda kalibrasyon ayarı yok bulamadın gibi seyler söylemeyin telefon kullanmayı biliyorum ezbere yorum yapmışsınız corby lerde kalibrasyon ayarı yok

Çok net olarak sana tarifini yaptım eğer üsteki benim yorumu mu okumanı tavsiye ederim. Tarifini yaptım sanırım okumanız yazmanız var nereye gireceğinizi nasıl yapacağınızı söledim 1 yıldır corby kullanıyorum siz diyorsunuz ki corby'de yok evet cunku bahsettiğim ayarlar sadece corby'de var. Eger bilmiyorsanız en yakın samsung yada teknosa bayine gidin ve orda hiç bir ücret vermeden baktıra bilirsiniz.... İyi Günler dilerim...

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Bende baktım var arkadaşlar merak etmeyin.
Kalibrasyona girdikten sonra sizden belirlenen hedefin ortasına basmanızı isteyecek.Bu hedef birkaç kere yer değiştirdikten sonra sizden bu ayarların kaydedilmesini isteyecek.Kaydettikten sonra dokunmatik ekranınız güncellenmiş olacak ve artık sorun yaşamacaksınız.
+ olarak şu yöntem de işinizi görecektir:
*#0*# ' yi tuşlayın.Çıkan menüden 9'a (Touch Test) basın ve telefonunuzun dokunmatiğini kontrol edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt