Samsung Star Wifi Süper Tema ****************

Sponsorlu Bağlantılar

Comanchero55

Comanchero55

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Süper Tema ****************
Gereken dosyalar: TkFileExplorer_2.2.rar :

Videoda belirtildiği gibi, tüm işlemler bittikten sonraki ön-ayar; tuşlayın: *#6984125*# sonra bunu; *#73561*# en son gelen kısımda seçin; URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak.

Bu kısımda ayrıca anlatılıyor;
1. TkFileExplorer programına ihtiyacımız var.
2. Telefonu PCye bağlayın, PC studio ile connected olsun.
3. TkFileExplorer'ı başlatın ve "Settings" kısmından port'u seçin (PC Studio programının sürücüleri yüklenmemişse port gözükmez)
4. "File" > "Connect" tıklayın.
5. Dosyayı Phone\SystemFS\settings\PreConfiguration \URLOCATION\NV\nv_original.ini buradan bulun ve bunu C diskine indirin. Sonra nv_original.ini dosyasına şu satırı ekleyin " NV_SI_MY_THEME_STYLE=0 " Ve bu dosyayı telefona geri yükleyin. Fakat bu dosyayı telefona geri yüklemeden önce eski dosyayı silin.
6. "Pre-configuration" yapıyoruz, tuşlayın: *#6984125*# sonra Pre-connfiguration sonta *#73561*# ve son son seçiyoruz: URLOCATION. Telefon yeniden başlayacak ve siyah tema eklenmiş olacak. Fakat sonra yeşil veya kırmızı temayı seçerseniz siyah tema uçar, geri getirmek için "Pre-configuration" işlemini yapmanız gerekir. (En basit olan işlem) Yanlış yaptığınızda oluşabilecek hatalardan kendiniz sorumlusunuz.

:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box:box

Siyah tema daha ağır, kaliteli, zengin ve profesyonel bir hava katıyor bence Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

kivana

kivana

Üye
3. TkFileExplorer'ı başlatın ve "Settings" kısmından port'u seçin (PC Studio programının sürücüleri yüklenmemişse port gözükmez)
demişsin bende gözükmüyor port ... pc studio programının sürücülerini nasıl yükleyeceğim ?

kivana

kivana

Üye
telefonum samsung s5233w ... telefonu aldığımda yanında pc studio prosunu da vermişlerdi ... proyu yükledim ve biraz kurcaladım ... bu pronun sürücülerini yüklemekten kast proyu güncellemek mi ? öyleyse güncellim ya da son versiyonunu mu indireyim ?

Comanchero55

Comanchero55

Üye
    Konu Sahibi
son versiyonunu indir bence en garanti o çünki ?:

kivana

kivana

Üye
son versiyonunu indirdim kurdum telefonumu da gördü program ... sonrasında tk file a girdim connect dedim fakat yine telin dosyaları gözükmedi ... bende port gözükmüyor son olarak hala ... berkay diye bir eleman maxicep de telefonun modifiye patch li ?! olması lazım demiş ... neyse yine de sağolasın bi bilgi edindiğinde paylaşırsan sevinirim kolay gelsin ...

Comanchero55

Comanchero55

Üye
    Konu Sahibi
tmm bakarız

cellatm

cellatm

Üye
son versiyon derken

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende Monte var. TK File Explorer var. Ama gözükmüyor, ayrıca bende Samsung Kies yüklü monteye uyumlu ? PC Studio yükleyeyim mi?

Comanchero55

Comanchero55

Üye
    Konu Sahibi
yükle tabi yoqsa zaten bi ... olmas :D

dolbyrek

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım :)

navti

navti

Üye
teşekkürler birde sorum olacak star mobile tvim var ona da oluyormu.

cumali_87

Üye
kıı

eurowision

eurowision

Üye
5233Wifi de denedim güzelmiş. teşekkürler :)

lavinia10

lavinia10

Üye
demişsin bende gözükmüyor port ... pc studio programının sürücülerini nasıl yükleyeceğim ?

kardeşim " Samsung New PC Studio " yüklemen yeterli.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
caps koysaydın keşke.

bariss0102

bariss0102

Üye
new pc studio yükledim hala gözükmüo yardım!

Takipçi Satın Al

Üst Alt