Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

ibrhmyaman

Üye
Benim telefonum nokia e 71 benim ayarlar- Telefon ayarları segmesinde konumlama adında bir yer yok navigasyonu baslattıgımda cok fazla tl gidiyor nasıl ücretsiz yapabilirim yardım edebilirmisiniz..

SavinMe

SavinMe

Üye
tesekkürler bide navigasyonda tek yön secilsinmi felan bise cıkıo sectigimiz yeri düz hesaplıor acaba onun dier yönlerini nasıl ekleriz ?:hmmm

deadlydesire

deadlydesire

Üye
benim sorunum çok farklı, telefonu kapatıp açıyorum konumlama yöntemlerindeki tüm tiklerin işareti kalkıyor.. tekrardan sadece tümleşik gps şıkkını işaretlediğim zaman yine kontur gidiyor... bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı? ve ayrıca telefonu hard formatlayıp hafıza kartını biçimlendirdim sorun yine aynı...

kaospasali

Üye
kardeş samsung gt-s5603 için varmı varsa çok tşk ederim

--------------- Ekleme ---------------

samsung gt-5603 içi varsa lütfen nerden nasıl ayarlıcam tarif edermisiniz

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
saol

ibrhmyaman

Üye
Nokia maps kullanıyorum dediklerinizi yaptım rota giriyorum sür diyorum gprs bekleniyor diyor ama hic birsey göstermiyor ve hala Tl gidiyor yardımlarınızı bekliyorum lütfen.....(e71):vur:vur

Bu arada hattım vodofone 10dk oldu hala grs bekliyor :S:S

deadlydesire

deadlydesire

Üye
son güncellemeyle mahvolduk kardeş keşke yapmasaydım lanet olsun

tolgacan38

Üye
milltle kafda bulmaaa senin bu yaptıklarının hepsi hatsızz bölümüne geçtiğin zaman zaten oluyor ama sadece yolu gösterirrr

deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşlar bi yardım edecek yokmu ya...

deadlydesire

deadlydesire

Üye
hepsini yaptım yine aynı

deadlydesire

deadlydesire

Üye
normal pcde denedim olmadı kardeşimin laptopunuda kullandım bu işlemler için yine aynı.. çıldırmak üzereyim..

shield

shield

Üye
6710 navigator var bende ama turkcell veya vodafone hattımı takıncada ücret alıyor bir türlü düzelmedi bunları yapmama rağmen ne yapmam gerek ??

barhankaracaova

Üye
n 97 için yapsak olurmu acaba ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
6710 navigator var bende ama turkcell veya vodafone hattımı takıncada ücret alıyor bir türlü düzelmedi bunları yapmama rağmen ne yapmam gerek ??

bu ayarları yapınca istesede ücret gitmez ama turkcell i arayarak kapatırsanız tam cözüm olur.

normal pcde denedim olmadı kardeşimin laptopunuda kullandım bu işlemler için yine aynı.. çıldırmak üzereyim..

acaba birseyi mi eksik kuruyorsunuz birde xp ile deneyin...

deadlydesire

deadlydesire

Üye
bugün nokia sevisine gittim bana son sürümle olmuş olabilir dediler bilemioruz dediler.. kaldım öyle...

BazilElda

Üye
Teşekkürler, tam aradığım şeydi ;)

pnz58

Üye
Selamlar ben 5800 kullanıcısıyım ücretsiz navigasyonu oldıuğu için bu teli almıştım yalnız birtürlü ücretsiz kullanmayı başaramadım.Bu bilgi gerçekten yararlı emeği geçen tolga kardeşimize çok selamlar emeğine sağlık.Saygılar...

Üst Alt