Telefon Önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Rica ederim :)

Neverex

Üye
Çok teşekkür ederim -BatmaN- Bu telefonu alırım büyük ihtimalle. Her şey için sağolun :)

Dostum eğer telefon almadıysan sana 5530 öneririm.Bende 2 aydır kullanıyorum.Harika bir telefon.Tavsiye ederim. ;)

rain001

rain001

Üye
    Konu Sahibi
Daha almadım. 1-2 aya anca alırım :D 5530 da 5800 gibi değildir umarım . Dokunmatiği mesela.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozaman wawe al derim kardeş 5 mp kamera gavigasyon dokunmatik ekran wlan ve daha fazlası :)

Neverex

Üye
Daha almadım. 1-2 aya anca alırım :D 5530 da 5800 gibi değildir umarım . Dokunmatiği mesela.

Hayır dostum.Ben hiç sorun yaşamadım.Eğer forumda biraz dolaşırsan 5530 la ilgili sorun göremezsin.5530 da sadece 3G yok.ilgilenirsen yardımcı olurum. :oke:

rain001

rain001

Üye
    Konu Sahibi
wave in fiyatı fazlaymış :D o kadara gerek yok da . Bilmiyorum karar veremedim . Araştırmam lazım biraz . 3g önemli değil zaten benim için Fiyatı ve özellikleri güzel olan bir telefon olsa yeter bana

Kingmortall

Kingmortall

Üye
fazla uçmuşum pardon :ehe

rain001

rain001

Üye
    Konu Sahibi
Samsung e250 nin hafıza kartı monte ye veya 5530 a olur mu . Bütün müziklerim o hafıza kartının içinde çünkü

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Samsung e250 nin hafıza kartı monte ye veya 5530 a olur mu . Bütün müziklerim o hafıza kartının içinde çünkü

olur olur olur ancak o telefona 1 gb hafıza kartı az gelir :) söyle 16 gb lık kart alacanki bol bol fotoğraf çekipp uygulama yükleyipp müzik listesi yapacaksın :)) yüksek ses demişsin monteyi hiç kullanmadım ama sesi yüksek olmayabilir bilen birinden bilgi al derim

SilentOne

SilentOne

Üye
aynı 5800 anlatmıssın bro :D

Neverex

Üye

Sanırım 5530 a olur.Çünkü 5530 un hafıza kartı micro sd veya micro sdHC.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

5530 un sesi güzel.Zaten telefona takılı şekilde 4gb microSD hafıza kartı var.İstersen 8gb alabilirsin.

rain001

rain001

Üye
    Konu Sahibi
Tmm Teşekkür ederim de tam karar veremedim daha

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
bi 5230 a da bak derim 5800 a göre wifi, görüntülü görüşme yok 3G warama... bide kamerası 2mp.. ama ii görüntü çekiyo... fiyatıda gayet uygun 300 civarına bulabilrsin...

156asd156

Üye
monte mantıklı secim

rain001

rain001

Üye
    Konu Sahibi
bi 5230 a da bak derim 5800 a göre wifi, görüntülü görüşme yok 3G warama... bide kamerası 2mp.. ama ii görüntü çekiyo... fiyatıda gayet uygun 300 civarına bulabilrsin...
5230 ucuz ama kaliteli mi ? Hemen bozulmasın snra

rain001

rain001

Üye
    Konu Sahibi
5530 da optik ve dijital zoom yokmuş Yani video veya resim çekerken hiç yakınlaştırma yapamıyr muyum ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sorularını cevaplıyorum. E250 MicroSD hafıza kartı kullanıyor. Samsung Monte ve Nokia 5530'a uyumludur. 5230 ile sıkıntı yaşamazsın ancak 2mp'den fazla kamera istediğin için 5230'u eleyebilirsin. Ayrıca 3g var doğru ama önde kamerası olmadığı için görüntülü görüşme yok sadece internet hızı olarak 3g işe yarıyor o kadar. Nokia 5530'da ise mutlaka dijital zoom vardır bence çünkü dijital zoom olmayan telefon yok. Bir de tabi piyasada zor bulunuyor hatta kvk ve genpa'nın 5800'ın gölgesinde kaldığından bir kaç ay önce 5530'u piyasadan geri çektiğine dair söylentiler var, kuzenim 5530 almaya gitti2 gün önce ama mecburen 5800 ile döndü 5530 yoktu malesef. Son olarak Nokia'nın bütün dokunmatik ekranlı telefonları aynı dokunmatik hassasiyete sahip çünkü rezistiv ekran. Pİyasada olanlardan sadece Nokia X6'da rezistiv yerine kapasitif ekran var o da biraz pahalı 800-900 tl civarı. Monte ise kapasitif ekran sadece parmaktaki ısıyla çalışıyor tıpkı I-Phone gibi. Seçim senin, 2010 model Monte'de ısrarımı sürdürüyorum Monte'de 4x dijital zoom da mevcut denendi onaylandı :D

rain001

rain001

Üye
    Konu Sahibi
Sorularını cevaplıyorum. E250 MicroSD hafıza kartı kullanıyor. Samsung Monte ve Nokia 5530'a uyumludur. 5230 ile sıkıntı yaşamazsın ancak 2mp'den fazla kamera istediğin için 5230'u eleyebilirsin. Ayrıca 3g var doğru ama önde kamerası olmadığı için görüntülü görüşme yok sadece internet hızı olarak 3g işe yarıyor o kadar. Nokia 5530'da ise mutlaka dijital zoom vardır bence çünkü dijital zoom olmayan telefon yok. Bir de tabi piyasada zor bulunuyor hatta kvk ve genpa'nın 5800'ın gölgesinde kaldığından bir kaç ay önce 5530'u piyasadan geri çektiğine dair söylentiler var, kuzenim 5530 almaya gitti2 gün önce ama mecburen 5800 ile döndü 5530 yoktu malesef. Son olarak Nokia'nın bütün dokunmatik ekranlı telefonları aynı dokunmatik hassasiyete sahip çünkü rezistiv ekran. Pİyasada olanlardan sadece Nokia X6'da rezistiv yerine kapasitif ekran var o da biraz pahalı 800-900 tl civarı. Monte ise kapasitif ekran sadece parmaktaki ısıyla çalışıyor tıpkı I-Phone gibi. Seçim senin, 2010 model Monte'de ısrarımı sürdürüyorum Monte'de 4x dijital zoom da mevcut denendi onaylandı :D
Cevaplar içn tşekkür ederim :) Montedeki tek sorun klavye benim için O yüzden 5530u düşündüm ama piyasadan kalktıysa bilmiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt