Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

d880bjk

Üye
arkadaslar benim de bir sorum olacak.
samsung wave nin fiyatı o kadar özelliğe ragmen biraz düşük gibime geldi..bunun sebebi bada işletim sistemi olablr mi.sonucta yeni bi işletim sistemi nasıl o9ldugu tam olarak bilinmiyr..ndn düşük acaba ?
dostum;
ekranı samsung yapıyor
yazılımı samsung yapıyor
işlemciyi samsung yapıyor
eee fabrika dışına para çıkıyor mu çıkmıyor :hmmm niye pahallı olsun ki:oke:

dafiaa

Üye
hmm olablr ama ynede düşük geldi fiyatı..yanı gercekten o kadar mükemmel telefona o fiyat düşük.. ama nese daha iyi oldu ya kullanıcılar için :D

sabri1963

Üye
facebook tan vıdeo ındirme olayını anlatabılırmısınız.

birde su feed and updates isimli widgeti bi turlu aktıflestıremedım yardımcı olursanız sevınırım

Lacrymosa

Üye
O widgedin aktif olması için menüdeki Facebook ve Twitter uygulamalarına bir kez giriş yapmalısın.

Tarayıcı üzerinden Facebook'a girip vidoelara dokunursan videolar indirilir. Facebook uygulaması ile izlemeye çalışırsan doğrudan video oynamaya başlar.

kullanıcıatı

Üye
meraba arkadaşlar.okumaya çalıştım forumu ama benmki gibi bi sorunu göremedim. browserdan facebook hesabıma girebiliyorum ancak samsungun kendi facebook ikonundan benm hesabıma giremiyorum. işin garip yanı arkadaşımın facebook hesabına aynı telefonla o ikondan girilebiliyor. benm hesabımla girdiğimde "facebook sunucusu stabil değil" die bir cevap veriyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

yüxexes_ksk

yüxexes_ksk

Üye
yaklaşık 4 gundur türlü sitelerden wave incelemelerini ve kullanıcı sıkıntılarını okuyorum herkez super bişi diyor ama die eklıyor sıkıntısını ben bu kdr sorunlu bir telefon görmedim desem yanılmam sanırım ne navi var adam akıllı nede işletim sistemi..

bu benım görüsüm tabi..

telin bir kac özelligi var farkedılen
1 ekranı
2 işlemcisi

diyer butun özelliklleri nokianın 5800 ında bile mevcut zaten
herkez tv baglantı özelligini söyluyor 5800 bile bunu yapıyor zaten..

bir cok şikayetini okudum ki daha 2 aylık bile deil yanılmıosam telefon
bu kdr problemi bir arada görmedim nokiada..

x6 ile cok kıyaslanmıs kullanıcıya hitap edecek 2 farklı ve gecerli özellik var bunlar ekran işlemci demiştik zaten ama bunun dısında x6 daha kullanıslı (bence) ve kullanıcının yapmak isteyipte yapamıcagı hiç birsey yok pro oyun tema vs... symbian kullanması bile yeter (bence) butun program yazarları öncelık verıyor bu işletim sistemine...
hafıza olarak daha cok öne cıkıyor nokia kullanıcıların genel istegide bu. ses kalitesi ve tamamen ücretsiz navigasyonu tabiki nokia bu yönden başarılı buluyorum sorunsuz butun herseyi yapabiliyorsunuz...

bence herkezın kendısıne uygun ve kullanıcagı modelleri secmesını tavsıye ederım..
samsung bana göre deil..

SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

&dijital96

&dijital96

Üye
Merhaba telefonu alalı 38 gün oldu. Şimdiye kadar şarjın az gitmesi dışında bi problem yaşamamıştım.Ancak 2-3 gündür canımı sıkan problemler var.

1-Görev yöneticisinden açık olan ugulamalar arasında geçiş yaparken geçiş yaptığımda açık olan uyghulama yeniden başlıyor.(Bu eskiden yoktu) Örneğin "Samsung apps" ve "Facebook" açık. ben facebookta dolaşırken samsung appse geçiş yapıyorum samsung apps yeniden yeniden başlıyor.Oradan facebooka geri dönüyorum facebookta yeniden başlıyor.
2-Gizlilik kilidi mesajlarımda dosyalarımda etkin (telefon kilidi de aktif) tuş kilidini açınca mesajlarıma girerken şifre sormuyor. (Bu da önceden normaldi.)
3-Telefonu yan döndürürken hiç problem yaşamazdım.Şimdi bazen çok geç dönüyor yada hiç dönmüyor.

Lütfen biri bunu cevaplasın yoksa delireceğimmm:vur

yüxexes_ksk

yüxexes_ksk

Üye
Merhaba telefonu alalı 38 gün oldu. Şimdiye kadar şarjın az gitmesi dışında bi problem yaşamamıştım.Ancak 2-3 gündür canımı sıkan problemler var.

1-Görev yöneticisinden açık olan ugulamalar arasında geçiş yaparken geçiş yaptığımda açık olan uyghulama yeniden başlıyor.(Bu eskiden yoktu) Örneğin "Samsung apps" ve "Facebook" açık. ben facebookta dolaşırken samsung appse geçiş yapıyorum samsung apps yeniden yeniden başlıyor.Oradan facebooka geri dönüyorum facebookta yeniden başlıyor.
2-Gizlilik kilidi mesajlarımda dosyalarımda etkin (telefon kilidi de aktif) tuş kilidini açınca mesajlarıma girerken şifre sormuyor. (Bu da önceden normaldi.)
3-Telefonu yan döndürürken hiç problem yaşamazdım.Şimdi bazen çok geç dönüyor yada hiç dönmüyor.

Lütfen biri bunu cevaplasın yoksa delireceğimmm:vur

versiyonunu guncelle kardes duzelir buyuk bir ıhtımalle gerekli acıklama var yukseltme işlemi ile okuyabilirsin

hakan40ist

Üye
Divx kaydını hala yapamadım

--------------- Ekleme ---------------

Lütfen yapabilmiş bir arkadaş varsa ayrıntılarıyla anlatabilirmi? şimdiden teşekkürler
Hala beceremedim, "divx videoları oynatma izniniz yok" diyor, mümkünse bu kaydı yapabilmiş birinden yardım rica ediyorum

&dijital96

&dijital96

Üye
versiyonunu guncelle kardes duzelir buyuk bir ıhtımalle gerekli acıklama var yukseltme işlemi ile okuyabilirsin

Ben güncelledikten sonra olmaya başladı zaten bunlar :S Güncellemeden önce telefon mis gibi çalıyordu.Şimdi sürekli donma oluyor.Uygulamalar arası geçişler beni delirtiyor zaten.... :bilmm

eski sürüme de dönülmüyor :S Offff of ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum keşke güncellemeseydimm...:ağlarım:

catdog28

Üye
SLM

Bende samsung wave var telefonu şarja takıyorum şarj bittikten sonra batarya dolu diyor şarjı çekir tekrar taktığım zaman yeniden dolmaya başlıyor . Şarjı tam dolu iken bilgisayara taktığımda kalan pil ömrü %85 diyor yardım ederseniz sevinirim

metehan_55

metehan_55

Üye
bugüm wave alıdım.ilk sarjını nasıl yapmalıyım?tamamen bitirip mi şarja takmam gerekiyo ve kaç saat?

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Divx kaydını hala yapamadım

--------------- Ekleme ---------------

Hala beceremedim, "divx videoları oynatma izniniz yok" diyor, mümkünse bu kaydı yapabilmiş birinden yardım rica ediyorum

samsung wave kullanıcıları diye açılan konuya bakarsan detaylı bir şekilde anlattığımı görürsün :)

minik kedicik

Üye
Arkadaslar öncelıkle iyi geceler ve iyi bayramlar.Sorum şu;

telefonum samsung wave; wi-fi' ile bağlanıyorum, face, sahibinden, youtube giriyo gayet güzel, ama video'lara tıkladıgımda baglantı kuruldu diyo ve ve ortada mavi yuvarlak ikon uzunca bi sure donuyo, sonra da baglantı basarısız diyo, videoları izleyemiyorum.telefonu dewamlı aynı wi-fi ağı ıle denedim, herhangi bir bilgisi olan var mı?

efekanemir

Üye
samsung s8500 wave aldım lakin usb ile bilgisayar bağlantısı kuramıyorum.kies programınıda yükledim ama malesef yine bağlantı kurmuyor .telefonu usb bağlantısından şarj ediyor cep telefonuda usb ikonuda ekranda beliriyor bağlantı kuruldu onayıda geliyor lakin cep telefonu bilgisayra bağlanmıyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim .ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

gobaldin

Üye
Ayarlar=bağlantılar=usp yığın bellek işaretle ve widgetler kapalı olsun.:evet:

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bu telefonda ısınma sorunu var diyolar doğru mu ??

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam samsungapp den piano soundu yükledim tel açılışta uygulama otomatiik başlıyor o sorunu nasıl giderebilirim şimdden teşekürler

kcankaynak

Üye
Arkadaşlar update konusunda samsung ile mailleştim ve pc deki mevcut kiesi silip sitesinden kies'in son sürümünü indirmemi söylediler ve sonuç başarılı bada update oldu

gokalp1993

Üye
flash lite çalışmıyor ne yapmalıyım

Üst Alt