Samsung s-5603 preston android final firmware hemde türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung s-5603 preston android final firmware hemde türkçe
EVET ARKADAŞLAR ŞU AN ELİMDE ÇOK S5603 FİRMWARE VAR AMA ELİMİZDE BİRTEK .rc1 DİL DOSYALI BİR FW MİZ YOK. O DOSYAYI HALA ARAMAKTAYIM AMA ŞİMDİLİK BUNUNLA İDARE EDELİM.TÜRKÇELEŞTİRME BANA AİTTİR. GÜLE GÜLE KULLANIN.DİĞERLERİNİDE TR YAPTIKTAN SONRA PAYLAŞICAM...

İlk olarak aşağıdakileri yapınız.

1-)Telefonunuzu bilgisayarınıza yedekleyiniz.

2-)Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkarın(Batarya'yı çıkarmayın).

3-)Ses Kısma Tuşu + Kamera tuşu + Açma-Kapama Tuşu'na aynı anda basın.(DOWNLOAD yazısı çıkacak)

4-)İndirdiğiniz S5230XEII4_Nokia_Theme_by_qimoo.rar dosyasını bir klasöre çıkarın.

5-)USB Kablosunu bağlayın ve MultiLoader'ı açın.

Sonra aşağıdaki adımları uygulayın.

ADIM - 1

ADIM - 2

Boot'a tıklıyoruz.Gelen pencereden S523WXXJC1 for S5233W Firmware Turkish(Mart 2010)by qimoo klasörü içindeki BOOTFİLES klasörünü seçip tamam diyoruz.

ADIM - 3

Amss'e tıklıyoruz.Gelen pencereden S523WXXJC1 for S5233W Firmware Turkish(Mart 2010)by qimoo klasörü içindeki apps_compressed.bin dosyasını seçip aç diyoruz.
ADIM - 4

Rsrc1'e tıklıyoruz.Gelen pencereden S523WXXJC1 for S5233W Firmware Turkish(Mart 2010)by qimoo klasörü içindeki Rsrc_S5230W_Open_Europe_Common.rc1 dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 5

Rsrc2'ye tıklıyoruz.Gelen pencereden S523WXXJC1 for S5233W Firmware Turkish(Mart 2010)by qimoo klasörü içindeki Rsrc2_S5230W(Low).rc2 dosyasını seçip aç diyoruz.

ADIM - 6

Factory FS'ye tıklıyoruz.Gelen pencereden S523WXXJC1 for S5233W Firmware Turkish(Mart 2010)by qimoo klasörü içindeki FactoryFs_S5230W_Open_Europe_Common.ffs dosyasını seçip aç diyoruz.
ADIM - 7

Port Search'e tıklıyoruz.Telefonunuzun bağlı olduğu girişi gördüğü zaman alt tarafta ready yazacak.

ADIM - 8

Sonra Download'a tıklıyoruz ve 6-7 dk. kadar bekliyoruz.Bittiği zaman sağ üst köşede All files complete yazacak.

ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR ŞU AN 2. OLARAK VE DÜZENLEDİĞİM BİR FW İSE IPHONE FWSİ HEMDE TUŞ KİLİT EKRANI BİLE VAR SAYGILAR...

ANLATIM qimoo ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIR

FW LİNKİ:

EĞER ESKİ ORJ. TR FW'YE DÖNMEK İSTERSENİZ:

ANLATIM

ÖNCEDEN İNDİRDİĞİNİZ FW'NİN İÇİNDE BULUNAN Rsrc_S5600L COCOLOPEZ android.rc1 DOSYASINI SİLİN VE YUKARIDA VERDİĞİM Rsrc_S5600_Open_Europe_Common.rc1 DOSYASINI İNDİREREK BU KLASÖRÜN İÇİNE ATIN. SONRADA YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPARAK ESKİ FW'YE GERİ DÖNEBİLİRSİNİZ.

• Beğen
Tepkiler: dj.eric ve Silinen Üye 1929612

didyou

Üye
Teşekkürler.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eee arkadaşlar güzelmi. bir kaç sorun olabilir sadece

mecocuk

Üye
cok isime yaradı orj. fw çok teşşekkürler.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
hacı ağa bunu star wifiye denesem olurmu ?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok kardeş olmaz senin telefonun için sitemizde zaten FW ler var aratırsan bulursun bu S5603 PRESTON için :oke:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
yaw tmm biliyorum da wifi desteği varmı onu söyle sen

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu fw'de yok ama senin telefonun için sitede var bi baksan zaten bulursun prestonda wifi yok...

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
hmm o zaman ben de wifi eklerim fwye :D

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:hmmm

namras

Üye
bütün işlemleri tamamlıyorum port search kısmına basıyorum portu bulmuyor neden acaba

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
hmm ekledim ama çözünürlükleri ayarladıktan sonra paylaşırım(h)

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bütün işlemleri tamamlıyorum port search kısmına basıyorum portu bulmuyor neden acaba
kardeşim o star için. sen tüm dosyaları seçip yani BOOT,AMSS,RC1,RC2,FFS dosyalarını seçtikten sonra ses kısma+kamera+açma k. tuşlarına basıp telefonun usbyi pcye bağla ama port searh deme telefonu com olarak görür.sonrada download'a bas yüklesin :oke:

cellatm

cellatm

Üye
S523WXXJC1 star wifi firmwaresi ama
5603 e uyum sağlıyormu

--------------- Ekleme ---------------

istersen bu menüyü editleyebiliriz

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim hani editleme yapıyoruz ya şu swf menüleri (flash decompiler'den) boyut değiştirebiliyomuz ondan

240x400 iken 240x320 yapma???

--------------- Ekleme ---------------

zaten o menü EDİTLİ hali yani türkçeleştirmesini yaptım ama menü yolları uymuyo(mesela kameraya basınca mesajlar açılıyo gibi) ama benim telefonum açıyo bu menüyü

speedykoray

Üye
kardeşim ne işe yarıyor bu

mk.ersoy

Üye
kardesim allah rızası için yardım et DEMSBL BOOT Loader for MSM6280 Downloader ver 5.43 çıkıo bunu nasıl düzeltirim iyi bilirim yüklemeyi bi tek bunda takıldım

totx

totx

Üye
arkadaşlar konuyu hortlattım ama download mod u nasıl yapacağız tam olarak anlatıcak var mı download menusunu açamadım bir türlü

ismail0325

Üye
kardeş ben bunu gt s 5600 a yüklesem olurmu olursa nasıl olur neler değişir???

Takipçi Satın Al

Üst Alt