Nokia 5800 XM almayı düşünüyorum. İçeriye gelin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM almayı düşünüyorum. İçeriye gelin
Arkadaşlar yaklaşık olarak 500 TL para biriktirdim ve Nokia 5800XM almak istiyorum. Fakat bu fiyata daha güzel bir telefon önerirmisiniz. Eğer daha başka telefonlarıda tanırsam bunu aldıktan sonra ah keşke onu alsaymışım demem hiç değilse.

Konuya ilişkin yanıtlarınızı bekliyorum. Saygılar.:oke::evet::nono:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
500 tl ye bulabiliceğin en iyi telefon bu eğer çok program filan yüklemem diyosan monte de bi seçenek olabilir :oke:

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
kardeş elimde n79 var kutulu garantili 5800 dan çok çok üstün bir cihaz 380 tl ye veririm

OğuzcanAbi

Üye
bence al tüm tek sorunu biraz kasa açıklığı onada bakarak alırsan sorun olmaz

nokio_6233

nokio_6233

Üye
bence alacaksan nokia x6 al 2.el hem 5800'dan çok daha karizmatik hem daha çok havalı vede hem daha çok hızlı o paraya alınabilinecek en iyi cihaz o hem dokunmatik hem hem tuşlu daha ne olsun?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben olsam hiç bir cihaz alamam bence bekle biraz daha fiyatlar iyice dibe vuracak çok iyi modeller gelcek ekimde bence bekle pişman olma

Lacrymosa

Üye
bence al tüm tek sorunu biraz kasa açıklığı onada bakarak alırsan sorun olmaz

Kaç yıl geçti hala şu kasa açıklığından mı bahsediyorsunuz siz? O bir sorun değil, sorun oluşturmuyor. 1 mmlik olay. 5800 ve Nokia'yı sevmem ama bu tarz şeylere de karşıyım.

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
kardeş elimde n79 var kutulu garantili 5800 dan çok çok üstün bir cihaz 380 tl ye veririm

Teklifin için teşekkür ederim.:oke: Fakat ben 2.el telefıon almak istemiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Kafam çok karışık dün akşam teknosanın sitesine girip baktım. Ve kutu içeriği olarak sadece kullanma kılavuzu ve kulaklık yazmışlar. Ne bir hafıza kartı ne bir USB kablosu ... Çok moralim bozuldu. Acaba tüm bu tür satış yerlerinde aynı kutu içeriğimi var. Vede teknosada fiyatı 535TL. Gerisini size bırakıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Acaba benim teknosadan alacağım kutu içinden neler çıkabilir. Yardımcı olurmusunuz.

AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
al kardesim sana telefon onerisi : Hepside 0 Hepside 2 Yıl Garantili Orjinal Ürünler.

Nokia X6 16GB 619 TL

Nokia X6 8GB 552 TL

Nokia 5800 XM 347 TL [Kargo Bedava ]

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bence 5800 alacaksan bekle v60 sürümü bi çıksın biz bi deneyelim yorumları artıları eksileri falan bi takip et eğer bu sürümde hata yoksa al derim şuan çok hata var biz uğraşıp duruyoruz sen sadece sabırlı ol bence..

aaaytek

Üye
bende nokia 5800 sorunsuz çiziksiz 350 tl ye vrrm istiosn haber ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...