Soneday
Üye
3 Yıl Hapis Yatacaktım
Evet arkadaşlar,evet 3 yıl askeri hapishanede yatacakken son anda kurtuldum.
Askerliğim 22 Ağustos 2010 Tarihinde yani yaklaşık 2 hafta öncesine bitti (9/2'dim)
Ben askerliğimi Deniz Kuvvetleri Karargahında yaptım ve 4 yıldızlı kuvvet komutanı oradaydı.Karargah binası içinde 2 tane resim çekindim diye bana İstihbarat Bilgilerini Dışarı Sızdırmak sebebiyle dava açıldı.
İşin aslını öğrenmek için bizim bölük komutanını arayıp sordum;
-Komutanım,eğer bu işten ak çıkamazsak,nasıl bir ceza yerim?
-İstihbarat Bilgilerini Dışarı Sızdırmakla yargılanıyorsun oğlum,ufak tefek birşey değil iç hizmet kanunlarına göre 3 yıldan başlar 20 yıla kadar gider...
dedi ve ben sanki felç geçirecem gibi oldum...Nevrim döndü ve kendimden geçtim elim falan titredi...
Aradan 1 hafta geçti ,bu süre zarfında bölük komutanımızın cepi açıktı nede tele cevap veriyordu ulaşamadım..Artık delirmek üzereyken birden Ankara'dan telefon geldi...
Arayan bizim bölük komutanı;
-Nasılsın Soner?
-Nasıl olabilirim komutanım...!
-Sana bir iyi bir kötü haberim var oğlum...
-Dinliyorum komutanım...
-Kötü haber mahkemeye,duruşma için buraya gelmen gerekiyor (burada afalladım)
-İyi haberi söyliyimmi
-(burada konuşmadım)
-Şakaydı...
-Offff
-Mahkeme düştü,mahkeme kağıdını tabur komutanına çıkartarak tutanağa çevirdik ve tutanağı yok ettik.
diyince,bi sevindim anlatamam....daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım...Bölük komutanımız 2ci sefer beni mahkemeden kurtardı,diğerinde uzmanla kavga etmiştim üste saygısızlıktan 6 ay hapis yatacaktım..Allah razı olsun ne diyim...
O resimleride yok ettim....Buda bana iyi bir ders oldu,siz siz olun böyle Türkiye'nin önemli büyük yerlerinde aman ha bişi yapmayın...
Bunun şerefine ve sevincine,herkeze sigara dağıttım ve önüme geleni öptüm
(yanaktan) :P
Saygılar sevgiler..
Askerliğim 22 Ağustos 2010 Tarihinde yani yaklaşık 2 hafta öncesine bitti (9/2'dim)
Ben askerliğimi Deniz Kuvvetleri Karargahında yaptım ve 4 yıldızlı kuvvet komutanı oradaydı.Karargah binası içinde 2 tane resim çekindim diye bana İstihbarat Bilgilerini Dışarı Sızdırmak sebebiyle dava açıldı.
İşin aslını öğrenmek için bizim bölük komutanını arayıp sordum;
-Komutanım,eğer bu işten ak çıkamazsak,nasıl bir ceza yerim?
-İstihbarat Bilgilerini Dışarı Sızdırmakla yargılanıyorsun oğlum,ufak tefek birşey değil iç hizmet kanunlarına göre 3 yıldan başlar 20 yıla kadar gider...
dedi ve ben sanki felç geçirecem gibi oldum...Nevrim döndü ve kendimden geçtim elim falan titredi...
Aradan 1 hafta geçti ,bu süre zarfında bölük komutanımızın cepi açıktı nede tele cevap veriyordu ulaşamadım..Artık delirmek üzereyken birden Ankara'dan telefon geldi...
Arayan bizim bölük komutanı;
-Nasılsın Soner?
-Nasıl olabilirim komutanım...!
-Sana bir iyi bir kötü haberim var oğlum...
-Dinliyorum komutanım...
-Kötü haber mahkemeye,duruşma için buraya gelmen gerekiyor (burada afalladım)
-İyi haberi söyliyimmi
-(burada konuşmadım)
-Şakaydı...
-Offff
-Mahkeme düştü,mahkeme kağıdını tabur komutanına çıkartarak tutanağa çevirdik ve tutanağı yok ettik.
diyince,bi sevindim anlatamam....daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım...Bölük komutanımız 2ci sefer beni mahkemeden kurtardı,diğerinde uzmanla kavga etmiştim üste saygısızlıktan 6 ay hapis yatacaktım..Allah razı olsun ne diyim...
O resimleride yok ettim....Buda bana iyi bir ders oldu,siz siz olun böyle Türkiye'nin önemli büyük yerlerinde aman ha bişi yapmayın...
Bunun şerefine ve sevincine,herkeze sigara dağıttım ve önüme geleni öptüm
(yanaktan) :PSaygılar sevgiler..

şaka maka zevkliydi askerli k bingöl de yapsmada 85/2