mobil öğrenci değişikliğe uğradı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesrinnnnnn

Üye
    Konu Sahibi
mobil öğrenci değişikliğe uğradı!
20tl yükleme heryöne 10 dk 50 krş 10 saniyeden az olursa 10 krş

• Beğen
Tepkiler: konyarapp

kokdenk07

Üye
keşke ac kapa süresi biraz daha fazla olsaydı.

konyarapp

Üye
Avea çıkar konusu için bu kampanyayı yapıyor.Benim tarifem mobil ögrenciyken haberim olmadan Genç avea ya taşınmış tarifem.20 tl lik yükleme yaptım bu kampanya için ama yararlanamadım.Tekrardan mobil öğrenciye geçsem 10 tl alcaklar geçiş ücreti.Yani bi karı yok bence :D

wixpey

Üye
aynen kampanyaya gırmek ıcın 10 tl istıyorlar:)
bende bı sevınc 20 tl yukledım sonra vazgectım:)

sawyer32

sawyer32

Üye
Avea çıkar konusu için bu kampanyayı yapıyor.Benim tarifem mobil ögrenciyken haberim olmadan Genç avea ya taşınmış tarifem.20 tl lik yükleme yaptım bu kampanya için ama yararlanamadım.Tekrardan mobil öğrenciye geçsem 10 tl alcaklar geçiş ücreti.Yani bi karı yok bence :D

aynen Mobil öğrenci kötü dedim , Genç Avea ya geçtim , 1 gün sonra kampanya yaptılar .. :allalla: acaba Avea taktiksel mi yaptı bu işi :hmmm

newrophat

Üye
avea yaklaşık 7-8 ay önce mobil öğrenci tarifesinin iptal oldugunu ve tüm mobil öğrencilerin genç avealı oldugunu söyleyerek mevcut avea hatlarımın tarifesini kendi başlarına değiştirdi . e bu şerefsizler seneler önce hatları alırken mobil öğrenci tarifesi için 5tl kesmemişlermiydi . şimdi 30 tl kontor aldım yüklemeden önce kayıt yazıp 1111e gönderdim .sonra da mesaj geldi ki cep öğrenciye geçmek için 10 tl kayıt parası vs... avea nerene soktun zamanında aldıgın tarife ücretlerini . namussuz avea. ALLAH belanı versin . haram olsun hakkım .

yapras

Üye
şimdi aç kapa süresi 10 saniye ve 10 kuruş, 10 saniyeden sonra 50 kuruş

navti

navti

Üye
ya 10 saniyede ne konuşulurki bari 20 saniye olsa öte yandan 20 saniye konuşuyon 50 kuruş 10 dakika konuşurken yine 50 kuruş bende eskiden mobil öğrenciydim az konuştuğum için hesaplı olmuyodu bende saniyeli mobile geçtim ücretlendirme periyodu 1 saniye

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
10 saniyden az 10 kr u iyi düşünmüşler mesela adama çağrı atacaksın adamda yanlışlıkla açtı gelen çağrıyı hop gitti 50 kr ama şimdi 10 kr gidecek... iyi düşünmüşler helal olsun

archh

Üye
arkadaşlar genç avea ya otomatik olarak (kendi isteğiniz dışında) geçirildiğinizi müşteri hizmetlerine belirtip tekrar mobilöğrenci tarifesine geçmek istediğinizi söylerseniz ücret almadan bir kaç gün içinde tarifenizi değiştiriyorlar.

gabasan

Üye
yukarıdakı yorumlarda avea nın mobıl ögrencısı sona erdıgı ve tekrar baslattıgını , buna istinaden mobıl ögrencıye gecıs ucretı olarak on (10) tl alındıgını yazmıs bır kac arkadas. Bence numaranızı zıt operatöre tasıyım tekrar aynı hafta ıcınde avea mobıl ogrencıye numaranızı taşıyın hem bedava her yone 6 ay boyunca 600 dakıka hedıye kazanın hemde 10 tl mobııl ogrencıye gecısı ucretsız olarak saglayın . saygılarımla

archh

Üye
yukarıdakı yorumlarda avea nın mobıl ögrencısı sona erdıgı ve tekrar baslattıgını , buna istinaden mobıl ögrencıye gecıs ucretı olarak on (10) tl alındıgını yazmıs bır kac arkadas. Bence numaranızı zıt operatöre tasıyım tekrar aynı hafta ıcınde avea mobıl ogrencıye numaranızı taşıyın hem bedava her yone 6 ay boyunca 600 dakıka hedıye kazanın hemde 10 tl mobııl ogrencıye gecısı ucretsız olarak saglayın . saygılarımla
:yuru

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
mobil öğrenci için 10 tl vermeyin turkcelle geçin 3 günde geçiyorsunuz sonrada aveaya geçin 6 günde geçiliyor 9 günde 10 tl kâr ;)

merverdi

merverdi

Üye

netten bir yerden şikayetini dile getir 2 gün sonra seni ararlar 10tlını gerı verırler... müşteri hızmetlerıne şikayet ediniz

key43

key43

Üye
1 aylık mı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt