Monte,Corby Pro,Corby Wifi Dokunmatikleri ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkara1952

volkara1952

Üye
    Konu Sahibi
Monte,Corby Pro,Corby Wifi Dokunmatikleri ?
Monte,Corby Pro,Corby bu üç telefonun dokunmatiklerini kıyaslarsak hangisi en iyi hangisi en kötü
Monte'de Touchwiz 2.0 Plus diyor fakat diğerleride touchwiz ama sürümleri yazmıyor lütfen yardımcı olun...

OğuzcanAbi

Üye
corbyler aynıdır bence

didyou

Üye
Corbyde ısıya duyarlı ekran var,yalnış bilmiyosam Monte'de de aynı.Yani sadece parmaklarının et kısımlarıyla dokunabiliyosun.Kalem veya tırnak gibi şeylerle dokunamassın.Isıya duyarlı olması demek ekranın daha hassas olması demek.Kardeşimde Corby Wifi var Star'dan daha hassas dokunmatiği çünkü ısıya duyarlı ekran,Star'ınki ise baskıya duyarlı.

srdrdrml

Üye
1 hafta önce monte aldım,2. telefonumda star montenin dokunmatiği süper stara göre

isqq

isqq

Üye
bende corby pro var dokunmatigi süper bi telefon.5800 vardı önceden dokunmatıgıne onun şimdi lanet ettm :)

• Beğen
Tepkiler: adı lazım değil
MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
bendede 5800vardı o ekran neydi öyle ya ben öyle bir dokunmatik görmedim :D abanmatik bence :D

• Beğen
isqq

isqq

Üye
5800 ekrana bas bas 2 saat bekle :))
corby proda tık ediosn gelio ve dokunmatiği cok harika

• Beğen
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ya 5800 neyini beğenmessiniz ama harbi odun bir ekran

adanalivlkn1234

Üye
bende corby wifi var.ekranı mükemmel bence.kapasitif ekran olduğu için çok hassas bir algılayıcısı var

resulsever

Üye
Bence Corby süper 5800 da var Corbyde oyun oynayabiliyorum rahatça FIFA falan ama 5800 da imkansız sadece tetris oynarsın :D

darbestyle

darbestyle

Üye
Tartışmasız montenin dokunmatiği , hassaslık yönünden ve kullanım yönünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt