5800 yardım acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
5800 yardım acil
telefonumda mevcut olan internet hizmetini verici olarak kullanmak istıyorumm wirelesli bır dızustu bılgısayarım ılede wireles yardımyla nete gırmek ıstıyorum pc suıte programını kurdumm masaustunde telefonu modem olarak kullandım fakatt dizustunde kullanamadımm bana acil yardım lazım arkadaslar bu konuda nasıl verici olarak kullanacam telefonuu:bilmm

celibar

celibar

Üye
anlattıklarından anladığım kadarıyla telefonundaki interneti bilgisayara aktarmak istiyorsun.bu wifi olmaz.pc suit programı ile telefonu usb veya bluetoothla bağla.sonra program üzerindeki internete bağla seçeneğine tıkla.bağlanmasını bekle.sonra tarayıcı aç gez.not:telefondaki interneti wireles ile laptopa aktaramazsın.bluetoothla aktarırsın.hız için usb'yi tavsiye ederim.

simaros

simaros

Üye
hımm ben bilmiyordum ama iyi oldu öğrendim

pinokyotr

pinokyotr

Üye
    Konu Sahibi
anlattıklarından anladığım kadarıyla telefonundaki interneti bilgisayara aktarmak istiyorsun.bu wifi olmaz.pc suit programı ile telefonu usb veya bluetoothla bağla.sonra program üzerindeki internete bağla seçeneğine tıkla.bağlanmasını bekle.sonra tarayıcı aç gez.not:telefondaki interneti wireles ile laptopa aktaramazsın.bluetoothla aktarırsın.hız için usb'yi tavsiye ederim.

hocam ben masaustuyle pcsuıte yardımıyla telefonu modem olarak kullanıp gırdımm fakat dızustu bılgısayar ile aynı işlemi yapamadımm sp2 kurulu pcd ınf hatası dıye modem surucusunu yuklemıoo benım sızden yardım talebi şunun için telefondakı ınternetıı kablosuz modem olarak dusunun dizustu bılgısayrımla ag bulmusgıbı bulup kullanmak ıstıyorum bole bir program varmı acabaa

--------------- Ekleme ---------------

sorun xpdeymiş windows 7 kurdum sorunu hallettım arkadaslarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt