cs15
Üye
hayır arkadaşım var , internette videosunu ararsan bulabilirsin ..
hayır arkadaşım var , internette videosunu ararsan bulabilirsin ..
Yok. 
Ozaman şöyle bişey geliştirilebilir.
Python ile yapılan uygulama kafamda bir ışık parlattı.
Madem ki tam ortasındaki noktaya tıklamış oluyoruz.
Yazılan uygulamalarda tam o noktaya bir kontrol atanabilir örneğin
Soldaki 3. buton ateş butonu var sayalım.
Sağdaki yukarı yön tuşu ile birlikte ateş tuşuna basıldığını varsayalım.
İkisinin ortasındaki noktaya tıklıyor sizin teorinize göre (bende aynı fikirdeyim).
Mademki o noktaya tıklıyor o noktaya atanacak kontrol ileri git ve ateş et kontrolü olmalı.
Böylece yazılan oyunlarda o nokta için ileri git ve ateş et kontrolü eklenirse mutli touch gibi ileri giderken ateş edebilir.
AYnı kontroller sağa git ve ateş et sola git ve zıpla gibi kontrol eklenerek daha zengin hale getirilebilir.
Aslında bu fikrim güzel bi fikir fakat şimdilik programlama becerim buna yeterli değil malesef sadece web programlama biliyorum.
cevapsiz kalcam diye korkuyorum 
Nokianın tek multitouch telefonu N8

Ozaman şöyle bişey geliştirilebilir.
Python ile yapılan uygulama kafamda bir ışık parlattı.
Madem ki tam ortasındaki noktaya tıklamış oluyoruz.
Yazılan uygulamalarda tam o noktaya bir kontrol atanabilir örneğin
Soldaki 3. buton ateş butonu var sayalım.
Sağdaki yukarı yön tuşu ile birlikte ateş tuşuna basıldığını varsayalım.
İkisinin ortasındaki noktaya tıklıyor sizin teorinize göre (bende aynı fikirdeyim).
Mademki o noktaya tıklıyor o noktaya atanacak kontrol ileri git ve ateş et kontrolü olmalı.
Böylece yazılan oyunlarda o nokta için ileri git ve ateş et kontrolü eklenirse mutli touch gibi ileri giderken ateş edebilir.
AYnı kontroller sağa git ve ateş et sola git ve zıpla gibi kontrol eklenerek daha zengin hale getirilebilir.
Aslında bu fikrim güzel bi fikir fakat şimdilik programlama becerim buna yeterli değil malesef sadece web programlama biliyorum.