5800 ısınma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
5800 ısınma sorunu
5800'ımla oyun veya çok video izlediğimde ısınıyo bu sorun sadece bende mi var 15 20 dk oyun oynamaya gelmiyo bi çözümü var mı güncellesem düzelir mi telefonu aldığımdan beri doğru düzgün oyun oynayamadım Yardım lütfen :ağlarım:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ben telefonla internete bağlıyım günde 10 saat. Deli gibi ısınıyor ama patlamadı şimdiye kadar :D çaresi yok

bybilal

bybilal

Üye
bende oluyo ısınma ama okadar aşırı derece olmuyor. Gayet normal bi ısınma aşırı değil. Saatlerce oyun oyanıp nette takılp şarzı bitiridğimi bilyorum ama bariz bi ısınma olmuyo

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada telefonu bence güncellemelisin,son versiyonda gözle görülür bir hızlanma var.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Ya öf çok moralim bozuldu pişman olucam yakında zaten doğru düzgün oyunu da yok satıp iphone alcam o olcak daha bir ay oldu alalı

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada telefonu bence güncellemelisin,son versiyonda gözle görülür bir hızlanma var.

:tşk: yakında güncelliycem

--------------- Ekleme ---------------

bende oluyo ısınma ama okadar aşırı derece olmuyor. Gayet normal bi ısınma aşırı değil. Saatlerce oyun oyanıp nette takılp şarzı bitiridğimi bilyorum ama bariz bi ısınma olmuyo

Bende de o kadar çok ısınma yok ama yine de ısınıyo

JayJayyy

Üye
v51 le ısınması azaldı.

bybilal

bybilal

Üye
v51 e geç evet düzelir

simaros

simaros

Üye
ya o önemli değil kullanma kılavüzünda bile yazıyo bişeycik olmaz çok aşrı ısındığın da bataryayı çıkar tak yeter birde havalar çok sıcak ya

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
ya o önemli değil kullanma kılavüzünda bile yazıyo bişeycik olmaz çok aşrı ısındığın da bataryayı çıkar tak yeter birde havalar çok sıcak ya

Zaten ısınmaya başlayınca ben kapatıyorum oyunu filan neyse bi v51 yapalımda belki düzelir :heyo:

quest2

Üye
anlasilan telefon kitapcigina pek bakmamissin.. orada cihaz isinabilir bu normaldir diyor..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
anlasilan telefon kitapcigina pek bakmamissin.. orada cihaz isinabilir bu normaldir diyor..

Evet hiç bakmadım kitapçığa kendim çözdüm telefonu zaten o kadar zor bi telefon değil tamam o zaman kafaya takmam :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt