Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 ısınma sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertolozzi
Üye
Konu Sahibi
5800 ısınma sorunu
5800'ımla oyun veya çok video izlediğimde ısınıyo bu sorun sadece bende mi var 15 20 dk oyun oynamaya gelmiyo bi çözümü var mı güncellesem düzelir mi telefonu aldığımdan beri doğru düzgün oyun oynayamadım Yardım lütfen
EroL
Emekli Yönetici
Ben telefonla internete bağlıyım günde 10 saat. Deli gibi ısınıyor ama patlamadı şimdiye kadar çaresi yok
bybilal
Üye
bende oluyo ısınma ama okadar aşırı derece olmuyor. Gayet normal bi ısınma aşırı değil. Saatlerce oyun oyanıp nette takılp şarzı bitiridğimi bilyorum ama bariz bi ısınma olmuyo
Esendağlı
Üye
Bu arada telefonu bence güncellemelisin,son versiyonda gözle görülür bir hızlanma var.
Mertolozzi
Üye
Konu Sahibi
Ya öf çok moralim bozuldu pişman olucam yakında zaten doğru düzgün oyunu da yok satıp iphone alcam o olcak daha bir ay oldu alalı
bende oluyo ısınma ama okadar aşırı derece olmuyor. Gayet normal bi ısınma aşırı değil. Saatlerce oyun oyanıp nette takılp şarzı bitiridğimi bilyorum ama bariz bi ısınma olmuyo