fiyata rağmen iphone 4 mü 3gs mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
:D :D bu gidişle 3gs alacam.. ama biraz daha araştırdıktan sonra :)

bursacity

bursacity

Üye
Hadi be! Fiyatı tarifilerini ebeleri belirlemişse alırım. Telefon Android ve Flash canavarı.

aynen telefon şahane ya android 3.0 ıda yapabılırler google acıklama yapmıs gelıstırıcıler ıcın yapıldı telefon dıye:D

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
serhad-gla

serhad-gla

Üye
metro diye bir magazayi ilk defa senden duydum yada pariste yok ayrica fransa genelinde ikinci el ama kutulu faturali ciziksiz n95 8GB telefonu her turlu 80 euroya bulurum hatta abimede ben aldim

bursacity

bursacity

Üye
metro diye bir magazayi ilk defa senden duydum yada pariste yok ayrica fransa genelinde ikinci el ama kutulu faturali ciziksiz n95 8GB telefonu her turlu 80 euroya bulurum hatta abimede ben aldim

metro var hoca diğer mağazalara göre ucuz ama esnaf kartın olması lazım girmen için

Lacrymosa

Üye
Ucuzmuş ya. Almak lazım.

THQ

THQ

Üye
iphone 4te cok sorun var abicim bence iphone 5i bekle xerim ve yurt disindan getirt onca parayi vergi olarak vericegine bence

atakax

atakax

Üye
2000-2500 tl lik cihaz maalesef flash desteklemiyor,bekleyin o paraya 1 tane N8 1 tanede N9 alırsınız bence..

abi hep flash desteklemiyor diyorsunuz ama isteyen flash ı koyuyor cihaza ama apple haklı belkide flah olmadan web te daha hızlı gezinebiliyorsunuz çeşitli videolar internette var isteyen baksın az önce link koymustum ama video yu açmadı linkte ondan sildim buda iphone a flash player koymak isteyenler için

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/flash-player-yuklenmesi-video-anlatimli-393605.html

kemal21

kemal21

Üye
Ya 3gs al yada samsung wave ye bak fiyatı çok iyi ayrıca donanım olarak da iphone4 ten geri kalır yanı yok uygulama olarak da

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
yanları yok ama iphone 4 işlemci hızı olarak bayağı önde :S

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
İşte bakacaz.. araştırıyorum.. Bencede fiyat farkı için değmez.. Ama fikrimi değiştiren özellik olursa alırım..

poestt

Üye
fıyata ragmen bu soruyu soruyosan kesınlıkle iphone 4 e gerek yk bıraz mantıklı dusunursen mıllet en fazla 1000 lıralık tel. kullanıyooo yanı 3000 lıra bı tele verıp elımde i4 olsun demek bana bıraz mantıklı gelmıyooo 3000 lıradan bahsedıyrzz bı emeklının 5 aylık maası . kesınlıkle 3gs fazlasıyla ısını gorecektr ve aldıgında da pısman olmazsn sadece hız farkı bıde kamera farkı var ...

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
bende 2400 adınıza fatura simfree ful kutu üstelik yasal kayıtlı 2 yıl tr sigorta

düşünürsen yaz

Lacoste

Lacoste

Üye
tavsiyem sakın 20 eylülü beklemeden alma ama bir iphone alacaksan iphone 4 ten başka alma 20 eylülde turkcelle vodafone rekabet için daha iyi fiyat verebilirler diye düşünüyorum

Lacrymosa

Üye
tavsiyem sakın 20 eylülü beklemeden alma ama bir iphone alacaksan iphone 4 ten başka alma 20 eylülde turkcelle vodafone rekabet için daha iyi fiyat verebilirler diye düşünüyorum

Bir şey yazacağım ama banlanmak istemiyorum. 2000 bin kat argolardan arınmış haliyle yazıyorum.

Turkcell filan asla uygun fiyata ürün vermezler. Türkiye'de dolandırıcılığın başını çeken firmalardan birisi Turkcell. Kontratla filan 7-8 milyara gelir o telefon.

poestt

Üye
7-8 degılde :D iphone 4 16gb kontratlı en dusuk 5.000 tl o da en dusuk gerceklerı saklamanın anlamı yk cunku turkcell dedıgın fırma 3gs 8 gb 4.000 lıraya satıyo suan dahıll bunları dusunerek hareket edersenız turkcellın yk rekabete gırer ucuz olur dusuncesının pekte gercegı yansıtmadıgını anlarsınız

Lacrymosa

Üye
Turkcell insanların yararına bir şey yapacak olsaydı 1 saniye konuşmak 65 kuruş olmaz ücretlendirme periyotu 1 saniye olurdu. Bu kadar da küfür yemezdi. Ama suç onlarda değil. Onların bu dolandırıcılığı yapmasını sağlayan BTK'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...