fiyata rağmen iphone 4 mü 3gs mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
fiyata rağmen iphone 4 mü 3gs mi?
Arkadaşlar iphone almayı düşünüyorum.. Golda şans eseri girdiğimde iphone 4 ün satıldığını gördüm..:heyo: Sizce o fiyata rağmen iphone 4 almalı mıyım? iphone 3gs mi alim?:hmmm Gerçi 20 eylülye vodafone ve turkcelden satılacakmış ama onlarda bedava konuşma, mb falan derken fiyatı iyice uçururlar.. Ne diyorsunuz?

Lacrymosa

Üye
Şöyle yap: iPhone 4 alacak paran varsa o paraya bir araba al. Artan parayla iPhone 3GS al.

kuwaie

kuwaie

Üye
hahaha:D:D

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
sende haklısın :D az para değil.. ayrıntı olarak özelliklerini bilmediğim için bu kadarlık bir fiyat artışının hakeden bir özellik eklenmiş mİ?

--------------- Ekleme ---------------

acaba americadan falan şiparişle mi alsak:D çalışır mı bilmem ama

kuwaie

kuwaie

Üye
bende iphone4 var. (yurtdışından :D) ve gerçekten muazzammm derecede hızlı. herşeyi tıkır tıkır yapıyosun. alabiliyosan al bence..

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
bende iphone4 var. (yurtdışından :D) ve gerçekten muazzammm derecede hızlı. herşeyi tıkır tıkır yapıyosun. alabiliyosan al bence..

3gs kullandın mı? Ona göre fiyatı hakedio mu?

Revengeful

Emekli Yönetici
Kamera yi ve hızını yükseltmişler fakat değmez. Arkadasa katılıyorum o parayla araba ve 3gs alırsın xD

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
araba alınmaz ama bence insan 3milyar ile gider kendine hem bi pc alır hemde 3gs

Revengeful

Emekli Yönetici
Kartal alırsın :d:

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
:) onun bakımıydı.. tamiriydi.. iphone4 den daha çok para gider :D

rapege

rapege

Üye
İphone 4 fiyatı önemsemezsen

Revengeful

Emekli Yönetici
Yurt disından alicaksan al ama yurt icinden alırsan günah olur xD

serhad-gla

serhad-gla

Üye
ben paristeyim bende 3G var yerinde olsam yani iphone 4 alacak param olsa bu 3G yide satar ustune bir 3GS alirim arta kalan paraylada kendime ev dizerdim kira haric :))

kuwaie

kuwaie

Üye
3gs kullandın mı? Ona göre fiyatı hakedio mu?
3gs kullanmadım. o yüzden kıyaslama yapamayacağım. Ama iphone4 hakkındaki sorularını cevaplarım. :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
2000-2500 tl lik cihaz maalesef flash desteklemiyor,bekleyin o paraya 1 tane N8 1 tanede N9 alırsınız bence..

serhad-gla

serhad-gla

Üye
su an iphone 4 burda net 750 euro 16 gb siyah

Revengeful

Emekli Yönetici
Millet iphone4 un parasıyla hayat kuruyo xD

EmAr2

Üye
    Konu Sahibi
ben paristeyim bende 3G var yerinde olsam yani iphone 4 alacak param olsa bu 3G yide satar ustune bir 3GS alirim arta kalan paraylada kendime ev dizerdim kira haric :))

ben n95 imi marsilyada yanlış hatırlamıyorsam metro diye bi alış veriş merkezinden almıştık.. 2 hafta sonra kuzenim gelecek fransadan onla getirtebilirim.. metro da ucuz mu?

bursacity

bursacity

Üye
google nexus one al ortagım:D:D gold onuda satıyo maşallah:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...