11 teşekküre ihtiyacım var.mert oğuz ? teşekkür edermisiniz siz ? tabiki
OğuzcanAbi Üye burak2828' Alıntı: 11 teşekküre ihtiyacım var.mert oğuz ? teşekkür edermisiniz siz ? Genişletmek için tıkla ... tabiki
burak2828' Alıntı: 11 teşekküre ihtiyacım var.mert oğuz ? teşekkür edermisiniz siz ? Genişletmek için tıkla ... tabiki
Burak Üye evet. çok saol tesekkürler. --------------- Ekleme --------------- mert sende saol tesekkür ederim.
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Mizah bölümünde baya kastin Genişletmek için tıkla ... o ama sadece istatistiği etkilio gerçk sayıya zararı yok ki --------------- Ekleme --------------- şikayet etmeyin ha çok tırsıorum
Revengeful' Alıntı: Mizah bölümünde baya kastin Genişletmek için tıkla ... o ama sadece istatistiği etkilio gerçk sayıya zararı yok ki --------------- Ekleme --------------- şikayet etmeyin ha çok tırsıorum
OğuzcanAbi Üye önceden ettim ama yine ederim mert 1. olursan mert e teşekkür konusu açmayı düşünüorum --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Bu bölümlerde kasmasini önerende benim zaten Genişletmek için tıkla ...
önceden ettim ama yine ederim mert 1. olursan mert e teşekkür konusu açmayı düşünüorum --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Bu bölümlerde kasmasini önerende benim zaten Genişletmek için tıkla ...