:kop: acaba aynı hızda mıdır ipod touch mu ne warya aynı iphone benzeyen hatt almayan cihaz
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... acaba aynı hızda mıdır ipod touch mu ne warya aynı iphone benzeyen hatt almayan cihaz
Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... acaba aynı hızda mıdır ipod touch mu ne warya aynı iphone benzeyen hatt almayan cihaz
OğuzcanAbi Üye ne zaman aldın ki zamanında derken --------------- Ekleme --------------- mert sana demiorum regenful merte diorum kanka sana teşekkür borcum war
ne zaman aldın ki zamanında derken --------------- Ekleme --------------- mert sana demiorum regenful merte diorum kanka sana teşekkür borcum war
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: İsmimi doğru yaz xD Genişletmek için tıkla ... özür dilerim MERT abi Revengeful MERT --------------- Ekleme --------------- ya bu istatitikler tam 12 demi yenilenio
Revengeful' Alıntı: İsmimi doğru yaz xD Genişletmek için tıkla ... özür dilerim MERT abi Revengeful MERT --------------- Ekleme --------------- ya bu istatitikler tam 12 demi yenilenio
Burak Üye valla telefonuma ne yüklesem açıyor.sesi filanda güzel.gerçi teknik özelliklerini hiç bilmiyorum siz biliyomusunuz --------------- Ekleme --------------- ben bilmiyorum oğuz
valla telefonuma ne yüklesem açıyor.sesi filanda güzel.gerçi teknik özelliklerini hiç bilmiyorum siz biliyomusunuz --------------- Ekleme --------------- ben bilmiyorum oğuz
Revengeful Emekli Yönetici oguzcankral' Alıntı: özür dilerim MERT abi Revengeful MERT --------------- Ekleme --------------- ya bu istatitikler tam 12 demi yenilenio Genişletmek için tıkla ... Hayır Sabahta yenilenebilir
oguzcankral' Alıntı: özür dilerim MERT abi Revengeful MERT --------------- Ekleme --------------- ya bu istatitikler tam 12 demi yenilenio Genişletmek için tıkla ... Hayır Sabahta yenilenebilir
OğuzcanAbi Üye walal kendi telefonum içini dışını tekniğini klasını herşeyini bilioruum --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hayır Sabahta yenilenebilir Genişletmek için tıkla ... erken yenilenmez demi bu arada az yavaş git yetişemiom
walal kendi telefonum içini dışını tekniğini klasını herşeyini bilioruum --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hayır Sabahta yenilenebilir Genişletmek için tıkla ... erken yenilenmez demi bu arada az yavaş git yetişemiom