Nokia X3 Güncelleme Hakkında Soru! (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

kankam3321

kankam3321

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X3 Güncelleme Hakkında Soru! (ACİL)
Arkadaşlar. ^Nokia X3 aldım. Yeni güncelleme var acaba yüklesem bir sorun olurmu ?

Daha önce güncelleme yapan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşadınızmı ?

+ve- yönleri nelerdir ?

Şimdiden teşekkürler...

merd iven

merd iven

Üye
bende güncellemeyei düşünüyorum ama + ve - yönlerini bilmiyorum konuyu takip edeyim .. :)

Anußis

Anußis

Üye
+ Yönleri kamerada iyileştirme var eskisine göre daha net çekimler yapabiliyorsun . Ve video çekimide eskisine göre hızlandırılmış ancak - yön olarak henüz bir şeye rastlamadım.

UmutMK

UmutMK

Üye
*#0000# yaptım son versiyonum V08.40 Diyor? Güncelleme Gerekiyor mu?
Bide gerekiyorsa nasıl yapıyoruz?

İyi forumlar :)

yusuf868

yusuf868

Üye
arkadaşlar sakın güncelleme yapmayın sakın bu konuyu şimdi gördüm ve hemen sizi uyarmak istedim.güncelleme yapılan telefonlarda şu sorunlar ortaya çıkıyor:
1-temalar yok oluyor.(yüklesenizde olmuyor.
2-kamera zor açılıyor.
3-çektiğiniz fotoğrafı göremiyorsunuz.
4-oyunlar felan hepsi gidiyor.

arkadaşlar bu sorunlar yeterlidir zaten güncelleme yapmanızı önlemek için sakın yapmayın.benim yapan 2arkadaımın 2 telefondada bunlar oldu bende nokıa x3 kullanıyorum ve asla yapmıyacam.

bir teşekkür yeter:oke::oke:

ipkry

ipkry

Üye
arkadaşlar sakın güncelleme yapmayın sakın bu konuyu şimdi gördüm ve hemen sizi uyarmak istedim.güncelleme yapılan telefonlarda şu sorunlar ortaya çıkıyor:
2-kamera zor açılıyor.

arkadaşlar bu sorunlar yeterlidir zaten güncelleme yapmanızı önlemek için sakın yapmayın.benim yapan 2arkadaımın 2 telefondada bunlar oldu bende nokıa x3 kullanıyorum ve asla yapmıyacam.

Arkadaşa katılıorum bende güncelleme yaptım we aynı sorunları yasadım telefondaki herşey gitti ve resimleracılmıor fatoğraf cekiosunuz lütfen bekleyin dio we donuo elefona resim atılsa bile acmıo fotoğraf görüntüleyicisi cok sacma ben telefonu yarın garantie yollıycam başımıza iş aldık :vur

UmutMK

UmutMK

Üye
En son güncelleştirme V08.40 bumu?

ipkry

ipkry

Üye
En son güncelleştirme V08.40 bumu?

Hayır kardeşim son güncelleme v 8.50 ve en dadik güncelleme 30 küsür mb lik bi güncelleme telefonu ilk halinden beter yapıo sakın haaa güncelleme yapmayınn...:vur:vur

Anußis

Anußis

Üye
8.50 hiç yüklemedim. 8.40 Süper bi yazılım olmus herşey hızlı ve kamerada cok kaliteli çekimler yapabiliyorsunuz navifirm programı ile 8.40 yükleyin garanti veririm hiç bir şey silinmiyor sadece

GIJOE Oyunu ile Windows Liwe Messenger ile Nokia x3ün anlaşması bittiği için onları 8,40 a eklememişler o kadar

yusuf868

yusuf868

Üye
yaw kardeşim telefonda sorun oluyor bence sen çok şanslısın seninkinde olmamış şimdi sen böyle konuşuyorsunda acaba birisi senin sözlerini görüp yapsa ve telefona bişey olsa o zaman ne yapcan ???

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim 8.40larda bir sorun yokki silinme veya benzeri arkadaşımada yaptım ;) 8,50 yi hiç kurmadım bilmiyorum ama ben 8,40ın sorunu olmadıgını gözlerimle görüyorum hergün kullanıyorum telefonu ayrıca zaten telefondan korkuyorsan hiç update işlerine bulaşmayacaksın

serdarcoss

serdarcoss

Üye
8.50 yi yükledim gayet güzel herşey yolunda,yeni olarak facebook kısayolu koymuşlar,temalar oyunlarda duruyor ve gayette güzel çalışıyor,kamerada bi değişiklik göremedim ama güncellemede bi sorun yükleyebilirsiniz güvenle....

yusuf868

yusuf868

Üye
8.50 yi yükledim gayet güzel herşey yolunda,yeni olarak facebook kısayolu koymuşlar,temalar oyunlarda duruyor ve gayette güzel çalışıyor,kamerada bi değişiklik göremedim ama güncellemede bi sorun yükleyebilirsiniz güvenle....

teşekkürler kardeş.bu konuya bir açıklık getirdiniz....:oke::oke::oke::oke:

Noks

Noks

Üye

aynen katılıyorum :)

mesan

Üye
2-kamera zor açılıyor.

aynı sorunlar bende oldu telefona tekrar güncelleştirme yükleyince sorun çözüldü
şimdi gayet memnunum gayet hızlı oldu telefonum
en son versiyon v8. 50

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu güncelleştirmeden once önceden güncelleştiren lerin yorumlarını alın öle yapın yada yapmayın

UmutMK

UmutMK

Üye
güncelleştirelim mi yani?

umur ada

umur ada

Üye
arkadaşlar bendede x3 var,ve güncellemesini yaklaşık 2 hafta önce yaptım.,ve çokda doğru yaptığmı düşünüyorum.çünkü telefonunuzda 2010 sürüm oluyo.ayrıca söylediğiniz gibi bişe yok.telefon güncelleştirmeden sonra kamerada falan sorun yaratmıo.hem siz pc'ye format attıktan sonra bişe kalııyomu ? hayır..yani içindekilerin silinmesi normal bişe.hafıza kartına kopyalamanız dosyaları kurtarmya yetio.sim kart vr hafıza kartına dokunmuyo...

mc zebani

mc zebani

Üye
bende 8.50 yükledim ama bişey olmadı oyunlarda açılıyor resimlerde açılıyor ve hızlı...

efirat88

Üye
ben güncelledim ama sölediğin sorunlarla karşılaşmadım. aslında pek bi değişiklik yok gerek yok yani

Üst Alt