Nokia X3 Güncelleme Hakkında Soru! (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

snsr45

Üye
arkadaşlar nasıl yükleniyo bu 8.50 hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinrim bnde telefonun braz yawaş olasından şikayetciyim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar nasıl yükleniyo bu 8.50 hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinrim bnde telefonun braz yawaş olasından şikayetciyim sorun oluyo

ufuck91

Üye
ben o şikayet yüzünden servise verdim kardeş,8.50 de yavaş 8.54 çıktı o da yavaş valla servisin de yapmış olabilceğini sanmıyorum eskiden bu yavaşlık sorunu yazılımsal sanıyodum ama artık donanımsal olduğuna eminim 3 defa servise verip yenisini talep etcem inş. problem çıkarmazlar.

bluesman.

Üye
nasıl güncelleme yapılıyo ?

khcannes

Üye
arkadaşlar bu telefonun bende olan en son versiyonu v 08.54 ayrıca bahsettiğiniz sorunların hiç biri olmadı aksıne daha hızlandı telefon.ayrıca dikkatımı cektı temelar falan gidiyo yazmıssınız nasıl gidiyo anlamadım siz bunu nokia ovi studie programı ıle yükliceksınız burdan yüklerkende size secenek sunuyo kayıtlı verıler depolansınmı dıye sizde depoluyosunuz yazılımı yüklerken ve yazılım yükleyıncede geri telefonda ne varsa mesajlarınıza kadar geri yüklüyü telefona.sanırım o bıseylerı kaybolan arkadaslar farklı yollarla yüklediler.ayrıca yazılımın anlamı yenılık demek korkmayın bundan en fazla dili degişir bununda nemesıs die programla cözümü var zaten..

Falcon1903

Üye
arkadaşlar hiçbir sorun olmuyo güncelleme yapınca bende x3 kullanıoyrum benim versiyon 8.54 şuan her günncelleme çıktığında yağıyorum hi.bişey de olmuyo sizde neden bu sorunlar çıkıyo onu bilmiyorum zaten sizin bişey yapacağınız yokki tek yapmanız gereken teli usb kablosuyla pcye bağlamak gerisini pc otomati yüklüyo sizin telefonlarda fabrika çıkışı hatası olabilir güncelleme de sorun çıkarabilen aksaklıklar gibi

renovation3620

renovation3620

Üye
slm arkadaşlar x3 guncellemesini yapar iken nokia software updater kulllanmayın çünkü yeni çıkan nokia cep telefonları sürümlerini yani güncellemelerini nokia ovi yapıyor eger yeni versiyon nokia telefonlarını ovi ile guncelllerseniz sorun cıkarmıyor...

arkadaşlar kısacası Nokia Ovi Suite kullanın güncellemeleriniz için:)

Nokia Ovi Suite bu program ile guncelleme yaparsanız temalarınız muzikler ve daha bi cok şey ekleniyor telefonunuza eski programı kullanıpta guncelleme yapanlar ovi ile tekrar güncelleme yapsın hersey düzelir telefonda :)

sülocangfb

sülocangfb

Üye
ben güncellemedim ama x3 de 8. 50 yazıyo:hmmm

kasaba_hayaleti

Üye
arkadaslar nokia x3 kullanıyorum memnunum fakat bi sorunum var yardım ederseniz cok memnun olurum.Bilgisayardan müzik falan yükliyecektim ovi suitte yazılm güncellemesinin olduğunu gördüm bende güncelledim tam yedekleme yaparken telefon kapandı bende sarjımı die açtım kapadım sonra güncellemeye devam etti yedekleme bitmeden telefon düştü ve usb kablosu çıktı tekrar açmaya çalıştığımda beyaz ekranla karşılaştım açılmıyor.Bilgisayardan yedeklemeklasörüne baktım bi şey yok ne yapmalıyım lütfen acil yardımcı olun bu adresten [email protected] da mesaj atabilirsiniz...

frecreazy

Üye
ben güncelleme yaptım 8.54 bi yavaşlama yok ama msn anlaşma bittiğinden dolayı yok bi iki özellik gelmiş pek de bişey ypk yani

Üst Alt