Nokia x6 Kasa Açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
olsun açıklık ya sanki cihazımı etkiliyor benim için sorun yok

alpereno

Üye
Bende yok valla öyle bi açıklık iyice inceledim:D

damie

Üye
ben de bugun x6 aldım ve az once farkettim sag tarafta ufak bi ayrıklık yanı acıklık oldugunu cok telas yaptım simdi görünce biraz içim rahatladı yalnız değilmişim.ama yine de çok moralim bozuldu böyle bi cihazda da 5800 daki sorun giderilmediyse daha ne diyeyim nokia ben sana !

arkadaslar bir de sizde de özellikle haritalara falan girerken menude dokunmatiğin algılamadıgı oluyor mu?
mesaj yazımında rakam yazımında değil ama sadece menude ozellıkle sağ taraftaki ikonlara tıkladıgımda bırkın geç tepki vermeyi,tepki bile vermiyor.10 kere bassam da olmuyor:S bi dahaki deneyişimde oluyor ama hiçbirsey anlamadım. bu yazılımla düzeltilebilir mi? bugun aldıgım için tam bilmiyorum sürüm nasıl yükseltiliyor?

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
benim sol tarafındada biraz açıklık var hasta oluyorum simetri hastalığı var sanki bende

Anußis

Anußis

Üye
yav bu telefonlardan beklentiniz ne sizin tabi acıklık olacak payı var sıkışık olursa yere düştüğü anda paramparça olur . öyle açıklık derken heralde abartıyorsun her tarafı birleşik sadece üst bölmelerde boşluklar var oda olmassa olmaz zaten

Barbo2

Barbo2

Üye
alırken nereye bakıyonuz anlamıyom arkadaşlar telefoncu elinizemi tutuşturuyo alal diye zorla bimalı alırken icelemeden almayın özellikle elektronik cihaz alırken eğer öyle bir açıklık görürseniz almayın almayınki nokia nın aklı başına gelsin satış rakamları düşünce anlasın hatalı mal üretmek neymiş ben ikinci parti aldım 5800ı taş gibi eski hatalar yok x6 da satmazsa ozaman yeni partileri sürecek mecburen nokia ozaman alın sabredin

Anußis

Anußis

Üye
yav kardeşim haklısın bende anlamıyorum alırken nasıl alıyorlar hatta ben bana verileni değil depodan cıkardıgını alıyorum :) her telefon içinde bu böyle olmuşturki hiç bir telefonumdan allaha şükür problem çekmedim

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar ben bunu garantiye gönderip yaptırcam böyle olmuyo baktıkca telefonu fırlatasım geliyo :D

deserteagle0606

Üye
çoğunda var öyle ilk aldığımda bende bi telaş ettim neyin nesi bu diye ama baktım hepsnde öyle.. ypacxak bi şey yok öyle kullanıcaz..

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
sonradanmı açılıo bilmiorumki gidince mağzaların hepsine bakıyorum telefonlara hepsi de düz :D

murat kurşun

Üye
Arkadaşlar bendede x6 var kasa açıklığı diye birşey yok n8 nasıl olacak acaba

0xR

Üye
aynen yaa :S alalı 1 ay oldu sağ tarafta açıklık var içime hiç sinmiyor püff :SS

unloved

unloved

Üye
bu telefona 926 tl para veriyorsun solda açıklık var en uçta sonra toz alma olayı var onuda şöle hallettim kılıfa tersten sokuyorum teli :)

serdar3435

Üye
yav bu telefonlardan beklentiniz ne sizin tabi acıklık olacak payı var sıkışık olursa yere düştüğü anda paramparça olur . öyle açıklık derken heralde abartıyorsun her tarafı birleşik sadece üst bölmelerde boşluklar var oda olmassa olmaz zaten

arkadaşların dediği doğru ben aldığımda da vardı açıklık kenarlarda anten vs bakırları bile gözüküyodu sarı renkte telefonun kolonu arızalıydı servise verdim 2 sökülüşünde telefonun kenarında hiç açıklık kalmamıştı sıfıra sıfır kasayı değişmişler ama siz siz olun kvk servisine kesinlikle telefon vermeyin üçüncü sökülüşü telefonum hurda oldu birmilyar paraverdim helal etmiyorum nokia benim memnun etmediği taktirde...

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
nokia kaliteyi ciddi şekilde bozdu

serdar3435

Üye
alırken nereye bakıyonuz anlamıyom arkadaşlar telefoncu elinizemi tutuşturuyo alal diye zorla bimalı alırken icelemeden almayın özellikle elektronik cihaz alırken eğer öyle bir açıklık görürseniz almayın almayınki nokia nın aklı başına gelsin satış rakamları düşünce anlasın hatalı mal üretmek neymiş ben ikinci parti aldım 5800ı taş gibi eski hatalar yok x6 da satmazsa ozaman yeni partileri sürecek mecburen nokia ozaman alın sabredin

:oke:evet arkadaşım dediğin doğru alırken incelicen fakat telefonu çalıştırmıyorlar önce alıcan sonra telefonun özelliklerine bakıcan diyorlar bunun olmaması lazım oraya bitane açık telefon koysalar da millet baksa sesi nasıl veya performans nasıl bunu da masuzdan yapmıyorlar Tüketici Haklarına Şikayet Edicen Bunları Söledikleri Mal Sattıkları Malın Aynısı Gibi Değil Alırken de Telefonu Açıp Özelliklerini Kullandırmıyorlar İlla Alıcan Sen Koşucan Peşine ..:nono:

Lacoste

Lacoste

Üye
madem o kadar takıyosunuz alın yekpare metal bi iPhone yerden yere vursanızda kasasını açamazsınız:D
işin şakası bi yana nokia harbi dokunmatik serilerinde kaliteyi yerin dibine soktu.

exel@ns-MS-

exel@ns-MS-

Üye
nokiayha bu hatayı yazın arkdaşlar hepimiz yazalım aslında normalde de tüketici haklarını ihlal edeni bir problem değilmi telefon reklamı yapılırken böle bir detayı göz ardı ediyorlar şimdi bende baktım açma kapama tuşunun olduğu yeren bahsediyorsak bende de var öle bişey..
yani resmen tüketici aldatılyıor dediğiniz gibi dünyanın parası telefon teknolojinini son harikası diye lanse ediliyor
sonrada böle insanın içini rahatsız eden ince hatalar..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
5800 ve X6'da bu sorun var.. :hmmm

ellinika

Üye
X6 bu hafta elime geçen bir cihaz, 5800, n97 gibi modellerden sonra gerçekten beğendiğim bir cihaz oldu. hızlı, stabil bir cihaz. kasa açıklığına gelince, çevremde benden başka bir kişi daha X6 kullanıcısı ama iki cihazda da böyle birşey görmedim.

kaliteye gelince ise, zaten nokianın hiçbir modelinde kaliteden söz etmek mümkün değil. şu iphone çıktı çıkalı nokiadan doğru düzgün telefon çıkmıyor.

ben asil telefon olarak yıllarca sony ericsson kullanıyorum, kalitesini hiçbirşeye değişmem. 5800'ı meraktan aldım ama devamlı çıkardığı problemler nedeniyle nokiayla görüştüm ve malumunuz, beni de salladılar... tüketici mahkemesine dava açarak fatura bedelini geri aldım. kasa açıklığı, kilitlenmeler, bu gibi sorunlarda hakkınızı aramaktan çekinmeyin... üç kuruşluk mala 1000 lira ver, ondan sonra fabrikasyon hataları nedeniyle kullanama, ve git cep telefoncusuna 200 liraya ver çık... herkes hakkını arasın arkadaşlar...

Üst Alt