Nokia x6 Kasa Açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x6 Kasa Açıklığı
Arkadaşlar telefonun sağ kenarında 0.5 mm kadar bir açıklık var.teknik bir sorun yok ama içim rahat etmiyor.1 haftalık telefon.İstanbul garantili garantiye versem düzeltirlermi ve Sizde de varmı bu sorun?

dejavu_crx

dejavu_crx

Üye
arkadaşım için rahat olsun aynı sorun bendede var ama o açıklık tuşkiliti swiçinden dolayı oluyo ve düzelmiyo ben bi kaç yere gösterdim dış kab plastiği esnek olduğundan yeniside olsa o da öle olur dediler..

Progressivity

Progressivity

Üye
X6'da damı var bu sorun ya 5800'dan sonra bu modelde de olması harbi rezalet

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
benım 5800 verdım bu sebeple adamlar dokunmatıgını bozdular nokıa servısınde daha 1 aylık tel yaklasık bı ay ellerınde kaldı dokunmatık degıstı bu seferde msjlarda sıle basınca herseyı sıler oldu gerı verdım 20 gun durdu bıseyı yok deyıp verdıler nokıaya sıkayet ettım kvk genpaya gotur dedıler oyle kullanıyorm ama bu seferde tus kılıdı tusu takılıyo sankı yanı anlıycanız telefonun agzına ********* ıyıkı garantılı oyle kullanıyorm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
x6 da mı kasa açıklığı var?

mehuer1103

Üye
kesinlikle yorumlara katiliyorum sen kalk okadar para ver böyle bi cihaza sonra kasa acikligindan makinanin ici gözuksun makina kulanim we performans acisindan harika ama kasa yapisi berbat bende simetri rahatsizligi war we bu aleti elime aldigimda ekranin sag yanimdaki acikligi gördukce cinlerim tepeme cikiyo alali 3 hafta olmasina ramen makinadan sogudum

serefacar

Üye
ne kasası ne acıgı kardesım telefona dıcek laf yok omnia kullanıyodum x6 aldım super allet lutfen mılletı yanlıs yonlendırmeyın alacak arkadaslara sıddetle tavsıye edıyorum harıka bı alet

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
X6'da kasa açıklığı olması kötü olmuş 5800'dan sonra onda da vardı :hmmm

eQooo

eQooo

Üye
nokia kaliteyi bozdu...

mahir212

Üye
arkadaslar bendede x6 var tamam kasa acıklığı yok demıyorum ama oyle goze batıca kadar asırı bır sorun yok hem ben memnunum artı telefon hava alıyor fan gorevi :ehe tabi ilerde tozlanma olabilir o zamanda hava tutucaz içine :aha:

burocka

burocka

Üye
bence o kadar göze çarpmıo ama seninki çok açıksa git bi göster

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
5230dada var :S

yus7

Üye
bendeki aksa açıklığı gittikçe büyüdü en ufak bir şeyde çok fazla açılıyo ve kilid tusu devre dışı kalıyo yeni kasa alıcam galiba daha sakaryaya gelmemiş bakıcam bir çaresine artık

hakancelik06

Üye
ben de aldım x6 benim telfonda da var biraz acıklık ama o tuş klilidi yüzünden oluyor cok ta sorun degil...

darkness07

Üye
bende telefonumu düsürdüm aldıgımın 3. günü :( tuş kilidinden tarafta açıklık oldu düzeltmeye calıştım olmadı en son japon yapıstırıcısıyla cok az yapıstırdım idare ediyor simdi ama genede sıkılıyorum biraz titiz oldugum icin gözüme batıyor. araştırdım orjinal kasa 30 diyorlar ama sanırım sadece orjinal demekle yetiniyorlar o paraya olmaz gibi geliyor. daha çizik yok telefonda ama kasa acıldı dandik yapmıslar kasayı 6120 ne vadireler atlattı ama bisey olmamıştı kasa yüzünden pişman oldum oldum aldıgıma. bu arada kasa degisiminde garanti bozuluyormu bilen varmı arkadaslar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ne kasası ne acıgı kardesım telefona dıcek laf yok omnia kullanıyodum x6 aldım super allet lutfen mılletı yanlıs yonlendırmeyın alacak arkadaslara sıddetle tavsıye edıyorum harıka bı alet
aynen kardeşim bide bende niye yok bu kasa açıklığı :D

saganeee

Üye
yahu beyler şimdi bi dakka herkese merhaba öncelikle;

o kasa açıklığı bende de var. bende sanmıştım bahtsızlığımdan bana öle denk geldi diye. vay be çok ilginç ya çoğu kişinin öle demek. ama nokia nın yaptığı da ayıp ya.... bu kadar kaliteli telefonda ki hataya bak hiç yakışmıyor... iyi akşamlar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ya nokia ne yapmaya çalışıyor. kasa açıklığı 5800,x6,5230 da var yorumlara göre hayret ettim nokia böyle şeyler yapmazdı.
ekran kilidiyle alakalı diye duydum ama ekran kilidi n97 ve n97 mini de de var ama onlarda kasa açıklığı yok taş gibi sapasağlam telefon hayret ettim nokia

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ya arkadaşlar benimki öyle göze batmıyo yani varmı yokmu şuan bile anlaşılmaz siz söylemeseydiniz ben anlamazdım bile ama eğer göze batan cinsden bi açıklık varsa götürün servise derim

realsteel

realsteel

Üye
o kadar para veriyoruz metal kapaklar gibi kaliteli bişey kullanmıyorlar....Yazık
birinde açıklık olur öbürünün boyası çıkar tuşu bozlurur.....

Takipçi Satın Al

Üst Alt