9 Adımda FW Türkçeleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

M_aTRa_X

Üye
arkadaşlar v51 rm 356 nın türkçe yamasını nerden bulabilirim?

--------------- Ekleme ---------------

orjinal fw yi export yapip diğerine import ettim inş sorun olmaz

bu yöntemi kesinlikle denemeyin telefonum kafayı yedi başka fw ile flashlıcam şimdi umarm düzelir

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar v51 rm 356 nın türkçe yamasını nerden bulabilirim?

orjinal fw yi export yapip diğerine import ettim inş sorun olmaz

bu yöntemi kesinlikle denemeyin telefonum kafayı yedi başka fw ile flashlıcam şimdi umarm düzelir

Orjinal FW'yi niye türkçeleştirmeye çalışıyosun. Zaten türkçe vardır orjinal fwlerde. Bu konu sadece yabancıların yaptığı modlu fwleri türkçe kullanabilmen için.

M_aTRa_X

Üye
Orjinal FW'yi niye türkçeleştirmeye çalışıyosun. Zaten türkçe vardır orjinal fwlerde. Bu konu sadece yabancıların yaptığı modlu fwleri türkçe kullanabilmen için.

yabancı bir forumdan cfw indirdim türkçe desteği yoktu. orjinal fw den türkçe dosyasını export ettim. indirdiğim o modlu cfw ye dil dosyasini yukledim. flashladım. telefon acıldıgında ışıklar yanıp sönüyordu sürekli dokunmatik o yüzden düzgün çalışmıyordu kapattım türkçe modlu bi flash attım sorunsuz

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yabancı bir forumdan cfw indirdim türkçe desteği yoktu. orjinal fw den türkçe dosyasını export ettim. indirdiğim o modlu cfw ye dil dosyasini yukledim. flashladım. telefon acıldıgında ışıklar yanıp sönüyordu sürekli dokunmatik o yüzden düzgün çalışmıyordu kapattım türkçe modlu bi flash attım sorunsuz

Yabancı forumdan indirdiğiniz FW'de sorun vardır o zaman. Dil doyası entegre etmek telefonun ışıklarını felan etkilemez yada bozmaz. En fazla eğer karakterler uyumlu deilse kare veya değişik simgeler gözükürdü. Işıklar yanıp sönüyordu diyorsunuz. Demekki FW'de sorun

M_aTRa_X

Üye
Yabancı forumdan indirdiğiniz FW'de sorun vardır o zaman. Dil doyası entegre etmek telefonun ışıklarını felan etkilemez yada bozmaz. En fazla eğer karakterler uyumlu deilse kare veya değişik simgeler gözükürdü. Işıklar yanıp sönüyordu diyorsunuz. Demekki FW'de sorun

kullanan çok kişi vardı daily den indirdim Reg3e's in sunumundan.

kurdugumda karakterlerde sorun vardı zaten ı lar kucuk 1 olmus yukarda görünüyordu.

ve pil simgesi şebeke simgesi fln onlar yanıp sönüyordu ek olarak ışık kısılıyordu geri açılıyordu

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kullanan çok kişi vardı daily den indirdim Reg3e's in sunumundan.

kurdugumda karakterlerde sorun vardı zaten ı lar kucuk 1 olmus yukarda görünüyordu.

ve pil simgesi şebeke simgesi fln onlar yanıp sönüyordu ek olarak ışık kısılıyordu geri açılıyordu

Öncelikle FW C6 Fwsi Miydi? C6 FW'si ise RM-612'li bir dil dosyası ile entegre etmen lazım. Orjinal 5800 FW'si ise RM-356'lı bir dil dosyası ile entegre etmen lazım. Ayrıyetten bazı FW'ler 2'den fazla dil dosyasını desteklemez. Onlardan biri olabilir.

Yoksa Dil entegre etmenin başka yolu yok. Mod yapanlarda böyle yapıyorlar.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
türkçe dosyasını seçiyorum importa basıyorum şöyle hata geliyor.
''''is not a valid integer value çözümü nedir?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
türkçe dosyasını seçiyorum importa basıyorum şöyle hata geliyor.
''''is not a valid integer value çözümü nedir?

Entegre ettiğiniz dil dosyası fw ile uyumlu mu? Mesela şöyle anlataım. Ben C6FW modifiye edeceğim. C6 FW'de RM-356 yazıyor. Ama FW orjinalde RM-612. Yani C6. Bu yüzden entegre ederken RM-612 dil dosyasını kullanıyoruz. RM-356 deil. . Yani fw ile dil dosyasının ismine aldanıp atmaya çalışmayın. önemli plan fwnin içinde barındırdığı yazılım. Yazılıma göre doğru dil dosyasını entegre etmeye çalışırsanız sorun çözülür.

Birde bazı FWler konuda anlatığımın aksine V01, V02, V03 uzantılı dosyalara deil de C00 üzerine modifiye edilmiş bir fw olabilir. O zmanda aynı işlemi ilk önce C00 dosyasını seçerek tekrar deneyin.

Nasıl anlarız fwnin hangi dosyaya modifiye yaptığını? Bunu anlamak zor deil. zaten indirdiğiniz dosyalarda bir dosya diğerlerinden bayağı büyük bir boyuta sahiptir. İşte o dosya üzerinden işlem gerçekleştireceksiniz.

Bu C6 FWsinde V01 Uzantılı Dosya Olurken. Orjinal FWlerde C00 Dosyası oluyor. Boyutuna bakmanız yeterli. Büyük olanı açın programla.

Ayrıyetten belirtmek istedim. FWleri extract yaptıktan sonra sağ alt köşede Partition Size ve Free Space yazar. Eğer fwyi yapan kişi Free Space yani boş alan bırakmadıysa dil entegre edemezsiniz hata veiri. Bunu aşmanın çözümü Language Managerdan bir dili silmeniz.

M_aTRa_X

Üye
Öncelikle FW C6 Fwsi Miydi? C6 FW'si ise RM-612'li bir dil dosyası ile entegre etmen lazım. Orjinal 5800 FW'si ise RM-356'lı bir dil dosyası ile entegre etmen lazım. Ayrıyetten bazı FW'ler 2'den fazla dil dosyasını desteklemez. Onlardan biri olabilir.

Yoksa Dil entegre etmenin başka yolu yok. Mod yapanlarda böyle yapıyorlar.

c6 değil v51 di en üstteki mesajda bildirdim. neyse artık f@tihin v51 ini kullanıyorum

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Teşekkürler

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

zayimoglu37

Üye
arkd bana n97 v22xxxx icin turkce dil yamasi lazim nerden bulurum simdiden tskl

baba3232

baba3232

Üye
Teşekkürler yalnız bir sorum olacak yabancıların yaptığı fwleri tr ye çevirdiğimizde tamam tr oluyor fakat t9 yani yazma diline türkçe gelmiyor bunu nasıl yapabiliriz yani örnek bir c6 fwsine nasıl türkçe t9 ekleyebiliriz ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yalnız bir sorum olacak yabancıların yaptığı fwleri tr ye çevirdiğimizde tamam tr oluyor fakat t9 yani yazma diline türkçe gelmiyor bunu nasıl yapabiliriz yani örnek bir c6 fwsine nasıl türkçe t9 ekleyebiliriz ?

TR T9 Dosyalarını Ekleyerek :) Ama o biraz karışık bir işlem

baba3232

baba3232

Üye
Evet sonunda araştırdım buldum pnht de varmış 10009d8f klasöründeki dosyalar değilmi spi vs peki bunları fw ye atarsak tr olurmu t9 yani sorun olurmu eklenmesi karışık demişsiniz?

Üst Alt