Rich4arD
Üye
arkadaşlar v51 rm 356 nın türkçe yamasını nerden bulabilirim?
--------------- Ekleme ---------------
orjinal fw yi export yapip diğerine import ettim inş sorun olmaz
--------------- Ekleme ---------------
bu yöntemi kesinlikle denemeyin telefonum kafayı yedi başka fw ile flashlıcam şimdi umarm düzelir
Orjinal FW'yi niye türkçeleştirmeye çalışıyosun. Zaten türkçe vardır orjinal fwlerde. Bu konu sadece yabancıların yaptığı modlu fwleri türkçe kullanabilmen için.
yabancı bir forumdan cfw indirdim türkçe desteği yoktu. orjinal fw den türkçe dosyasını export ettim. indirdiğim o modlu cfw ye dil dosyasini yukledim. flashladım. telefon acıldıgında ışıklar yanıp sönüyordu sürekli dokunmatik o yüzden düzgün çalışmıyordu kapattım türkçe modlu bi flash attım sorunsuz
Yabancı forumdan indirdiğiniz FW'de sorun vardır o zaman. Dil doyası entegre etmek telefonun ışıklarını felan etkilemez yada bozmaz. En fazla eğer karakterler uyumlu deilse kare veya değişik simgeler gözükürdü. Işıklar yanıp sönüyordu diyorsunuz. Demekki FW'de sorun
kullanan çok kişi vardı daily den indirdim Reg3e's in sunumundan.
kurdugumda karakterlerde sorun vardı zaten ı lar kucuk 1 olmus yukarda görünüyordu.
ve pil simgesi şebeke simgesi fln onlar yanıp sönüyordu ek olarak ışık kısılıyordu geri açılıyordu
türkçe dosyasını seçiyorum importa basıyorum şöyle hata geliyor.
''''is not a valid integer value çözümü nedir?
Öncelikle FW C6 Fwsi Miydi? C6 FW'si ise RM-612'li bir dil dosyası ile entegre etmen lazım. Orjinal 5800 FW'si ise RM-356'lı bir dil dosyası ile entegre etmen lazım. Ayrıyetten bazı FW'ler 2'den fazla dil dosyasını desteklemez. Onlardan biri olabilir.
Yoksa Dil entegre etmenin başka yolu yok. Mod yapanlarda böyle yapıyorlar.
Teşekkürler
teşekkürler

arkd bana n97 v22xxxx icin turkce dil yamasi lazim nerden bulurum simdiden tskl
arks ilgine tskl RM-505 lazimN97'in RM-505 mi RM-555 mi?
arks ilgine tskl RM-505 lazim

Teşekkürler yalnız bir sorum olacak yabancıların yaptığı fwleri tr ye çevirdiğimizde tamam tr oluyor fakat t9 yani yazma diline türkçe gelmiyor bunu nasıl yapabiliriz yani örnek bir c6 fwsine nasıl türkçe t9 ekleyebiliriz ?
Ama o biraz karışık bir işlem