9 Adımda FW Türkçeleştirme

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
9 Adımda FW Türkçeleştirme
Fw Türkçeleştirmek İçin Önce Elinizde Türkçeye Çevireceğiniz Bir FW ve Turkish.lang Dosyası Lazımdır.

Gerekli Dosyalarımızı İndirdikten Sonra Şimdi Sıra FW'yi TR Yapmaya Geldi. Aşağıdaki Linkten Kullanacağımız Programı İndiriyoruz.

NFE 0.2 STD

Şimdi Başlayalım TR Yapmaya

1 - NFE 0.2 STD'yi Açıp Open File Diyoruz ve İndirdiğimiz ROFS2 Dosyasını Seçiyoruz

2 - Extract'a Tıklıyoruz

3 - Tools Sekmesinden Language Manager'i Seçiyoruz

4 - Açılan Sayfada Import/Export Languages Sekmesine Tıklayıp Import'a Basıyoruz

5 - Burdan Türkçe Dil Dosyamızı Seçiyoruz

6 - Dil Paketi Otomatik Olarak Yüklenecek ve Altta Finished Ibaresi Yer Alacak

7 - Şimdi Repack/Rebuid Sekmesine Tıklıyoruz

8 - İşlemin Bitmesini Bekliyoruz

9 - İşlem Tamamdır. Flash Atacağımız Zaman Rebuilt Yazan Rofs2'nin İsmini Orjinal İsmi İle Değiştireceğiz. Ve Flashlarken Bu Dosyayı Kullanacağız

9 Adımda Türkçe FWmiz Oldu :)

Beğendiyseniz Lütfen Butonunu Kullanınız.

İyi Forumlar

• Beğen
Tepkiler: samil11, zbeedy43, Qraf_ZAMAN ve 108 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
TeşekkürLer ..

cabbar100

cabbar100

Üye
Teşekkürler :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
TeşekkürLer hemen şu özeL fw ye geçiyorum :)

cihanonal

Üye
Teşekkürler usta.Ama bu language manager kısmı aktif olmuyo :S acaba program son sürüm falan değilmi :S:S

Bosnalı86

Üye
İmport/export languages bölümünden tr dil paketini seçemiyorum,neden olabilir acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

tamam hallettim programı kapatıp açtım düzeldi :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Peki bu tr diL biLdiğimiz herşeyiyLe oLan tr diL demi .d.d.d.d hani nokia nında yükLediği gibi orjinaL tr ? .d

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu tr diL biLdiğimiz herşeyiyLe oLan tr diL demi .d.d.d.d hani nokia nında yükLediği gibi orjinaL tr ? .d

Evt Orjinal TR Paketi. C6'nın orjinal fwsinden çıkartılmış 5800'a entegre edilmiş. Yani orjinal.

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar lütfen bir arkadaşımız söyleyebilirmi bu C6 nedir, bende 5800 kullanıyorum ve modifiyeli v51 yüklü telefonumda. C6 dediğinizin özelliğini bilen bir arkadaşımız yazarsa sevinirim

kuvars10

Üye
Peki bu fwnin özellikleri nelerdir?

Yükleyen arkadaşlar memnun mu,neler değişti telefonlarında?

Birde bunu yükledik diyelim ama beğenmedik tekrar 5800 fwsine dönebilir miyiz?

Bunu yüklerken tüm uygulamalarımız silinir mi?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
arkadaşlar lütfen bir arkadaşımız söyleyebilirmi bu C6 nedir, bende 5800 kullanıyorum ve modifiyeli v51 yüklü telefonumda. C6 dediğinizin özelliğini bilen bir arkadaşımız yazarsa sevinirim

c6 nokia nın teLefonudur :oke:
Ayrıca şu konunun yorumLarını okuyup kim memnun görebiLirsiniz :)
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-ve-5530-icin-c6-yazilimi-pnht-389636.html
Ayrıca yükLedikten sonrada geri dönebiLirsiniz ve yükLedikten sonra mence hard format şart herşey gider yani :) :islik

aryscat

aryscat

Üye
türkçe yaptım emeğine eline koluna sağlık kardeşşş....

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar normal v51 sürümüne göre artısı nedir bilen veya test eden arkadaşlar yazabilirlermi, nedir bu C6 ?

antalyayavu

antalyayavu

Üye
teşekürler dostum

Rich4arD

Rich4arD

Üye
arkadaşlar normal v51 sürümüne göre artısı nedir bilen veya test eden arkadaşlar yazabilirlermi, nedir bu C6 ?

Neden konuyu veya bu konunun yorumLarını inceLemekten okumaktan çekiniyorsunuz ?
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-ve-5530-icin-c6-yazilimi-pnht-389636.html
BakabiLirsin tüm cevapLarı burda buLabiLirsin
Ayrıca c6 nokia nın başka bir teLefon markasıdır googLe ' a girebiLirsin :oke:

Purgatory-

Purgatory-

Üye
bunu nokia 5230a yukleyebılımıyız

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

C6 Görsellik bakımından 5800dan daha iyidir. Bekleme ekranı N97 gibidir ve yatay döner. Döndüğünde garip durmaz. Bunun haricinde temelde 5800'a benzer. RomPatcher+ 'a gerek yoktur. İsteiğin uygulamayı sertifikaya bakmadan kurar. Tabii sadece bu fwde böle :)
Flash 4.0'a yükseltilmiştir. Ancak tabiki videoları oynatmak için bu yeterli değildir. Telefon hafızasındaki ovi maps Z'ye aktarılmıştır. Buda 10mb boş yer sağlar bize telefon hafızasında. Farklı değişiklik görürsem burdan yazarım yine

--------------- Ekleme ---------------

bunu nokia 5230a yukleyebılımıyız

Maalesef 5230 Desteklememektedir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt