NOKiA N8 499,99 SATILIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutuo

mutuo

Üye
    Konu Sahibi
NOKiA N8 499,99 SATILIYOR
EVVET BU FiYAT TURKiYEDE OLSA HERKES ALIR.
ALMANYADAKi FiYATIDIR.

:heyo:

ruhtan333

Üye
1000 TL küsür yapıyo heralde bence orda alınabilir ama burda fıyat katlancaktır nede olsa burası TÜRKİYE :D

omerynd

omerynd

Üye
1200 1300 tl den piyasaya girmesini bekliyorum türkiyede fakat benim düşüncem bayağı düşecek o fiyat 800 lere kadar. Çünkü aynen 5800 da yaptığı gibi n8 i piyasaya sürecek sonra n97 gibi n9 u satacak. O yüzden 5800 gibi ara telefon olacağı düşüncesindeyim

OğuzcanAbi

Üye
1200 1300 tl den piyasaya girmesini bekliyorum türkiyede fakat benim düşüncem bayağı düşecek o fiyat 800 lere kadar. Çünkü aynen 5800 da yaptığı gibi n8 i piyasaya sürecek sonra n97 gibi n9 u satacak. O yüzden 5800 gibi ara telefon olacağı düşüncesindeyim

+1(h)

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
bu telefonlar üst sınıf olacağı için kısa zamanda fiyatlarının ucuzlayacağını sanmıyorum. (çünkü kısa zamanda 12Mp üstü kameralı telefon çıkaracağını sanmıyorum, 5800 da kullanılan özelliklerin daha üst özellikleri başka telefonlarda kullanıldığı için fiyatı çabuk düşmüştü) Zira nokia n8 e bel bağlamış durumda.

Tr fiyatı 1300 - 1500 aralıdığında olur gibime geliyor. ama kasımdan önce resmi olarak ülkeye girermi onu bilemem.. 8 aydır bekliyorum 5800 a veda edip n8 almak için.

celibar

celibar

Üye
symbian^3'lü üst model çıkarmadığı sürece fiyatlarını düşüreceğini sanmıyorum.şuan tek symbian^3'lü tek telefon.n9 ise meego işletim sistemi ile satılacakmış.nokia yeni işletim sistemini tanıtma amaçlı olmadıkça n8'in fiyatınıkolay kolay düşereceğini sanmıyorum.Türkiye fiyatı ise 1400'den aşağı olmaz bence.

Anußis

Anußis

Üye
bu telefonlar üst sınıf olacağı için kısa zamanda fiyatlarının ucuzlayacağını sanmıyorum. (çünkü kısa zamanda 12Mp üstü kameralı telefon çıkaracağını sanmıyorum, 5800 da kullanılan özelliklerin daha üst özellikleri başka telefonlarda kullanıldığı için fiyatı çabuk düşmüştü) Zira nokia n8 e bel bağlamış durumda.

Tr fiyatı 1300 - 1500 aralıdığında olur gibime geliyor. ama kasımdan önce resmi olarak ülkeye girermi onu bilemem.. 8 aydır bekliyorum 5800 a veda edip n8 almak için.

evet gerçekten ucuza satışa cıkacagını hiç beklemeyin. ilk n97 çıktıgında 1600 civarındaydı ve şimdi hala 1100 altına düşmüyor .

Valla N900 düşünüyorum ama n900 alamazsam x3 ve 5800ımı 500 tlye alıyor burada bi telefoncu gerisinide taksitle alırım diye düşünüyorum N8i ancak türkiyeye tüm renk seçenekleri gelirmi bilmem umaırm fıstık yeşili yada turuncu getirirler ikisi arasında kararsızım

zoniengi

zoniengi

Üye

bende aynı fikirdeydim fakat N9 da kamera 8MP diolar bazı yerlerde 12mp die geçio
eger N9'da da kamera 8mp olursa N8 in fiyatı kolay kolay düşmez die düşünüorum.
eğer öle olursa ilgi ikiye bölünür die düşünüorum
cünkü n97deki gibi bi klavye kimi zaman cok kullanışlı olabilior..
öbür taraftada en iyi kamera sıfatını almış bi telefon olcak.. bi cıksın artık da görelim

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Merak etme 8 mp ile 12 mp arasında o kadar da büyültülecek bir durum sz knusu değil. N9 da symbian 3^ yerine meego işletim sistemine gçilecekmiş. Ancak ne kadar doğru olduğu tartışılır.:hmmm

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici

symbian^3'lü üst model çıkarmadığı sürece fiyatlarını düşüreceğini sanmıyorum.şuan tek symbian^3'lü tek telefon.n9 ise meego işletim sistemi ile satılacakmış.nokia yeni işletim sistemini tanıtma amaçlı olmadıkça n8'in fiyatınıkolay kolay düşereceğini sanmıyorum.Türkiye fiyatı ise 1400'den aşağı olmaz bence.

iki yorumada katılıyorum.Bu özelliklerin üstünde bir telefon yok zaten, bu telefonun fiyatı baya bir zaman düşmeyecek. Daha sonra N9u piyasaya çıkardıkalrında belki biraz degişme olacak...
Bu arada N8 işlemcisini 1GHz yapcaklarmış...

Anußis

Anußis

Üye
e n8 bazı ülkelerde satışa çıkmış diyorlar nasıl cpu yükseltirlerki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt